۲.۲ میلیارد دقیقه مکالمات بین الملل ایرانیها در سال گذشته
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: سال گذشته دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دقیقه مکالمه و ارتباط تلفنی بینالملل برقرار کردیم.
به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمود خسروی از اجرای حدود 5 هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور خبر داد و گفت: شرکت ارتباطات زیر ساخت امسال در تمام شاخصها با رشد روبرو شد و با افزوده شدن چهار هزار و 800 کیلومتر فیبرنوری به شبکه این بخش، کل شبکه به بیش از 55 هزار کیلومتر رسید.
وی افزود: ظرفیت شبکه انتقال نیز از 500 هزار E1 به 827 هزار رسیده است و با اجرای طرح ضربت ظرفیت پهنای باند اینترنت با رشدی 53 درصدی از 122.6 گیگابیت بر ثانیه برابر با 791 لینک STM1 به 187.1گیگابیت بر ثانیه برابر با 1207 لینک STM1 رسید.
او خاطر نشان کرد: همزمان ظرفیت IP داخل کشور از 850 گیگابیت بر ثانیه به 1200 رسید که در این بخش نیز شاهد رشدی 41 درصدی بودیم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت پهنای باند بینالملل نیز از 750 STM1 به 2350 افزایش یافت که رشدی 213 درصدی را نشان میدهد.
در بخش دیگری از این خبر که پایگاه اطلاعرسانی دولت منتشر کرده، خسروی گفته است: افزایش ظرفیت در مسافت شبکه انتقال با دو میلیون و 500 هزار کیلومتر/گیگابیت بر ثانیه رشد به 6 میلیون و 500 هزار رسید.
وی افزود: علاوه بر این دو میلیارد و 200 میلیون دقیقه مکالمه و ارتباط تلفنی بینالملل را هم برقرار کردیم که برقراری این حجم مکالمه در سال گذشته، با بکارگیری فناوریهای نوین در شبکه زیرساخت امکانپذیر شد.
خسروی با بیان اینکه در یک سال گذشته کیفیت ارتباطات نسبت به قبل بهبود داشت، گفت: ASR ترافیک صادره بینالملل نسبت به سال گذشته 5 درصد رشد را نشان میدهد.
مدیر شرکت زیرساخت با اشاره به بهرهبرداری پروژه اوج به منظور ترانزیت ترافیک بینالملل عراق از مسیر ایران گفت: در گام نخست 3700 کیلومتر از این شبکه بر روی شبکه فیبرنوری شرکت توانیر با استفاده از آخرین فناوری روز دنیا و از طریق اتصال به شبکه مادر مخابراتی و تحت مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت به بهرهبرداری رسید که دارای ظرفیتی معادل 200 گیگابیت بر ثانیه است و تا یک ترابیت بر ثانیه قابلیت افزایش دارد.
وی افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک بینالمللی، ارتقاء شاخصهای اعتبار بینالمللی و ارز آوری اقتصادی را از جمله مزایای این طرح برشمرد و گفت: این پروژه با ایجاد خطوط پشتیبان برای شبکه انتقال، گامی در جهت تبدیل ایران به هاب منطقه است و حرکتی به سمت تعمیق روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با همسایگان محسوب میشود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید