نگرانی از وبگردی حجاج ایرانی در سفر عمره
وبگردی گسترده زائران به ویژه جوانان و نوجوانان در سفر عمره، موجب نگرانی دستاندرکاران فرهنگی این سفرها شده است؛ آنان معتقدند که این کار، سبب اتلاف وقت زائران و غفلت آنان از حضور در مناسک، نمازها و عبادات اسلامی در مسجدالحرام میشود.
به گزارش سیتنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج، استفاده از شبکه جهانی اینترنت به قدری در دنیا فراگیر شده است که اغلب افراد با تهیه گوشیها، تبلتها و فبلتهای جدید و استفاده از فناوریهای تازه، درصدد استفاده گسترده از فضای مجازی برآمدهاند.
با این حال، فرصت اندک حضور زائران در مدینه منوره و مکه مکرمه، ایجاب میکند که آنان از این زمان ارزشمند به خوبی استفاده کنند و به تنظیم فرصتهای مغتنم این سفر بپردازند؛ چرا که آنان، نهایتاً ۱۰ روز در دو شهر مقدس حضور دارند و با احتساب زمان رفت و آمد، معطلی در پروازها و جابهجایی بین دو شهر مدینه و مکه، این زمان گاه به کمتر از ۹ روز کاهش مییابد.
در چنین شرایطی، حضور درازمدت زائران در لابی هتلها و وبگردی گسترده آنان، موجی از نگرانی را در میان دستاندرکاران بعثه مقام معظم رهبری و مدیران فرهنگی این نهاد، ایجاد کرده است.
بر اساس این گزارش، مسئولان فرهنگی هتلها درصدد چارهاندیشی برای موضوعی هستند که رفته رفته، بهرهمندی از ایام سفر عمره را دچار چالش کرده و فرصت ارزشمند زائران را از بین میبرد.
عمرهگزاران، به ویژه اقشار جوان و نوجوان با تجمع طولانیمدت در لابیها و نقاط زیرپوشش اینترنت هتلها، بیشتر اوقات خود را به گشت و گذار در جهان مجازی میگذرانند.
طبق اعلام مدیران کاروانها و مسئولان فرهنگی هتلها، گاهی قطع اینترنت یا پوشش ندادن اتاقها حتی موجب گلایه شدید زائران در مدینه منوره و مکه مکرمه میشود.
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید