طیف فرکانسی آزاد و در اختیار اپراتورهای ارتباطی قرار میگیرد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: طیف فرکانسی در انحصار برخی از سازمانها است و باید با همکاری شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی طیف فرکانسی را آزاد کنیم و در اختیار اپراتورهای ارتباطی قرار دهیم.
به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر "علی اصغر عمیدیان" در همایش تخصصی "چالشها و فرصتهای توسعه باند وسیع کشور" که دوشنبه توسط گروه طیف در محل هتل پارسیان اوین برگزار شد، خاطرنشان کرد: اگرچه باند پهن ثابت نسبت به باند پهن سیار گرانتر است ولی استفاده از باند پهن ثابت و سیار میتواند عقبماندگی کشور را جبران کند.
معاون وزیر ارتباطات با طرح این سؤال که از ما میپرسند زمانی که نتوانستهایم سرویس تماس تصویری (رایتل) را به سرمنزل مقصود برسانیم چگونه میخواهید در شبکهی ملی اطلاعات سرعت بدون محدودیت را ارائه کنید؟ گفت: برنامههای مدونی برای توسعه باند پهن و افزایش سرعت دسترسی در دستور کار داریم.
عمیدیان شبکه ملی اطلاعات، شبکه باند پهن موبایل، شبکه باند پهن ثابت، ارتقای پهنای باند بینالملل و شبکه تبادل اطلاعات را از حوزههای شبکه ملی باند پهن عنوان کرد و گفت: طرح باند پهن ملی کشور در دست تهیه قرار دارد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مبحث طیف فرکانسی در کشور، گفت: طیف فرکانسی در کشور در ایران تلف شده است. یکی از شاخصهای طیف بهرهوری آن است که برای مثال در نسل 3 بهرهوری طیف ایران نیم و در برخی کشورها 16 است. در نسل 2 نیز وضعیت همین است.
وی با آیندهنگری در آزادسازی طیف، گفت: طیف فرکانسی در انحصار برخی از سازمانها است و باید با همکاری شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی طیف فرکانسی را آزاد کنیم و در اختیار اپراتورهای ارتباطی قرار دهیم.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در تفکر جدید رگولاتوری باید سرویس محور باشیم نه تکنولوژی محور، گفت: از این پس قرار است سرویسهای اجباری الزامی شود و سرویسهای بعدی و توسعه یافتن اپراتور پس از ارزیابی ارائه مجوز خواهد شد.
وی در پایان درباره نسل چهارم نیز گفت: ممکن است در صورت نیاز اپراتور جدیدی وارد شبکه شود علاوه بر این، این احتمال نیز وجود دارد که نیاز به اپراتور جدید نباشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید