کدخبر :13030 پرینت
03 اسفند 1392 - 13:33

دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات: 90 درصد اپلیکیشن‌ها به صورت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرند

متن خبر

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، گفت: ما باید در سطح منطقه و دنیا در بازار اپلیکیشن‌ها سهم پیدا کنیم. این امر در بدو کار مستلزم حضور در بازار داخلی و محلی است. در غیر این صورت موفق نخواهیم بود.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس جهانگرد معاون وزیر ارتباطات که در یک همایش سخن می‎گفت، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ما مجبوریم به صورت جهشی حرکت کنیم تا عقب‌ماندگی‌ها را جبران نماییم.

 

دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات با طرح این سوال که چرا مردم هر روز بیش از پیش به‌دنبال خرید اینترنتی هستند، تنوع، سهولت در خرید، ارزان‌تر بودن، صرفه جویی در زمان، قدرت مقایسه، حمل و نقل آسان و خرید در هرجا و هر وقت را دلیل این امر برشمرد.

 

جهانگرد از لزوم توجه به «محلی‌گرایی» در تولید اپلیکیشن‌ها به عنوان یکی از عناصر مهم موفقیت در این زمینه نام برد و تاکید کرد:شرکت‌ها باید بتوانند اپلیکیشن‌هایی را تولید کنند که نیازهای محلی را برآورده سازد.

 

وی گفت: آمارها نشانگر آن است که در دنیا  90 درصد اپلیکیشن‌ها به صورت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

او تصریح کرد: هر ایده‌ای که یکی از موضوعات اطراف ما را تبدیل به خدمت کند درآمدزا خواهد بود.

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان این‌که بازار کشور روبه‌رشد است، افزود: ما باید در سطح منطقه و دنیا در بازار اپلیکیشن‌ها سهم پیدا کنیم. این امر در بدو کار مستلزم حضور در بازار داخلی و محلی است. در غیر این صورت موفق نخواهیم بود.

 

او با اشاره به تغییر پارادایم تجارت الکترونیک و مقایسه سه نسل تکنولوژی، ویژگی نسل سوم را وجود شبکه‌های اجتماعی دانست که نقش مهمی در تجارت الکترونیک دارد.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با برشمردن ویژگی‌های اقتصاد دانش بنیان، تأکید کرد: اقتصاد دانش بنیان تعامل بین دولت و جامعه است. برنامه‌های توسعه باید با مشارکت جامعه مخاطب صورت پذیرد. «رشد دانش‌بنیان» دستوری نیست و نمی‌تواند توسط دولت دیکته شود.

 

وی گفت: دولت تسهیل کننده و تأمین کننده زیرساخت‌هاست و عناصر اقتصادی از جمله بنگاه‌ها و شرکت‌ها تحرک داشته باشند.

 

جهانگرد اعلام کرد: بدین منظور ما به‌دنبال آن هستیم تا میزبانی را در کشور ارزان کنیم و با راه‌اندازی مراکز داده استانی به‌دنبال پایین آوردن هزینه هستیم. هدف ما این است هر کس که توانست یک نیاز جامعه را به یک اپلیکیشن تبدیل کند و در خدمت مردم قرار دهد؛ باید هزینه‌هایش کاهش یابد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.