کدخبر :12494 پرینت
07 بهمن 1392 - 20:50

ایجاد 14 میلیون شغل تا سال 2015 با فناوری رایانش ابری

متن خبر

معاون سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده تا سال 2015 حدود 14 میلیون شغل توسط رایانش ابری ایجاد می شود، تاکید کرد: باید به ابعاد فرهنگی این فناوری نیز توجه شود.

به گزارش سیتنا، مهندس انصاری معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران در نشست الزامات و امنیت رایانش ابری با بیان اینکه علاقمندم  دوستانی که در این جلسه حضور دارند درباره نیازمندهای این حوزه و ارائه نظرات خود بپردازند  گفت: بخشی از تصمیم‌گیریها در سازمانهای فناوری اطلاعات به عهده معاونتی است که بنده مسئولیت آن را به عهده دارم بنابراین بهتر است از ارایه  آمار و اطلاعات اینترنتی در این جلسه صرفنظر شده و حرف خودمان را بزنیم.

وی با بیان اینکه الزامات توسعه رایانش ابری در سه سطح (کلان، میانی و خرد) تقسیم بندی می شود و اولین نکته لزوم تدوین راهبرد و برنامه ملی توسعه بخشی cloud است،‌گفت: استانداردهایی که ICT را تعریف می کند شامل خدمات، توسعه صنایع مربوط با  عنایت ویژه به بومی‌سازی محصولات بوده و موضوع  بعدی لزوم تدوین راهبرد با هدف کسب تسهیم بازارهای داخلی و بین‌المللی فعالان داخلی همراه با تحلیل رقبای خارجی و مزایای رقابت کشور

وی با بیان اینکه در رابطه با آلایندگی و بازیافت و استفاده از منابع تجدیدپذیر این فناوری راه حل خوبی ارائه می کند گفت:  در حال حاضر فناوری و نوع کاربرد آن و سواد کاربری موضوع مهمی محسوب می شود،بحث دیگر الزامات سطح میانی بعد از سطح کلان است که در این سطح بحث به روز رسانی مقررات  بانکی،‌ بیمه،  مالیات‌، گمرک  و موارد دیگر است که باید انجام شود چون کسانی که می خواهند در این حوزه فعالیت کنند بعضا با موانعی روبه‌رو می شوند که باید برطرف شود.

وی ادامه داد: در نهایت سطح خرد است که در آن حمایت از تجاری سازی ایده‌ها و ارائه تسهیلات لازم برای کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان است.

 به اعتقاد انصاری، رایانش ابری زمینه کارآفرینی را فراهم کرده و حامی ایده‌ها محسوب می شود.

بر اساس این گزارش  انصاری در این جلسه در پاسخ به سوال یکی از حضار مبنی بر اینکه قطعا برای هر فناوری که وارد کشور می شود باید پیشاپیش تنظیم بازار و مقررات برای ذی‌نفعان فراهم شود و این در حالی است که متاسفانه رگولاتوری فقط در حوزه ارتباطات بوده و طراحی هر الگویی را مبتنی بر ارتباط انجام می دهد گفت:  یکی از معاونت های سازمان فناوری اطلاعات رگولاتوری است که  برای موضوع فناوری اطلاعات، مقررات را مصوب می کنیم اما مرجع تصویب همان کمیسیون تنظیم مقررات است که اعضای آن از مجموعه‌های مختلف هستند.

وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه باید به نسخه 6 مهاجرت کنیم که دو سال پیش برنامه راهبردی  آن تصویب و ابلاغ شده، ‌اظهار کرد: در حال حاضر اگر شرکت  ارتباطات زیرساخت به لحاظ تکنیکی آمادگی خود را فراهم کند به این سمت حرکت می کنیم و در حال حاضر منتظر فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم برای تطابق با نسخه جدید از IP آدرس هستیم که شرکت ارتباطات زیرساخت باید آن را ابلاغ کند.

وی با بیان اینکه تمام مکانیزمهای گذر را مطالعه کرده و به یک مکانیزم گذر بومی رسیده ایم گفت: همزیستی بین نسخه 4 و 6 در تمام دنیا وجود دارد ولی مساله امنیت در IP نسخه 6 علی رغم اینکه فضای آدرس دهی زیادی را فراهم می کند بیشتر است.

وی همچنین از  برگزاری همایش بین المللی در رابطه با این مهاجرت در ابتدای سال 93 خبر داد و گفت: از کشورهایی که تجربه خوبی در این زمینه دارند دعوت کردیم که نتایج این انتقال دانش و مطالعات خود را به این همایش ارائه دهند.

انصاری در بخشی از سخنانش با بیان اینکه در چند ماه گذشته خیلی از شرکتهای مطرح به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای حضور در بازار کشورمان به ما مراجعه کردند تاکید کرد: زمینه گفت و گو فراهم است و اگر شرایط سیاسی کشور اجازه دهد می توانیم در این زمینه مذاکره کنیم.

انصاری با بیان اینکه مدل مفهومی شبکه ملی اطلاعات را در دولت قبل تدوین کرده ایم که در آن شرکت ارتباطات زیرساخت تعهداتی داده بود گفت: در چند ماه گذشته با تعاملی که جهانگرد با مجموعه انجام داد  توانستیم از شرکت ارتباطات زیرساخت تعهداتی بگیریم که به دنبال آن تعهدات شرکت ارتباطات زیرساخت در مقایسه با 8 ماه گذشته به 40 برابر افزایش یافت .

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.