کدخبر :12322 پرینت
29 دی 1392 - 12:35

اختلالات موبایلی و کلافگی مردم

متن خبر

اختلالات تلفن همراه طی ماه‌های گذشته به اذعان مشترکان بیش از قبل شده و با وجود این که وزیر ارتباطات وعده داده بود بعد از مهرماه به منظور بهبود کیفیت، نقاط ضعف و قدرت اپراتورها اطلاع‌رسانی خواهد شد اما ظاهرا اکنون چند هفته‌ای است به رغم آماده بودن، گزارش جدید برروی میز مدیران مانده است.

به گزارش سیتنا، خبرگزاری ایسنا در گزارشی نوشت: پس از روی کار آمدن دولت جدید، وزیر ارتباطات این گونه اعلام کرد که فرصتی دو ماهه در اختیار اپراتورهای تلفن همراه قرار خواهد گرفت تا آن‌ها نقاط ضعف خود را برطرف کرده و برای بررسی‌های ماهانه آماده شوند.

بر این اساس قرار بر آن بود که از پایان مهرماه، نقاط قوت و ضعف اپراتورهای تلفن همراه منتشر شود تا به این ترتیب میان اپراتورها رقابت بیشتری ایجاد شده و سطح خدمات آنها ارتقاء پیدا کند.

پیش از انتشار این گزارش‌ها و در ابتدای کار دولت نیز وزیر ارتباطات از وضعیت خدمات اپراتورها گلایه‌هایی را مطرح کرده و گفته بود: لازم است تعرفه‌های اپراتورها بر اساس کیفیت آنها باشد و این اصلا مطلوب نیست که شما در یک مکالمه موبایلی گاه چندبار تماس‌تان قطع شود.

محمود واعظی همچنین به عدم آنتن دهی مناسب موبایل در داخل خانه‌ها اشاره کرده و این که خط‌ها در برخی قسمت‌های خانه آنتن دارند و در برخی قسمت‌های دیگر ندارند را امری نامناسب برشمرده بود.

با این وجود وقتی اخبار مربوط به اولین دوره بررسی‌ها منتشر شد، از قول وزیر ICT این گونه اعلام شد که ارزیابی کیفیت عملکرد اپراتورهای تلفن‌ همراه نشان می‌دهد در مجموع میانگین کشوری شاخص‌های میزان برقراری موفقیت‌آمیز مکالمه، میزان قطعی ناخواسته حین مکالمه و میزان جابجائی موفق بین سلولهای شبکه حین مکالمه در شبکه همراه‌ اول و ایرانسل در حد مطلوب است. البته در بعضی از شهرها ضعفهایی هم وجود دارد.

نکته دیگر آنکه در اولین دوره بررسی‌ها تنها دو اپراتور اول و دوم مورد توجه قرار گرفتند و در نهایت در ارتباط با رایتل و تالیا هیچ گزارشی منتشر نشد.

واعظی که پس از اعلام این نتایج مورد سوال بسیاری رسانه‌ها قرار گرفته بود در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که با وجود انتقادات مختلفی چگونه اولین ارزیابی‌های کیفی وزارت ارتباطات وضعیت مکالمات موبایلی را مناسب دانسته، تصریح کرد:‌ ما باید امانت‌دار مردم و اپراتورها باشیم زمانی که ما مباحث فنی را بررسی کردیم دیدیم که ارزیابی فنی سرویس‌های مختلفی که مورد بررسی قرار گرفته بودند گویای آن است که کیفیت این بخش‌ها در حد مطلوب است.

وی ادامه داد: البته در مواردی هم برخی شهرها نقاط ضعفی داشتند که ما این نکته را نیز عین واقعیت به مردم اعلام کردیم حال اگر برخی رسانه‌ها انتظار داشته‌اند که ما یک کار فنی به اقدامی سیاسی تبدیل کنیم بحث دیگری است.

واعظی در ادامه اظهار کرد: وقتی که بررسی‌های فنی می‌گویند بخشی مشکل ندارد ما نمی‌توانیم بگوییم که این بخش دچار مشکل است البته همان طور که پیش از این هم اشاره شد برخی شهرها و یا مناطق تهران هستند که سرویس‌دهی آن‌ها خوب نیست اما در مدت این یک ماه دستگاه‌های ما بیشتر به نقاط اصلی رفت و ما در تلاشیم که برای دوره‌های بعد دستگاه‌هایی تهیه کنیم که در اماکن فرعی و داخل منازل هم بتواند کیفیت آنتن دهی اپراتورها را بررسی کند.

حال بیش از 80 روز از انتشار نتایج بررسی‌های اپراتورهای موبایل و همچنین شرکتهای ارائه کننده اینترنت می‌گذرد و صحبت‌های غیر رسمی مدیران وزارت ارتباطات گویای آن است که نتیجه دومین دوره بررسیها از مدتها قبل آماده شده اما با این وجود اخبار مربوط به آن همچنان منتشر نشده و به دلایلی نامعلوم که ممکن است بخشی از آن به واکنش‌های شرکت‌ها پس از انتشار این اخبار مربوط شود، نتایج مربوطه همچنان روی میز مدیران باقی مانده است.

چندی پیش وزیر ارتباطات در آخرین اظهار نظرهای خود در خصوص وضعیت اپراتورهای موبایلی به ذکر توضیحاتی در شبکه‌های اجتماعی پرداخته و در پاسخ به افرادی که به پیگیری این موضوع پرداخته بودند گفته بود: مساله دیگر یادآوری برخی دوستان در مورد وعده اینجانب در خصوص افزایش کیفیت تلفن همراه و قطع نشدن مکالمات است که در این مورد نیز باید بگویم کیفیت سرویس‌های تلفن همراه مناسب نیست و نارضایتی وزارتخانه و مردم به اپراتورهای ذیربط اعلام شده و آنها نیز در حال اجرای طرح‌های توسعه‌ای هستند و قول داده‌اند در آینده نزدیک بخش قابل توجهی از مشکلات حل شود.

وی در عین حال گفته بود: درباره سرویس‌دهی به اپراتورها باید بگویم درست است که من در گذشته قول دادم به این موضوع رسیدگی کنم و در حال حاضر در حال پیگیری هستم. دستگاه‌های فنی وقتی بخواهند ارتقای کیفیت بدهند نیازمند دایر کردن تاسیسات جدید و داشتن زیر ساختهای بهتر هستند. اپراتورها به ما قول داده‌اند که کیفیت را بهتر کنند و ما هم به طور جدی پیگیری‌ها و سختگیری‌هایمان را بیشتر می‌کنیم تا سرویس‌دهی به مردم بیشتر شود؛ وظیفه سازمان تنظیم مقررات رادیویی همین است که مطمئن شود به مردم سرویس مناسب می‌رسد و ما هم به اپراتورهایی که وظیفه شان را به درستی انجام نمی‌دهند تذکر می‌دهیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.