کدخبر :291995 پرینت
17 اسفند 1402 - 09:54

نظام اداری بخش کشاورزی هوشمندسازی می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی بر حرکت به سمت هوشمندسازی در سال پیش رو تاکید کرد و گفت: دولت به سمت هوشمندسازی در حرکت است، بنابراین نظام اداری ما نیز باید برای رفع مسایل و مشکلات پیش رو، هوشمند شده و در این راستا کسب و کارها، خدمات، مهندسی فرایندها و صدور مجوزها و ... سامانه‌ای شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، هوشنگ محمدی در نشست با روسای گروه‌های نوسازی و تحول اداری استان‌ها که در مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش همکاران این مرکز در بازمهندسی ساختار و فرآیند طی یک سال گذشته گفت: انتظار می‌رود در سال جدید با انجام مطالعات دقیق، فعالیت‌های انجام شده در وزارت جهاد کشاورزی توسط این مرکز مستندسازی شود تا آثار و اطلاعات در دسترس مراجعه کنندگان قرار گیرد.

به گفته وی، با تبدیل سیر تحول گذشته به سند، می‌توان اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی را در دسترس آیندگان قرار داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر برنامه‌ریزی مدون در انجام امور بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: مرکز نوسازی و تحول اداری به عنوان مغز متفکر یک مجموعه در حوزه منابع انسانی، باید با برنامه‌ریزی مناسب و انجام مطالعات و اشراف کامل به برنامه توسعه کشور، بتواند بازمهندسی فرایند، ساختار و مشاغل را به خوبی انجام دهد.

وی افزود: در مطالعه و بررسی قانون توسعه‌ای کشور، علاوه بر بخش کشاورزی باید بخش صنعت نیز مورد توجه قرار گیرد، زیرا بخشی از کشاورزی همچون صنایع تبدیلی و ... به بخش صنعت مرتبط است و انتظار می‌رود در سال ۱۴۰۳ با این نگاه همه زوایای برنامه توسعه هفتم را ببینیم و از آن برای منابع بخش کشاورزی استفاده کنیم.

محمدی با تاکید بر این که مرکز نوسازی و تحول اداری در بازخوانی قانون بودجه نیز علاوه بر قوانین مرتبط با بخش کشاورزی باید بخش‌های مختلف این قانون در حوزه‌های منابع انسانی، منابع مالی و ... را مطالعه و بازخوانی کند، خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته براساس این بندها توانستیم پاداش پایان خدمت بازنشستگان وزارت جهادکشاورزی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کنیم.

وی بر انجام کار تیمی برای پیشبرد اهداف مرکز نوسازی و تحول اداری تاکید کرد و گفت: همه ارکان وزارت جهاد کشاورزی نیروی این مرکز هستند بنابراین باید تیم‌سازی انجام شده و در این راستا از ظرفیت استان‌ها نیز استفاده شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی بر سنجش اثرگذاری بازمهندسی فرایندها و ساختار تاکید و تصریح کرد: برای این امر باید اثرگذاری تسهیلگری، واگذاری امور و تصدی‌گری مورد سنجش قرار گیرد.

وی افزود: رصد و بازنگری فرایندها، واگذاری‌ها و دستورالعمل‌ها برای سهولت کار مردم باید مرتبا انجام و در صورت لزوم اصلاحات صورت گیرد.

محمدی از انجام طرح طبقه‌بندی مشاغل و تصدی‌گری‌ها و اصل ۴۴ قانون در این مرکز خبر داد و اظهار امیدواری کرد؛ این امور به خوبی اجرایی شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، بر حرکت به سمت هوشمندسازی در سال پیش رو تاکید کرد و گفت: دولت به سمت هوشمندسازی در حرکت است، بنابراین نظام اداری ما نیز باید برای رفع مسایل و مشکلات پیش رو، هوشمند شده و در این راستا کسب و کارها، خدمات، مهندسی فرایندها و صدور مجوزها و ... سامانه‌ای شود.

اعتلای بخش کشاورزی با توسعه سرمایه انسانی

رییس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست، از ارزیابی گروه‌های نوسازی و تحول اداری استان‌ها خبر داد و گفت: سنجش این گروه‌ها در دو بعد ارزیابی عملکردها در ۱۰ شاخص و ارزیابی ویژگی‌های حرفه‌ای در سه شاخص انجام شد و ۱۱ استان فعال انتخاب شدند.

پژمان فتح‌اللهی از تلاش همکاران استانی قدردانی کرد و افزود: این گروه‌ها در حوزه ساختار تشکیلات، واگذاری فرایندها، جانشین‌پروری و آموزش، تشکیل کانون ارزیابی مدیران در استان‌ها، حوزه منابع انسانی، پیگیری مطالبات و پاسخگویی به مکاتبات و ... از سوی این مرکز و سازمان جهاد کشاورزی استان مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ سال ۱۴۰۳ با قوت و قدرت بیشتری در جهت اعتلای بخش کشاورزی بخصوص در حوزه فکری و توسعه سرمایه انسانی گام برداریم.

گفتنی است؛ استان‌های خوزستان، گلستان، گیلان، قم، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، مرکزی، فارس، زنجان و البرز در سنجش مراکز نوسازی و تحول اداری استان‌ها به عنوان استان‌های برتر انتخاب و معرفی شدند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.