کدخبر :317113 پرینت
28 اسفند 1403 - 10:21

برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست مخابرات منطقه کرمان

با حکم مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، دکتر حسین ساجدی‌فر ، به عنوان سرپرست جدید مخابرات منطقه کرمان منصوب و از خدمات حسن آذری نصرآباد، تقدیر شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کرمان، مراسم معارفه مدیر جدید مخابرات منطقه کرمان که صبح روز دوشنبه ۲۷ اسفند با حضور مهندس سید محمد شریفی، مشاور مدیرعامل و رئیس مرکز حراست، مهندس احمد آزاد؛ معاون پشتیبانی زنجیره تأمین شرکت مخابرات ایران و همچنین جمعی از مدیران، معاونان، رؤسا و کارکنان مخابرات منطقه کرمان برگزار شد.

در این مراسم، مهندس آذری نصرآباد با ارائه گزارشی از عملکرد مخابرات منطقه کرمان در حوزه‌های مختلف فنی و تجاری گفت: مولدسازی پروژه‌های نیمه‌تمام، اجرای پروژه‌های فاز ۱و ۲ فیبر USO، راه‌اندازی سایت در مناطق صعب‌العبور، افزایش بهره‌وری منابع انسانی و بودجه عملیاتی در ساماندهی نیروهای انسانی، املاک و مولدسازی آن‌ها، نتیجه زحمات و تلاش مدیران، معاونان و همکاران این منطقه است.

 وی اذعان داشت: حضور در کرمان و دیار کریمان نقطه عطفی بود تا در فضایی که عطرآگین به نام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است، توفیق خدمت‌گزاری را داشته باشم.

در ادامه، مهندس شریفی، مشاور مدیرعامل و رئیس مرکز حراست مخابرات ایران با ابراز خرسندی از تقارن این مراسم با ایام ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: رشد همه‌جانبه در ارائه خدمات مخابرات منطقه جز  نتیجه همراهی و تلاش بی‌وقفه تمامی مدیران و کارکنان مخابرات منطقه کرمان نبوده است.

وی با تأکید بر همراهی تمام عوامل مجموعه مخابرات منطقه در پیشبرد اهداف شرکت گفت: امسال باید با جدیت و پشتکار بیشتر در رفع موانع اقتصادی کشور کوشیده و با تعامل با سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها زودتر و بهتر به نتیجه برسیم.

در ادامه، مهندس آزاد؛ معاون  پشتیبانی و زنجیره تأمین مخابرات ایران، ضمن تشکر از آقای مهندس آذری در انسجام بخشیدن به اجرای برنامه‌ها گفت: در صنعت ارتباطات با تکیه بر زیرساخت‌های موجود درصدد هستیم در ابتدا با کسب رضایت مشتریان در سال آینده به موفقیت بیشتری دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.