دلیل تعلیق اینماد دیجی کالا، بی توجهی به صورتجلسات ستاد مبارزه با قاچاق
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، دلیل تعلیق اینماد و مسدود شدن درگاه های پرداخت اینترنتی دیجی کالا را بی توجهی این فروشگاه اینترنتی به توافقات صورتجلسه شده پس از جلسات چهار ماهه با ستاد مبارزه با قاچاق کالا دانست.
به گزارش سیتنا، به دنبال مسدود شدن درگاه های پرداخت اینترنتی دیجی کالا و انتشار اطلاعیهای از سوی این شرکت، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی طی پستی در شبکه اجتماعی ایکس توضیح داد: متاسفانه این اطلاعیه دیجیکالا غیر دقیق و خلاف واقع هست. از چهار ماه قبل به صورت مداوم با هدف حمایت از کل پلتفرمها، جلسات با سکوهای دارای تخلف فروش کالای قاچاق (از جمله دیجیکالا) و ستاد مبارزه با قاچاق گذاشته شده و توافقات صورتجلسه شده که متاسفانه شرکت تعهدات را کامل اجرا نکرد.
امین کلاهدوزان ادامه داد: اجرای قانون باید برای تمامی پلتفرمها یکسان باشد و ایجاد رویه تبعیض بین شرکتها، منطق مرکز نیست. به موازات البته پیگیر رفع این موارد و برگشت فعالیت دیجیکالا هستیم.
گفتنی است؛ دیجی کالا در اطلاعیه ای اعلام کرد که مجوز اینمادش به درخواست مرکز توسعه تجارت الکترونیک و بر اساس اطلاعات اشتباه بسته شده و در پی این اتفاق، با ارسال درخواست به شاپرک، درگاه های اینترنتی دیجی کالا نیز بسته شده است.
در متن اطلاعیه دیجی کالا آمده است:
در نهایت بهت و تأسف متوجه شدیم از لحظاتی پیش درگاههای پرداخت اینترنتی دیجیکالا بسته شده است.
این اتفاق که به صورت کارشناسی نشده و بر اساس اطلاعات اشتباه رخ داده، به درخواست مرکز توسعه تجارت الکترونیک بوده است. در پی این درخواست مجوز اینماد دیجیکالا تعلیق و به دنبال آن، با درخواست به شاپرک، درگاههای پرداخت اینترتنی بسته شده است.
برخوردهای این چنینی با کسبوکارهای نوآور باعث آسیبدیدن تجارت الکترونیکی و خردهفروشی آنلاین و فعالان این عرصه در کشور خواهد شد.
در شرايطى كه انواع كالاهای قاچاق به وفور در فروشگاههای حضوری در سطح شهر و فروشكَاههاى اينستاكَرامى، تلكَرامى و ... به فروش مىرسد، برخورد اينچنينى با فروشگاههاى آنلاين رسمی که در بستر شفاف کالاها را عرضه میکنند، پیامی جز كوچ فروشندگان به فضاهای غیررسمی، بدون هرگونه نظارت و درآمد مالیاتی و ناامیدکردن فعالان اقتصاد دیجیتال ندارد.
اکنون بیش از ۴۰۰ هزار فروشنده در دیجی کالا مشغول به کار هستند و از این طریق کالاهایشان را به سراسر کشور عرضه می کنند، چنین برخوردها و تصمیماتی آسیب جدی به بازار کار این فروشندگان و کسب و کارهای بومی محلی وارد میکند و معیشت آنها را به خطر می اندازد.
اميدواريم با تدبير نهادهای ذیربط، این مشکل بهزودی برطرف شده و دیجی کالا بتواند به سرويسدهى مطلوب به مشتریان و فروشندگانش ادامه دهد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید