افزایش زمان تخصیص ارز؛ چالش فعالان حوزه آی تی
عضو کمیسیون تامین تجهیزات کالای فاوا سازمان نصر تهران گفت: از انتهای سال گذشته، پروسه تخصیص ارز از یک پروسه دو ماهه، به یک پرسه چهار الی پنج ماهه تبدیل شد که با توجه به حساسیتهای موجود در تامین کالاهای حوزه آی تی، افزایش زمان تخصیص ارز چالش و مشکلات فراوانی را برای فعالان این حوزه به همراه داشته است.
به گزارش سیتنا، چالشهای ارزی در سالهای اخیر مشکلات متعددی را برای فعالان حوزه تامین تجهیزات صنعت فاوا به وجود آورده است.
سهیل ترکان، عضو کمیسیون تامین تجهیزات کالای فاوا سازمان نصر تهران در این خصوص گفت: «از انتهای سال گذشته، پروسه تخصیص ارز از یک پروسه دو ماهه، به یک پرسه چهار الی پنج ماهه تبدیل شد. با توجه به حساسیتهای موجود در تامین کالاهای حوزه آی تی، افزایش زمان تخصیص ارز چالش و مشکلات فراوانی را برای فعالان این حوزه به همراه داشته است. متاسفانه نهادهای مسئول توجهی به حساسیتهای این بخش نداشتهاند. البته مشکلات به پروسه تخصیص محدود نمیشود. با ادامه این وضعیت، باید منتظر فلج شدن کسبوکارهای این حوزه باشیم. با وضع موجود نمیتوانیم به دنبال توسعه اقتصاد دیجیتال و صنعت فاوا باشیم. شاید به زودی برای نگهداری از زیرساختهای موجود نیز با مشکل روبهرو شویم که اثرات قابل توجهی برای صنعت فاوا و کل اقتصاد ایران به همراه خواهد داشت».
او افزود: «وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و بانکهایی که وظیفه تامین ارز را دارند مسئول اصلی وضعیت فعلی این حوزه به شمار میروند. در گذشته بخش اصلی مشکلات، مربوط به فرایندهای بانک مرکزی بود. در حال حاضر در وزارت صمت نیز با مشکل مواجه هستیم. متاسفانه برنامهریزی و چارچوب مشخصی را در این فرایندها مشاهده نمیکنیم و روز به روز بر مدت زمان انتظار ما برای ثبتسفارش و تخصیص ارز افزوده میشود. با وضعیت موجود قدرت برنامهریزی از فعالان اقتصادی این حوزه گرفته شده است. چالشی که منجر به تضعیف و راکد شدن تمام فعالیتهای یک مجموعه میشود».
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید