توقع کسبوکارهای مجازی برای ادامه رفع محدودیتها در سال پیشرو
رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی، گفت: با توجه به شعارهای رئیس جمهور در رفع محدودیتها، اگرچه در سال گذشته رفع فیلترینگ گوکل پلی و واتساپ محقق شد، اما توقع بیشتری داریم؛ چراکه ادامه این رویکرد میتوانست نقطه امیدی برای رفع فیلترینگ سایر پلتفرمها باشد.
رضا الفت نسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی در گفتوگو با خبرنگار سیتنا در ارزیابی اقدامات حوزه فاوا در دولت چهاردهم و اولویت های پیشنهادی در سال پیش رو، گفت: مدت زمان زیادی از استقرار و شروع بکار دولت چهاردهم نگذشته است، اما شعارهایی که توسط شخص رئیس جمهور داده شده است بر محور رفع محدودیت ها و رفع فیلترینگ بوده است.
وی، افزود: در همین راستا رفع فیلترینگ گوکل پلی و واتساپ محقق شد، اما توقع بیشتری از رئیس جمهور داریم و این اتفاق می توانست نقطه امیدی باشد تا پلتفرم های دیگر هم رفع فیلتر شوند.
رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی، اظهار کرد: مشکل ما تنها به این حوزه محدود نیست. در آخرین روزهای سال گذشته در اقدامی خلق الساعه دستور محدودیتهای بانک مرکزی بر تراکنشهای آنلاین صادر شد که این چنین اقدامات دستگاه اجرایی تحت نظر دولت، بر خلاف مواد قانونی است و کسب و کارها را دچار مشکل می کند.
الفت نسب، گفت: تا کنون این دولت هم همچون دولت های قبل عمل کرده است و ساختار مسائلش با نظام مسائل کسب و کارها متفاوت است. ما به عنوان کسب و کار موردی را دنبال می کردیم و دولت موضوع دیگری را دنبال می کرد.
وی، افزود: می خواهیم رییس جمهور تا دیر نشده رویکرد دولت را تغییر دهد و به شعارهایی که دادند برگردند و به اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی بپردازند؛ نه صرفا فقط در حد شعار.
الفت نسب، اظهار کرد: زمانی می توانیم بگوییم دولت موفق است که مشکلاتی همچون اقدامات بانک مرکزی در مواجهه با کسبوکارهای مجازی رخ ندهد و وقتی موردی را کنشگران اعلام می کنند، دولت باید به آن توجه کند و مشکلات کسب و کارها را رفع کند.
رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی، اظهار کرد: موضوعات معیشت همچون باقی صنوف بر صنف ما نیز تاثیر دارد و موضوعات دلار و رویکرد دولت مستقر در آمریکا نیز تاثیرگذار بوده که امیدواریم تصمیمات دولت به صورتی باشد که مردم و کسب و کارها دچار مشکلات بیشتری نشوند و با تاب آوری بیشتر و کاهش هزینه ها بتوانیم این سال را پشت سر گذاشته و اگر موضوعات بین المللی رفع شود سال خوبی را خواهیم داشت.
انتهای پیام
گفت و گو از زهرا طاهری
افزودن دیدگاه جدید