تکمیل زیرساخت ارتباطی مسیر کاروانهای راهیان نور
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان گفت: در طی سالهای گذشته با تلاش کلیه همکاران در حوزه ICT، تمامی زیر ساختهای شبکه ارتباطی و اینترنتی در پایانههای مرزی شلمچه و چذابه و مسیر پیادهروی زائران اربعین و راهیان نور در استان خوزستان ایجاد و تکمیل شده است.
به گزارش سیتنا، علی صالح نساج با بیان اینکه ۹۰ درصد از روستاهای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات و خدمات اینترنت پرسرعت دسترسی دارند، گفت: در حال حاضر بیش از 341 کیلومتر شبکه فیبرنوری روستایی از محل اعتبارات طرح USO وزارت ارتباطات در مناطق روستایی استان اجرا شد که در این راستا منجر به زیر بار رفتن 69 سایت و مرکز مخابراتی شده است.
وی استان خوزستان را به عنوان یکی از دروازه های بین الملل ارتباطات در کشور مطرح کرد و افزود: در حال حاضر طول شبکه فیبرنوری زیرساختی استان بیش از 4100 کیلومتر است.
صالح نساج تصریح کرد: در راستای بهرمندی حداکثری از منابع اختصاص یافته به استان درجهت ایجاد اشتغال در سال جاری، تعداد 36 طرح در حوزه فناوری اطلاعات با اعتباری بالغ بر 497 میلیارد ریال به منظور ایجاد 155 اشتغال پایدار از تبصره 18 بند الف در استان خوزستان تصویب شد که از این تعداد 26 طرح با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال به بانک معرفی شد و تاکنون 21 طرح با اعتباری بالغ بر 203 میلیارد ریال توسط بانک ملی به شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات تخصیص و پرداخت شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان بیان کرد: در طی سال های گذشته با تلاش کلیه همکاران در حوزه ICT، تمامی زیر ساخت های شبکه ارتباطی و اینترنتی در پایانه های مرزی شلمچه و چذابه و مسیر پیاده روی زائران اربعین و راهیان نور در استان ایجاد و تکمیل شده است و در صورت نیاز به افزایش حجم ترافیک سایتهای سیار اضافه خواهد شد.
صالح نساج با اشاره به فعالیت 531 دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی و دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی در استان خوزستان تصریح کرد: از این تعداد پروانه 464 دفتر پیشخوان شهری و 67 دفتر ICT روستایی توسط اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب صادر شده است.
وی همچنین از آموزش 776 نفر نیروی وظیفه در طرح مهارت آموزی در خوزستان با بیش از ۲۰ هزار نفر ساعت، خبر داد و افزود: از این تعداد 612 گواهی در حوزه فناوری و ارتباطات صادر شده است تا با کسب مهارت، بتوانند در آینده در این بخش صاحب شغل و درآمد شوند.
صالح نساج در پایان طرح خودپرداز روستایی و ارائه آن توسط وزارت و انجام این طرح از سوی مدیریت شعب پست بانک را از دیگر اقدامات بخش ارتباطات برشمرد و افزود : در حال حاضر مجموع تعداد 67 دستگاه خودپرداز روستایی جهت خدمات پولی و بانکی از طریق خودپردازهای نصب شده در دفاتر ICT روستایی انجام شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید