کدخبر :276313 پرینت
24 دی 1401 - 15:17

ممنوعیت استفاده از موبایل در محل تکثیر سوالات امتحانات نهایی

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: به هیچ عنوان با امنیت‌های ما امکان لو رفتن سوالات نهایی نیست و در هنگام تکثیر و ارسال سوالات هیچ کس به جز روسای حوزه امتحانات حق استفاده از وسایل ارتباطی در اتاق تکثیر را ندارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محسن زارعی گفت: طراحان امتحانات نهایی ۴۸ تا ۷۲ ساعت به اتاق‌های قرنطینه دعوت می‌شوند و بدون دسترسی به وسیله ارتباطی سوالات را طراحی می‌کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفت نظام آموزش و پرورش ادامه داد: حدود سه سال است که آموزش و پرورش ارسال فیزیکی پاسخ برگ‌ها را حذف کرده است و به صورت فایل برای رئیس حوزه امتحانی ارسال می‌شوند.

وی افزود: هر روز ساعت ۱۱ سوالات امتحانی تکثیر می‌شوند؛ ساعت ۱۴ پاسخ برگ‌های خصوصی تکثیر و ساعت ۶:۵۵ فایل امتحانات به حوزه امتحانی ارسال می‌شوند.

زارعی بیان کرد: به هیچ عنوان با امنیت‌های ما امکان لو رفتن سوالات نهایی نیست. در هنگام تکثیر و ارسال سوالات هیچ کس به جز روسای حوزه امتحانات حق استفاده از وسایل ارتباطی در اتاق تکثیر را ندارد.

وی افزود: ما برای تامین امنیت امتحانات از گروه حفاظت کمک گرفته‌ایم. گروه محافظت با دستگاه سیگنال یاب که شرکت‌های دانش بنیان طراحی کرده اند، دانش آموزان را بررسی می‌کنند تا وسایل ارتباطی به امتحان آورده نشوند.

او گفت: تصحیح برگه‌های امتحانی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

به گفته او، در سراسر کشور به صورت آزمایشی تصحیح امتحانات الکترونیکی شده است و در سامانه  تصحیح برگه امتحانی الکترونیکی انجام می‌شود.

زارعی تصریح کرد: ما قصد داریم تصحیح امتحان به لحاظ جغرافیایی را گسترش دهیم. به طوری که دانش آموزان در جنوب امتحان دهند، برگه امتحانی اسکن شده و به شمال کشور ارسال شود. تصحیح کننده برگه را در خانه تصحیح می‌کند و سوگیری دیگر امکان پذیر نیست.

به گفته او، دبیران به سامانه بانک سوال و ابزار‌های ارزیابی دسترسی دارند و می توانند سوالات را طراحی کنند که در دو مرحله سوالات ارزیابی می‌شوند و پس از ارزیابی برای طراحان فرستاده می‌شوند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفت نظام آموزش و پرورش بیان کرد: از سال ۱۳۲۲ امتحانات نهایی  بوده اند؛ در نتیجه زیرساخت لازم وجود دارد.

او ادامه داد: ۱۲۶۱ حوزه امتحانی در کشور وجود دارند و به حوزه‌های زیر ۵۰ نفر اجازه برگزاری امتحان را نمی‌دهیم؛ مگر این که با مجوز‌های لازم انجام شود.

زارعی گفت: در استان‌ها ستاد امتحانات وجود دارد که رئیس آموزش و پرورش، رئیس آن است. همکاران حفاظت را حراست‌ تعیین می‌کند.

او افزود: ما برای راحتی شهروندان اینترنت را قطع نمی کنیم، اما از مسدود کننده سیگنا‌ل‌ها در امتحانات و محدودیت اینترنت بین الملل استفاده می‌کنیم.

زارعی گفت: ما نظر سنجی برگزار کرده ایم. .۴۰ درصد از دانش آموزان برای خرداد موافق اعمال سوابق تحصیلی سه پایه هستند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.