تاثیر شرکتهای دانشبنیان بر افزایش راندمان و کاهش وابستگی اقتصادی
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، گفت: حمایت از اکوسیستم نوآوری و شرکتهای فناور میتواند موجب افزایش راندمان و کاهش وابستگی اقتصادی در کشور شود و از طریق طرح جهت تولید دانش بنیان،در بودجه 1400 در نظر داریم تا منابع نهادهای تامین مالی شرکتهای دانش بنیان از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی را افزایش دهیم.
به گزارش سیتنا، مصطفی طاهری، حمایت از شرکتهای دانش بنیان را راهکار رفع چالشهای بزرگ اقتصادی در کشور عنوان کرد و گفت: در شرایط کنونی که کشور در حوزههای مختلف نیازمند واردات تجهیزات یا مواد اولیه از خارج از کشور است رشد شرکتهای دانش بنیان میتواند به استقلال بیشتر کشور کمک کند.
وی ادامه داد: یکی از مزایای حمایت از شرکتهای دانش بنیان افزایش راندمان تولید و درآمد است و عایدی حاصل از دستاوردهای دانش بنیان با ارزش افزوده برای کشور و مردم همراه است.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس ادامه داد: برای حل بسیاری از مشکلات اقتصادی در کشور میتوانیم با اتکا به توان شرکتهای دانش بنیان از این تنگناها عبور کنیم.
نماینده مردم زنجان در مجلس در مورد میزان حمایت قوه مقننه از شرکتهای دانش بنیان خاطرنشان کرد: طرح جهش تولید دانش بنیان یکی از اقداماتی است که به شدت در این مجلس پیگیری میشود و کمیسیونهای مرتبط در مورد آن اعلام نظر کردهاند. جلساتی نیز با نهادهای مرتبط مانند صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای احاطه کامل به این حوزه تشکیل شده و نقطه نظرات بازیگران اصلی دریافت شده است.
این طرح در حال حاضر در نوبت ارسال به صحن و اعلام نظر تمامی نمایندگان مردم قرار دارد.
وی در ادامه افزود: ما در مجلس شورای اسلامی تلاش میکنیم تا موانع قانونی پیشروی شرکتهای دانش بنیان را با تصویب قانون از میان برداریم.
طاهری در پایان در مورد نهادهای تامین مالی شرکتهای دانش بنیان، به صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: از طریق بودجه سال 1400 و همچنین طرح جهش تولید دانش بنیان که به زودی در صحن تصویب خواهد شد در نظر داریم تا منابع این نهادهای مالی را افزایش دهیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید