کدخبر :227527 پرینت
24 فروردین 1398 - 12:45

بیماری مرگباری که به دنبال استرس مزمن می‌آید

بیماران سرطانی غالباً دارای احساسات منفی نظیر اضطراب، ناامیدی و ترس هستند که این موارد هم از فاکتور‌های پرخطر افزایش سرعت رشد تومور و افزایش روند پیشرفت سرطان است. با این حال مکانیسم نحوه تأثیر استرس مزمن بر ابتلاء به سرطان همچنان نامعلوم است.

متن خبر

به گزارش شفقنا به نقل از مهر، محققان دانشگاه پزشکی دالیان چین دریافتند استرس مزمن ممکن است موجب افزایش میزان اپینفرین شود که در نهایت منجر به افزایش LDHA (لاکتات دهیدروژناز A) و تحریک سلول‌های شبه بنیادی سرطان سینه می‌شود.

محققان با بررسی داروی هدف قراردهنده LDHA دریافتند ویتامین C موجب بازگرداندن فنوتیپ شبه بنیادی سرطان ناشی از استرس مزمن می‌شود.

«لی یو کیانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «تحقیق ما اهمیت حیاتی فاکتور‌های روانشناختی را در تحریک خصوصیات شبه بنیادی در سلول‌های سرطان سینه اثبات می‌کند و شیوه درمانی امیدبخشی را برای سرطان سینه ارائه می‌دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «ویتامین C عامل کاهنده LDHA می‌تواند شیوه بالقوه‌ای برای مقابله با سرطان سینه ناشی از استرس باشد.»

به گفته لی یو، بیماران مبتلا به سرطان سینه، سرطان تخمدان و سرطان معده غالباً دارای هیجانات منفی هستند که در عوض موجب تسریع ابتلاء به تومور‌ها می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.