دلیل بیثباتی استقلال مشخص شد
به نظر میرسد استقلال در این سالها از یک موضوع آسیب جدی دیده است. بیثباتی در ترکیب نفرات و استخوانبندی تیم. با آمدن شفر هم این نقطه ضعف برطرف نشد.
به گزارش ایران ورزشی، تغییر بزرگ و شکستن چرخهی مربیان وطنی روی نیمکت استقلال، طرفداران این تیم را به آینده خوشبین کرد. مربی باسابقه و کارنامهدار آلمانی، پیش از پایان نیمفصل اول لیگ هفدهم جای منصوریان را گرفت و حالا یکونیم فصل است که هدایت استقلال را بر عهده دارد. سبک بازی استقلال شفر، تفاوتهای آشکاری با دورانهای پیش از او دارد. استقلال حالا تیمی است که روان و روی زمین بازی میکند، تیمی که تاکتیک منسجمی دارد. با این حال فاصله استقلال با صدر جدول برای هواداران این تیم نگران کننده است. آبیها پس از شروع عالی فصل قبل امیدوار بودند در این فصل یک مدعی درجه یک قهرمانی باشند.
به نظر میرسد استقلال در این سالها از یک موضوع آسیب جدی دیده است. بیثباتی در ترکیب نفرات و استخوانبندی تیم. با آمدن شفر هم این نقطه ضعف برطرف نشد.
شفر در این سه پنجرهی نقل و انتقالاتی، جمعاً ۴۰ انتقال را ثبت کرده که یعنی به طور میانگین او در هر پنجره بیش از ۱۳ انتقال را رقم زده. تیم او مجموعاً ۲۱ بازیکن جذب کرده و ۱۹ نفر را به تیمهای دیگر داده. میانگین جذب هفت بازیکن و ۶,۳۳ خروج برای هر پنجره. حتماً شفر در خروج ستارههایی مثل ابراهیمی و مجید حسینی و «تیام» بیتقصیر بوده اما جذب بازیکنان جدید کاملاً تحت نظارت او انجام شده. از میان ۲۱ بازیکنی که با نظر شفر جذب استقلال شدند، به راحتی میتوانیم ۷ خرید را ناموفق بدانیم. جذب آقاخان، برزای، نویمایر، نایدونوف، گرو، دانشگر و محمدیمهر برای استقلال سود چندانی نداشت..از این ۷ نفر، ۵ نفر بیش از یک نیمفصل هم در استقلال دوام نیاورند. عملاً یکسوم از خریدهای او یا خیلی زود از تیم جدا شدند و یا به نیمکت استقلال چسبیدند. درباره عملکرد بازیکنانی مثل مرتضی تبریزی، میثم تیموری، گادوین منشا، پاتوسی و گونسالوس هم باید در انتهای فصل صحبت کنیم اما با همین آمار فعلی هم، نزدیک ۲۰ درصد از خریدهای شفر «شکستخورده» هستند و حدود ۳۳ درصد از خریدهای شفر برچسب «ناموفق» میخورند.
شاید این آمار در فوتبال ایران یک آمار ناامیدکننده نباشد اما جابجایی بیش از ۱۳ بازیکن در هر پنجره، قطعاً هر تیمی را بیثبات میکند و این را هواداران استقلال خوب میدانند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید