کدخبر :221653 پرینت
05 آذر 1397 - 12:50

تشکیل جلسه‌ای بین بورس، وزارت ارتباطات و سازمان خصوصی سازی برای تعیین تکلیف ودیعه‌های تلفن

حدود ۱۰ سال از واگذاری مخابرات و شرکت ارتباطات سیار ایران گذشته است، اما هنوز ودیعه تلفن های همراه و ثابت که توسط مردم پرداخت شده تعیین تکلیف نشده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، خبرگزاری خانه ملت نوشت: 10 سال از خصوصی سازی مخابرات و همراه اول می گذرد، اما مبحثی که در این میان مغفول ماند وجوه ودیعه هایی است که از بدو تاسیس مخابرات و شرکت ارتباطات سیار ایران  تاکنون از مشترکان دریافت و در چرخه سرمایه گذاری آن قرار گرفته و میزان آن به مراتب بیشتر از سرمایه  شرکتهای زیر مجموعه مخابرات  است.

واقعیت این است که دارائی های مخابرات و شرکت ارتباطات سیار ایران بیش از آنکه متعلق به دولت باشد متعلق به این ودایع و سودناشی از آن است، وجوهی که توسط بالغ بر ۵۰ میلیون مشترک در اختیار این شرکت دولتی قرار گرفته است تا این شرکت به عنوان نماینده دولت ضمن حفظ و نگهداری آن، درجهت ایجاد و توسعه شبکه های مخابراتی با اولویت ارائه خدمات به جامعه از آن استفاده کند.

با توجه به حجم بالای ودیعه ها می توان به این نتیجه دست یافت که مالکان مخابرات و شرکت ارتباطات سیار مردم هستند و در واقع مجریان خصوصی سازی مخابرات و شرکت ارتباطات سیار باید قبل از فروش مخابرات دولتی، تکلیف آن قسمت از مخابرات و شرکت ارتباطات را که متعلق به مردم است مشخص می کردند.

سال 96 بود که محمود واعظی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با خانه ملت درباره تعیین تکلیف ودیعه های تلفن همراه و ثابت، گفت: نوع تعیین تکلیف ودیعه های تلفن همراه و ثابت در حال بررسی است، اما یکی از اقدامات صورت گرفته در این بخش این بوده که افرادی که در گذشته ودیعه تلفن هراه یا ثابت داشته اند، اگر بدهی پرداخت قبوض داشته باشند، تا زمانی که میزان بدهی از حد ودیعه افزایش نیابد، تلفن همراه یا ثابتشان قطع نمی شود.

این در حالی است که این اتفاق هرگز رخ نداده و به محض بدهی مشترکان، خطوط تلفن ثابت و یا همراه آنها پس از یک ماه بدهی قطع می شود، لذا مشخص نیست که قرار است سرنوشت ودیعه های مردم در مخابرات و  تلفن همراه چه شود.

معصومه آقاپور علیشاهی در این باره با خبرگزاری خانه ملت، به گفت وگو پرداخته است. نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، می گوید که ودیعه تلفن همراه و ثابت به دلیل اینکه مشکلاتی در واگذاری ها رخ داده هنوز تعیین تکلیف نشده است.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسه مشترکی بین سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان خصوصی سازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: یکی از مشکلات تعیین قیمت ها است، چراکه برخی سیم کارت ها 150 هزار تومان و برخی 250 هزار تومان و برخی 500 هزار تومان و با قیمت های متنوع واگذار شده است که باید در این زمینه نرخ سازی نرخ سهام انجام شود.

وی معتقد است که مشترکان تلفن ثابت شرایط خاص خود را دارند که باید نحوه واگذاری سهام به مردم تعیین تکلیف و مجوز خرید و فروش سهام در بورس داده شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، می گوید که هنوز تعیین نرخ برای سهام واگذار شده انجام نشده است و مردم هنوز برگه سهام ندارند

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید یک بار برای همیشه تکلیف ودیعه متشرکان تلفن ثابت و همراه را مشخص کند و حداقل مشترکان را در سهام دولت در شرکت مخابرات سهیم کند، یا اینکه ودیعه ها را به نرخ روز به آنها بازگرداند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

همان روز ها که واگذاری شرکت مخابرات ایران دولتی مطرح بود نمایش های سمینار گونه ای برگذار و نهایتا مطالبی از پیش تدوین شده به عنوان نتایج سمینار اعلام میشد . در این صورت جلسه های ساختگی تمجید از پیشهادهای نشده ای میگردید که اصلا در جلسات طرح نشده بود واین اسناد به به مقامات بعضا فاسد ان زمان ارائه میشد و به اعتراض های ما که مدیران وقت بودیم هیچ اعتنائی نمیشد و در مواردی هم با سیاست های تهدید و ارعات سعی میکردند تا معترضین را خفه کرده و یا متهم به مخالفت با اصل خصوصی سازی نمایند تا نقشه های شوم انها اجرا شود
اری اینگونه بود که صورت های مالی جعلی تهیه شد املاک مخابرات که اهدائی روستائیان بود ارزش گذاری یک ریالی شد .کالاهای مازاد از توسعه در انبار ها هم سند یک ریالی به بهانه انبار گردانی شد .
زمینهای مراکز تلفن شهر ها که اغلب در گذشته از زمین شهری دریافت شده بود با قیمت دفتری در ثبت دارائی ها در نظر گرفته شد و مخابراتی فقیر و بیچیز را در اسناد جلوه گر ساهتند و به باندی مافیائی که سهامداران ان ... بودند مخابرات واگذار شد .
این باند ده سال است شیره مخابرات را کشیده موجودی انبار ها را به مزایده های جعلی به تاراج برده و ودایع ملت را که موقع محاسبه دارائی جز دیون مسلم مخابرات بود نداده اند اقساط ناچیز را هم با تاخیر پرداخت کرده اند سود سهام باند مافیائی همه ساله برداشت شده ولی سود سهام عدالت و سود سهام دولت را نداده و یا با تاخیر های کلان داده اند .
حالا بعد یازده سال تازه کسانی از خواب خرگوشی بیدار شده میخواهند تصمیم بگیرند و طوری صحبت میشود که انگار این بدهی ها تازه کشف شده .
بهتر است برگه محاسبات سرمایه اندوخته شده را که در ان به صراحت میزان ودایع از از سرمایه کسر شده و خریدار سهام بلوکی موظف به پرداخت انها بوده است و وعده هائی که قرار شد تبدیل به سهام شود را مطالعه فرمایند
همه در این ده یازده سال سکوت کرده اند و کاملا هماهنگ در این کلاه برداری همراهی شده است ...
حال ببینیم این بار کدامین ... امده و چه قصدی دارد که بفکر ودایع پوسیده ملت افتاده است

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.