کدخبر :194570 پرینت
03 دی 1395 - 18:17

ادامه مذاکرات درباره موضوع فسخ قرارداد خریدار سهام مخابرات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اختلاف سازمان خصوصی سازی و شرکت مخابرات ایران درباره فسخ قرارداد واگذاری بلوک 50 درصد به علاوه یک سهم این شرکت ، از مذاکره دو طرف در این زمینه خبر داد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمود واعظی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این مساله یک اختلاف مالی بین شرکت مخابرات و سازمان خصوصی سازی است و دو طرف در حال مذاکره با یکدیگرند.

وی درباره موضع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه نیز گفت : این موضوع به وزارت ارتباطات ربطی ندارد و انشاالله مذاکرات آنها به نتیجه خواهد رسید.

گفتنی است؛ سازمان خصوصی سازی روز 29 آذر ماه 1395 در اطلاعیه اعلام کرد: خریدار حق دارد در صورت شکایت یا هرگونه اعتراض به اقدام این سازمان به هیات داوری مراجعه کند.

بر اساس برخی مطالب منتشر شده در سامانه کدال و سایر منابع اطلاع رسانی به شرحی که اشاره شد، مدیرعامل شرکت خریدار در بیست و چهارم آذرماه 1395 دادخواست آن شرکت را برای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر اعتبار قرارداد و بی اعتباری فسخ اعلام شده از هیات داوری درخواست کرده است.

واعظی نیز درباره احتمال طرح شکایت در محاکم قضایی هم گفت: این موضوع قرارداد است و باید بر اساس آن عمل شود.

بیست و سوم آذر ماه سازمان خصوصی سازی فسخ قرارداد واگذاری بلوک 50 درصد به علاوه یک سهم شرکت مخابرات ایران را به دلیل اجرا نشدن تعهدات از سوی خریدار اعلام کرد.

در پی این امر، سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور اطلاعیه‌ ای از مدیران مخابرات و سهامدار عمده (شرکت توسعه اعتماد مبین) خواست درباره ترکیب سهامداری توضیح فوری دهند.

مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین نیز در نامه ای به سازمان بورس و اوراق بهادار، اطلاعیه سازمان خصوصی سازی درباره فسخ قرارداد واگذاری سهام کنترلی و مدیریتی شرکت مخابرات ایران را بی اعتبار دانست.

بیست و نهم آذرماه سازمان خصوصی سازی در واکنش به نامه سهامدار عمده شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که ابلاغ فسخ قرارداد واگذاری، قانونی و دارای اعتبار کافی حقوقی است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

شرکت اعتماد مبین شیره مخابرات کشید و حالا در دعوایی صوری قصد تف کردن تفاله اش را دارد .در این هفت سال تمام املاک شامل زمینهای خالی و ساختمان های آموزشی و اداری و نقلیه و انبار و......حتی مراکزی که مشتری دست به نقد داشتند فروختند و خوردند.حتی موجودی صندوق پس انداز 6%کارمندان را بالا کشیدند وبه همکاران ما هنگام باز نشستگی پول نقدی پرداخت نمی شود و پس از سی سال دست از پا درازتر باید بروند و بعد با شکایت و دعوا قرون قرون پول بگیرند.در این هفت سال هیچ توسعه ای و یا تغییر تکنولوژی داده نشده و امروز شرکت مخابرات نیاز به حداقل 400میلیون دلار سرمایه گذاری دارد وگرته شبکه موجود نیز کم کم خاموش خواهد شد.سیستمهای ... هم که نصب شد پس دیگر دلیلی بر نگه داشتن مخابرات ندارند پس بهتر است از شرش خلاص شوند.
این واگذاری نا عادلانه با اعمال نفوذ دولت قبلی و بر خلاف روال های جاری انجام شده و این اثار منفی از ابتدا هم قابل پیش بینی بوده است .
اگنون از یک طرف سازمان خصوصی سازی خیلی دیر هنگام به فکر برخورد با این گروه نفودی افتاده است و نیز مردم از مقام عالی وزارت انتظار دارند در این مورد پی گیر حقوق تضییع شده ملت باشند و نقش پررنگ تری در این امر مهم ایفا فرمایند .
جناب اقای دگتر واعظی همواره در احقاق حق و دفاع از منافع ملت در سه سال گذشته ایفای نقش فرموده اند با ایجاد فضای رقابتی و باز تر کردن دست رقبای بخش خصوصی و شکستن انحصارات مانع اعمال نرخ های تحمیلی از طرف مخابرات به ملت شده اند .انتظار داریم در احقاق حق ملت و خلاص کردن ملت از دست این باند مافیائی که سهام مخابرات را مفتی تصرف کرده اند بفریاد ملت برسند .همچنین امید واریم نمایندگان محترم ملت در مجلس و دستگاه های نظارتی و قضاثی بفریاد این مشترکین ستم دیده رسیده واز تارج بیش از این سرمایه های ملت جلوگیری فرمایند.

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.