استفاده از فناوری فیبرنوری FTTH در صنعت ساختمان
معاون شبکه مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران ، از استفاده از فناوری FTTH در صنعت ساختمان برای نخستین بار در کشور و توسط شرکت مخابرات استان تهران خبرداد.
به گزارش سیتنا، مهندس خلیلی با اشاره به اینکه در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری، هتل ها، بیمارستان ها، مراکز آموزشی و غیره، . بهره گیری از فناوری های نوین اجتناب ناپذیر است افزود: استفاده بهتر از سرویس های مختلف از جمله تلفن ،دیتاومحتوا ، باکیفیت مناسب از یک سو و از سوی دیگر افزایش نیاز به اینترنت و ارتباطات پر سرعت منجر به آن شده است تا اغلب اپراتور های مخابراتی در جهان، ارتباطات خود را از سیم های مسی و شبکه های اکتیو، به فیبر های نوری و شبکه پسیو تغییر دهند.
معاون شبکه مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران با بیان اینکه استفاده از فناوری FTTX-GPON از جمله سرویس هایی است که بهبود کیفیت را به ارمغان می آورد تصریح کرد: در این روش با سه نوع امکان FTTC/FTTB/FTTHدر FTTC/Bفیبر نوری از مرکز اجراء و در قسمت انتهایی از طریق کابل مسی به مشترک سرویس داده می شود ولی در FTTH از مرکز مخابراتی تا داخل واحد ها و یا منزل مسکونی مشترک فیبر اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه زیر ساخت تکنولوژی GPON مبتنی بر NGN در ایران همزمان با سایرکشورهای پیشرفته به صورت FTTC و FTTB ارایه و همچنان خطوط تلفن به صورت سیم مسی و اینترنت و دیتا به صورت DSL به مشترکین واگذار می شود اظهارداشت: در این روش ترکیب فیبر نوری و کابل مسی برای ارایه ارتباط به مشترک استفاده شده و با توجه به محدویت هایی که در ارایه پهنای باند در بخش کابل مسی است به همین منظور اجرای FTTHرا در ساختمانهای جدید در دستور کار قراردادیم.
مهندس خلیلی افزود: در این حالت فیبر نوری از مرکز مخابراتی تا ورودی ساختمان از طرف مخابرات تامین و با هماهنگی پیمانکار مورد تایید مخابرات و سازنده ساختمان اجرای فیبر در داخل ساختمان و تمامی واحد ها اجرا می شود.
شایان ذکر است این پروژه به صورت پایلوت و برای اولین بار در کشور توسط شرکت مخابرات استان تهران با هماهنگی پیمانکار مورد تایید با بهره گیری فناوری FTTH در مجتمع تجاری و اداری آرتمیس فرمانیه اجرا و به بهره براری رسید و برای ساختمان های تازه ساز و جدید در صورت همکاری سازندگان ساختمان و برای ساختمان های قدیمی با همکاری مالکین قابل انجام است.
افزودنی است با اجرای این فناوری علاوه بر مزایای فنی مثل ارتقاءکیفیت و افزایش پهنای باند دسترسی برای مشترک امکان ارایه خدمات یکپارچه نظیر شبکه دوربین های مداربسته (, CC TV IP Camera) ، مراکز تلفن های سانترال ( IP PBX ) ، تلویزیون (, CATV IPTV , VoD ) ، شبکه های داخلی ، پیجینگ ( Paging )، وایرلس ( Public Wifi ) ، آیفون تصویری و ... بر روی فیبر نوری تجمیع کند و شبکه ای امن و پویا با قابلیت اتصال به بستر فیبر نوری سراسری و ایجاد واحد های هوشمند ( Smart Home ) را فراهم می آورد.
علاوه برمزیت های فوق الذکر با کاهش فضای مورد نیاز کابلکشی مسی در داخل ساختمان موجب افزایش متراژمفید طبقات ساختمان نیزمی شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید