وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران: ما سرعت وایبر را کاهش ندادیم/ اولین بار است می شنوم رومینگ ملی قطع شده
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوالی مبنی بر این که شنیده می شود یکی از اپراتورها خدمات رومینگ خود را قطع کرده اظهار کرد: براساس توافقاتی که سه اپراتور با یکدیگر امضا کردهاند موظف به ارائه این خدمات هستند و خدمات رومینگ به مرور زمان کیفیت بهتری نیز پیدا می کند اما این مساله را که رومینگ قطع شده برای اولین بار است که می شنوم. چراکه اکنون مردم از خدمات رومینگ ملی بسیار راضی هستند و ما امیدواریم به مرور زمان و با تکمیل خدمات رومینگ در مرحله بعد وارد مرحله ترابردپذیری شمارهها شویم.
به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر "محمود واعظی" در حاشیه مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران درباره صحبتهایی مبنی بر اینکه "وزارت ارتباطات طی روزهای گذشته سرعت وایبر را کاهش داده است"، توضیح داد: من چنین موضوعی را شنیده و اخباری را در این باره در یک یا دو سایت مطالعه کردم اما آنچه میتوان گفت آن که هیچ کندی روی وایبر ایجاد نشده و ما چنین قصدی نداریم.
وی افزود: البته از نظر منافع اقتصادی اگر قرار باشد فعالیتهای وایبر ادامه داشته باشد درآمدهای ما کم میشود اما با این حال ما از سوی ما کندی خاصی روی این شبکه ایجاد نشده است.
واعظی درباره زمان حل مشکلات اینترنت و موبایل مردم نیز اظهار کرد: این موضوع یکی از سیاستهای جدی وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات است چرا که مساله کیفیت خدمات به مردم مربوط میشود و بر همین اساس اپراتورها به طور دائم رصد میشوند و این رصدها در آینده نیز ادامه خواهد داشت. البته طی یک ماه گذشته دو اپراتور اول کشور برای ارائه خدمات نسلهای بالاتر در حال ایجاد تغییراتی روی btsهای خود بودند که این موضوع گاه در برخی نقاط اختلالاتی را برای مردم به همراه می آورد.
وی یادآور شد: نسبت به سال گذشته وضعیت در این حوزه کمی بهبود پیدا کرده اما با این وجود هنوز از شرایط راضی نیستم و جلسات متعددی با اپراتورها داریم که البته با ارائه نسلهای سوم و بالاتر خود به خود خدمات این اپراتورها کیفیت بهتری پیدا خواهد کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره خدمات شرکتهای اینترنتی اظهار کرد: با پیگیریهای ما این شرکتها موظف به ارائه تخفیف 20 درصدی به مردم شده اند و کیفیت آنها نیز به نسبت گذشته کمی بهبود پیدا کرده است. اما همچنان این شرایط برای ما راضی کننده نیست و ما به مردم اعلام کردهایم که می توانند شکایات خود نسبت به کیفیت سرویس و اختلالات از طریق سامانه تلفنی 195 اطلاع رسانی کنند.
واعظی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که شنیده می شود یکی از اپراتورها خدمات رومینگ خود را قطع کرده اظهار کرد: براساس توافقاتی که سه اپراتور با یکدیگر امضا کردهاند موظف به ارائه این خدمات هستند و خدمات رومینگ به مرور زمان کیفیت بهتری نیز پیدا می کند اما این مساله را که رومینگ قطع شده برای اولین بار است که می شنوم. چراکه اکنون مردم از خدمات رومینگ ملی بسیار راضی هستند و ما امیدواریم به مرور زمان و با تکمیل خدمات رومینگ در مرحله بعد وارد مرحله ترابردپذیری شمارهها شویم.
واعظی همچنین یادآور شد: این که گاهی مشترکان تلفن همراه در تهران می گویند که خدمات رومینگ را دریافت نمی کنند تا حدی به این مساله برمی گردد که خدمات این بخش مربوط به زمانی است که اپراتوری در قسمتی پوشش شبکهای نداشته باشد اما معمولا اکثر نقاط تهران تحت پوشش شبکه اپراتورهای مختلف قرار دارد.
وی درباره ارائه مجوزهای اپراتور چهارم مجازی موبایل هم توضیح داد: در این زمینه کارگروهی تشکیل شده و مشاورانی هم برای آن گرفته شده است و کار در حال نهایی شدن است و فکر می کنم نتیجه کار این کارگروه مثبت بوده و در آینده و حدود یک سال آینده شاهد شکل گیری اپراتورهای مجازی در حوزه موبایل خواهیم بود.
وزیر ارتباطات درباره آخرین وضعیت پیگیری وضعت پارازیتها نیز توضیح داد: دراین زمینه جلسات متعددی با وزیر بهداشت، وزیر دفاع، رییس سازمان محیط زیست و چند بخش مرتبط دیگر داشتهایم و این مساله از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نیز در حال پیگیری است و این سازمان در تهران برخی نقاط که گفته میشد میزان تشعشعات آن بالا است مورد بررسی قرار داده و به تهیه گزارشهای میدانی پرداخته است؛ در نهایت نتایج بررسیهای صورت گرفته با هفت امضا برای ریاست محترم جمهوری ارسال شده که هنوز از موضع گیری و عملکرد ریاست جمهوری دراین خصوص اطلاعی نداریم اما تا آنجا که من می دانم میزان تشعشعات در برخی نقاط کاهش هم پیدا کرده است.
واعظی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره ارائه مجوز IP مدیا که قرار بود هفته گذشته برای یک شرکت خصوصی صادر شود اما این اتفاق نیفتاد، اظهار کرد: درباره IP تی وی آنچه با وزارت ارتباطات مرتبط است این که مردم باید بتوانند در منزل از خدمات مختلف برای تماشای فیلمهای سینمایی، آموزشی و ... اقدام کنند به همین دلیل ما در سه جلسه در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اصول حاکم بر این حوزه را تصویب کردیم و اکنون آمادگی مذاکره با شرکتهای مرتبط با این بخش را که با وزارت ارشاد نیز هماهنگ هستند داریم. هفته گذشته نیز مجوزی که قرار بود صادر شود به دلیل برخی مسائل فنی با تاخیر مواجه شد که ما منتظر حل این مشکلات هستیم.
وی در پاسخ به این که آیا در این خصوص داستان قدیمی انحصارطلبی صدا و سیما مانعی برای ادامه کار نخواهد بود اظهار کرد: آنچه صدا و سیما محتوا تولید میکند و مربوط به این سازمان است، ارتباطی با وزارت ارتباطات ندارد اما ما در وزارت ارتباطات مسوولیتهایی داریم که در این زمینه مواردی را در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تدوین کردهایم تا زیرساختهایی که قرار است برای انتقال صدا و تصویر به کار گرفته شود فراهم شود.
وزیر ارتباطات در عین حال تاکید کرد: از نظر ما نباید این خدمات در انحصار یک سازمان یا یک مرکز خاص قرار بگیرد؛ از نظر ما هر شرکتی که توان خدمات رسانی به مردم را داشته باشد می تواند با دریافت مجوزهای لازم به ارائه این خدمات بپردازد و در خصوص محتواهایی که در صدا و سیما یا مراکز دیگر تولید شدهاند مجوزهای مربوطه را از بخشهای مرتبط دریافت کند اما به هر حال ما هیچ اعتقادی به انحصاری بودن خدمات نداریم.
انتهای پیام
دیدگاهها
این اولین باره در ایران : از این به بعد دیگه همش اینجوری میشه!
تکذیب در ایران : تایید
خوا آخه برنامه هایی مثه وایبر و لاین و واتس اپ مگه کمه ؟!
برا خودتون ضرر داره ک !
افزودن دیدگاه جدید