معاون شبکه شرکت مخابرات ایران: 60 درصد درآمد اپراتورها از محل سرویسهای موبایل است/ درآمد شبکه تلفن ثابت فوق العاده قابل اهمیت است
معاون شبکه شرکت مخابرات ایران، گفت: درآمد شبکهی تلفن ثابت ما فوق العاده قابل اهمیت است و بایستی آن را بهینه و مورد توجه بیشتر قرار دهیم.
به گزارش خبرنگار سیتنا (CITNA.IR)، مهندس "عبدالعظیم قنبریان" در مراسم بهرهبرداری از پروژههای مخابراتی شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات ثابت که به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعهی اطلاعاتی برگزار شد، از ویژگیها و اهداف این پروژهها سخن گفت.
وی، اظهار داشت: از سال 2009 درآمد مخابرات از محل voice، همچنین درآمد اپراتورهای مخابراتی از محل mobile messeging نزول یافته است؛ در عین حال، در سالهای اخیر درآمد اپراتورهای مخابراتی از محل دیتا افزایش یافته است و اپراتورها به دنبال تشویق بیشتر مشترکان خود به استفاده از خدمات دیتای تلفن همراه هستند.
وی اظهار داشت: حدود 60 درصد درآمد اپراتورها از محل سرویسهای موبایل است و درآمدزایی سرویسهای موبایل به واسطهی نفس آنهاست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: درآمد شبکهی تلفن ثابت ما فوق العاده قابل اهمیت است و بایستی آن را بهینه و مورد توجه بیشتر قرار دهیم.
وی در بخشی دیگر از سخنانش با ذکر آمار و مقایسهی مشترکین شبکههای تلفن همراه در سال 2009 و پیش بینی تعداد مشترکین همین شبکهها در سال 2019 ، اظهارداشت: تا سال 2019 مهاجرت مشترکین از شبکهی 3G به LTE حدود دو برابر مهاجرت مشترکین از شبکهی 2G به 3G است و این نکته لزوم سرمایهگذاری در نسلهای آتی شبکهی تلفن همراه را بیش از پیش مشخص میسازد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، قنبریان همچنین در خصوص پیاده سازی پروژهی شبکهی یکپارچه IP در شرکت مخابرات ایران، گفت: این پروژه 12 ماه به طول انجامید و شرکت KT کره جنوبی مشاور ما در این زمینه است.
وی در خصوص این پروژه تشریح کرد: در همهی استانها IP مجزا وجود دارد و انتقال ترافیکهای بسیار مهم با مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت انجام میشود.
قنبریان همچنین وجود سیاستهای متنوع و عدم وجود شبکهی یکپارچه را از جمله مشکلات این پروژه عنوان کرد.
وی استقرار شبکهی هستهی بین استانی قدرتمند، ایجاد سیستم مدیریت یکپارچه و تمرکز بر روی سرویسهای باند پهن ثابت و سیار را از جمله اهداف این پروژه عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، معاون شبکه شرکت مخابرات ایران همچنین در خصوص پروژهی مرکز کنترل و عملیات سوئیچ OMC، اظهار داشت: از جمله اهداف این پروژه ساماندهی و بهبود شبکه و سرویسهای مخابراتی، افزایش بهره وری و فراهم نمودن پیش نیازهای لازم در شبکه PSTN برای اجرای پروژه NOC است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید