کدخبر :12746 پرینت
19 بهمن 1392 - 18:22

حذف بند اختصاص 300 میلیاردی از اعتبارات وزارت ارتباطات به صداوسیما رای نیاورد

متن خبر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه، علیرغم موافقت وزیر ارتباطات با پیشنهاد یکی از نمایندگان مبنی بر حذف بندی که بر اساس آن صدا و سیما می تواند 300 میلیارد تومان از بودجه وزارت ارتباطات برداشت کند، مخالفت کردند.

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی سیتنا، در پایان جلسه علنی نوبت شب شنبه مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه 93 نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورا ی اسلامی پیشنهاد حذف تبصره ای از لایحه بودجه را مطرح کرد.

 

بر اساس این تبصره 300 میلیارد تومان از اعتبارات وزارت ارتباطات برای ارتقاء سیگنال رسانی در سطح کشور به صدا و سیما اختصاص می یابد.

 

واعظی وزیر ارتباطات در هنگام بررسی این بند از لایحه بودجه در صحن مجلس حضور یافته و در مخالفت با این بند، گفت: ما همه امکاناتمان را به صدا و سیما اختصاص داده ایم. وزارت ارتباطات 150 میلیارد تومان بابت اجازه کانالها از صدا و سیما طلبکار است.

 

واعظی اضافه کرد: پیش از این قرار بود سه هزار میلیارد تومان برای خدمات محروم، روستایی و عقب‌افتادگی‌های گذشته در اختیار وزارت ارتباطات قرار گیرد. اما دولت به دلیل کمبود بودجه از ما خواست که 500 میلیارد تومان را به دولت بدهیم، حالا چطور می‌توانیم 300 میلیارد تومان از برنامه وزارت ارتباطات که باید خرج روستاها شود را به صداوسیما بدهیم.

 

وزیر ارتباطات یادآور شد: اگر این 300 میلیارد تومان از بودجه ما کم شود ما نه می‌توانیم به اهداف برنامه برسیم نه به قول‌هایی که به روستاییان و ساکنان مناطق محروم داده‌ایم می‌توانیم عمل کنیم.

 

وی، فناوری اطلاعات و ارتباطات را پیشران توسعه در تمام کشورها دانست و اظهار کرد: اگر ما می‌خواهیم توسعه یافته باشیم، مگر می‌توانیم آی‌سی‌تی را توسعه ندهیم. من قول داده‌ام که در زمان معینی عقب‌افتادگی پهنای باند، آی‌سی‌تی و موارد مربوطه را جبران کنم، اما با کاستن 300 میلیارد تومان از وزارت ارتباطات باید چند پروژه را برای یک سال تعطیل کنیم.

 

به گزارش سیتنا، در ادامه، محمدرضا میرتاج الدینی مشاور پارلمانی رئیس سازمان صداوسیما، گفت: سیگنال رسانی و دیجیتالی کردن از برنامه های مهم صدا و سیما است، سیگنال رسانی زمینی یا فیبر نوری بحث امنیتی هم دارد.

 

وی تاکید کرد: سازمان صدا و سیما در جلساتی که با شورای نظارت، دولت و کمیسیون تلفیق داشته اعلام کرده که 800 میلیارد تومان کسری بودجه دارد.

 

وی، گفت: دو تا سه سال است که صدا و سیما تلاش دارد فیبر نوری را فعال کند. اگر زمانی تهدید جدی از سوی غرب به ایران اعمال شود و ماهواره ها قطع شود 35 درصد پوشش داخلی برنامه های صدا و سیما را از دست خواهیم داد یعنی روستاها و شهرستانها برنامه های صدا و سیما را نخواهند داشت.

 

وی در پایان تاکید کرد: کشیدن فیبر نوری زمینی در راستای برنامه های وزارت ارتباطات برای توسعه مخابرات است و از نمایندگان خواست که با حذف این تبصره مخالفت کنند.

 

به گزارش سیتنا، در ادامه غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون تلفیق در دفاع از این تبصره و مخالفت با حذف آن گفت: امسال قانونی تصویب کردیم که بر اساس آن وزارت ارتباطات درآمد 3 هزار و 800 میلیارد تومانی را بدست آورد.

 

وی خطاب به وزیر ارتباطات گفت: اینکه می فرمایید 500 میلیارد تومان از این درآمد را دولت گرفته است، نمی دانم دولت بر اساس چه حکم قانونی این مبلغ را از وزارت ارتباطات گرفته است.

 

مصباحی مقدم اظهار داشت: آنچه صدا و سیما می خواهد هزینه کند خارج از وظایف وزارت ارتباطات نیست. صدا و سیما می خواهد زیرساخت های مخابراتی کشور را توسعه دهد.

 

وی با بیان اینکه تهدیدات جدی متوجه سیگنال رسانی صدا و سیما است گفت: اگر الان یک نقطه در یک جایگاه ماهواره ای اجاره ای که در اختیار ایران است قطع شود اگر زیر ساخت ها به مراکز مربوط به صدا و سیما نرسد برنامه های رسانه ملی قطع خواهد شد.

 

مصباحی مقدم گفت: ما در برابر تهدید باید مقاومت خود را نشان دهیم باید زیرساخت مخابراتی ما به مراکز صدا و سیما برود.

 

وی در پایان خطاب به واعظی اظهار داشت: این کار جزو وظایف شماست من تعجب می کنم که شما از زیر بار وظایفتان شانه خالی می کنید.

 

گفتنی است؛ در پایان نمایندگان با 54 رای موافق، 135 رای مخالف، 7 رای ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در مجلس با حذف این تبصره مخالفت کردند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.