کدخبر :12723 پرینت
18 بهمن 1392 - 15:41

گزارش‎های موجود در مورد تاثیر پارازیت‎ها روی سلامت مردم چه می‎گوید؟

متن خبر

اگر چه پدیده پارازیت ها بحث جدیدی نیست، اما صحبت درباره تاثیرات این پارازیت ها بر روی سلامت انسان همچنان بحثی داغی به شمار می رود و موجب برخی نگرانی ها شده است. در مورد تاثیر این امواج بر سلامت شهروندان، نظرات و فرضیات گوناگونی مطرح شده است.

 

به گزارش سیتنا (CITNA.IR)، بتازگی خبری از تشکیل کمیته ای متشکل از کارشناسان وزارت ارتباطات، بهداشت ، سازمان انرژی اتمی و سایر دستگاه های اجرایی به منظور بررسی تاثیرات پارازیت ها بر سلامت مردم منتشر شد.

 

دکتر "حسن قاضی زاده هاشمی" وزیر بهداست، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با یک خبرگزاری در مورد این کمیته گفت: «کمیته بررسی کننده پارازیت ها با آزادی کامل در حال تحقیق درباره تاثیر پارازیت ها بر سلامت مردم است و اگر مشکلی در این راستا وجود داشته باشد، اعلام می کند.»

 

به گفته وی گزارش های اولیه نشان می دهد که آن بخش از پارازیت ها که در ایران وجود دارد، مشکلات جسمی ایجاد نمی کند، اما این در حالی است که تحقیقات هنوز تمام نشده و باید کامل شود.

 

وزیر بهداشت صحبت هایی درباره تاثیر پارازیت ها روی سلامت جسمی مردم را شایعه دانست و گفت: «شایعات در خصوص پارازیت ها و تاثیر آنها بر سلامت مردم خیلی زیاد است، اما بر اساس مستندات علمی می گویم که بسیاری از شایعات تقریبا از نظر علمی هیچ سندیتی ندارد. این که بگوییم پارازیت سبب یک سری بیماری ها و عوارض از جمله سقط جنین می شود، چیزی نیست که از نظر علمی مبنایی داشته باشد.»

 

در همین حال، دکتر "علی عسل خو" پزشک عمومی در گفت و گو با یک رسانه عرب منطقه درباره تاثیر پارازیت ها بر سلامت گفت: «از سویی نمی توان گفت امواج الکترومغناطیس بی تاثیر هستند، اما از سوی دیگر هم سندی وجود ندارد که تاثیر پارازیت ها را روی سلامت مردم نشان دهد

 

گفتنی است؛ وزارت بهداشت تاکنون مضرات و آثار سوء پارازیت ها بر سلامت انسان را تایید نکرده است و در جلسه بررسی تاثیر پارازیت ها بر سلامت انسان که با حضور مسوولان وزارت بهداشت، نیروهای مسلح، مخابرات و نمایندگان مجلس در آبان سال ۱۳۹۱ تشکیل شد، مسوولان این حوزه اعلام کردند که طول موج فرکانس‌های ارسالی آنها روی ماهواره‌ها استاندارد است و مشکلی برای سلامت مردم ایجاد نمی‌کند.

در شرایط فعلی عده‌ای معتقد هستند که این پارازیت‌ها زیان‌بار است و عده‌ای نیز بر این باورند که چنین زیانی هنوز ثابت نشده است. این شک و شبهات در مورد زیان ها و تاثیرات پارازیت ها در بین متخصصان این حوزه هم دیده می شود. پس در نهایت باید منتظر باشیم تا نتایج بررسی های کمیته پارازیت منتشر شود و به سوالات ما پاسخ دهد.

 

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

کسی نمیگه ماست من ترشه ، ایران تعهد داده تا پارازیت اندازی رو تموم کنه تا شبکه هاش به روی ستلهای معروف چون هاتبرد برگرده و آمریکا اجازه داده شش ماه آزمایشی شبکه های ایران در داخل ایران به روی ماهواره ها برگرده ، اکنون تنها عربست اجازه داره ولی قراره به روی دیگر ماهواره ها مجد د برگردند ، بی شک پارازیت بر سلامت انسان اثر منفی داره و اگر وزیر انکار کنه فاتحه هممون خوندس
کاش وزارت بهداشت در باره علت سونامی سرطان در ایران را بررسی میکرد
اینکه سرطان در ایران به شدت افزایش یافته آیا از پارازیت است یا از بنزینی که در پتروشیمی ها تولید می شود یا از استفاده زیاد از هرمون های رشد در طیور یا استفاده بیش از حد از کود های شیمایی یا استفاده بیش از حد از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی و......
باید بررسی شود و به مردم واقعیت گفته شود هر کس در این کار کوتاهی کند مسئول است و باید در برابر خدا جوابگو باشد
کاش میشد دماغ مسئولین هنگام دروغ گفتن مثل پینو کیو میشد
آقای وزیر شما دیگه چرا!؟ همسر من 10 سال است که مطب مامایی دارد. در این چند سال اخیر تعداد مراجعه کنندگان به دلیل نازایی به شدت افزایش یافته است!و این افزایش هم در مردان و هم در زنان می باشد.آیا دلیل دیگری برای آن می شناسید!؟
"گزارش های اولیه نشان می دهد که آن بخش از پارازیت ها که در ایران وجود دارد، مشکلات جسمی ایجاد نمی کند،"...
- باید خدا را شکر کنیم که این بخش از پارازیت ها فقط مشکلات روحی ایجاد می کند!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.