نهادینه کردن IT به عنوان یک ابزار سودمند در بنگاهها
سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات (IT Governance) را 27 آذرماه جاری در مرکز همایشهای کتابخانه ملی ایران برگزار می کند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، نشست خبری دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، 24 آذرماه در محل دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با حضور روسا، مدیران و دبیر این همایش و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
نهادینه کردن IT به عنوان یک ابزار سودمند در بنگاهها
در ابتدای این نشست، آزاده داننده، رئیس دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، ضمن اشاره به برگزاری اولین دوره این همایش، گفت: اسفندماه سال گذشته اولین دوره همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات با رویکرد فرهنگسازی در این حوزه با اهدافی همچون معرفی چارچوبها و استانداردهای راهبری و مدیریت خدمات IT و ارتقای دانش عمومی در این زمینه برگزار شد.»
داننده با تشریح برنامهها و اهداف سازمان از برگزاری دومین دوره این همایش ادامه داد: رویکرد این دوره همایش، ارتقای ظرفیت کارفرمایی در تعریف و اجرای پروژهها و خدمات فناوری اطلاعات است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، لزوم برگزاری این همایش را تبیین جایگاه حاکمیت فناوری اطلاعات در سازمانها و شرکتها و نهادینه کردن IT به عنوان یک ابزار سودمند در بنگاهها عنوان کرد.
داننده با اشاره به الگوی جهانی راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات و لزوم آموزش دراین حوزه ادامه داد: هم اکنون در جهان، لایهای از فعالیتها تحت عنوان راهبری و مدیریت IT شکل گرفته که تلاش میکند سازمانها در سرمایهگذاریهای حوزه فاوا بیشترین بهره را ببرند. درفضای حرفهای جامعه ما هم نیاز به آموزش در حوزه راهبری و مدیریت IT کاملا احساس میشود.
او با تاکید بر اینکه این همایش قصد ندارد موضوع هدایت IT در سطح ملی و حاکمیت را مدنظر قرار دهد، ادامه داد:« به نظرمیرسد برگزاری چنین همایشهایی میتواند جایگاه فناوری اطلاعات را برای بهبود مدیریت سازمانها و شرکتها توسعه بخشد. بنابراین به هیچ عنوان، موضوع حاکمیت ملی فاوا در این همایش مطرح نیست.»
تدوین نقشه راه سلسله همایشهای راهبری
به گزارش خبرنگار سیتنا، در ادامه لیلا لاریجانی، رئیس دبیرخانه دائمی دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات با اشاره به تدوین نقشه راه سلسله همایشهای راهبری در این نشست گفت: کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نصر تهران، پس از نیازسنجی برای تسهیل فضای کسبوکار، موضوع "راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات" را به عنوان حلقه مفقوده فرایند کسب وکاردرسازمانها شناسایی کرد و این موضوع سبب برگزاری اولین همایش در زمستان 1391 شد.
لاریجانی ضمن توضیح فعالیتهای دبیرخانه همایش افزود: دبیرخانه دائمی همایش از اردیبهشت ماه امسال کار خود را آغاز و 19 جلسه را برگزار کرد. طی این جلسات علاوه بر روشن شدن نقشه راه همایش، خروجی مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی بحث راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات نیز حاصل شد.
تشکیل کمیتهای مختص IT در JTC1 برای حل مشکلات حوزه
در ادامه این نشست خبری، علی آذرکار، رئیس شورای سیاستگذاری این همایش با اشاره به آسیبشناسی مشکلات حوزه مدیریت فناوری اطلاعات، گفت: مشکلات و آسیبشناسی در این حوزه تا جایی پیشرفته که برای حل آن، کمیته فنی متناظرJTC1 ، کمیتهای مختص موضوع IT GOVERNANCE را ایجاد کرده تا استانداردهای حوزه راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات را تدوین کند.
آذرکار با تاکید بر سازماندهی دومین دوره این همایش، ادامه داد: دبیرخانه دایمی و کمیته علمی این همایش پس از تدوین محورها و اهداف همایش ، به بحث و بررسی در خصوص مقالات موردنظر پرداخت.
تایید 8 مقاله برای ارائه در همایش
به گزارش خبرنگار سیتنا، الهه نجفی، دبیر کمیته علمی دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، در خصوص ترکیب هیات علمی این همایش گفت: اعضا این کمیته، ترکیب کامل و متنوعی از اساتید دانشگاه ها ، متخصصان بخش خصوصی و نمایندگان دستگاههای دولتی در حوزه IT بودند که این موضوع به دید همه جانبه همایش کمک بسزایی کرد.
نجفی در خصوص حجم مقالات ارسال شده این همایش ادامه داد: طی فراخوان عمومی که از سوی دبیرخانه همایش منتشر شد، 14 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که در نهایت 8 مقاله برای ارائه در همایش مورد تایید کمیته علمی قرار گرفت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید