خشم کاربران فضای مجازی از پاک ترین دولت تاریخ!
مشاهده اسامی تعدادی از اعضای بلند پایه تشکلهای رسمی کارگران در گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس از فساد مالی در تامین اجتماعی با واکنش خشم آلود کاربران ایلنا مواجه شده است.
به گزارش سیتنا، در حالی که نمایندگان کارگران در تشکلهای عالی کارگری بنا بر وظیفه تعریف شدهشان باید مانع سوء استفاده از اندوخته کارگران در تامین اجتماعی میشدند، اما کمیتهای که از جانب مجلس برای تحقیق از تامین اجتماعی (صندوق بیمهگر کارگران) مامور شده بود گزارش داده است که تعدادی از اعضای بلند پایه هر سه تشکل رسمی کارگری مبالغ قابل توجهی را تحت عناوین مختلف دریافت کردهاند.
در گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس، علاوه بر واگذاری رایگان ۱۳۸ شرکت شستا به «بابک زنجانی»، به پرداختهای خارج از عرف و با مبالغ بسیار بالا به وزیران وقت کار، نمایندگان مجلس، مدیران و معاونان وقت سازمان تامین اجتماعی، تعدادی از نمایندگان کارگران در تشکلهای عالی کارگری و... در سال ۹۱ و نیمه اول سال ۹۲ (دوره ریاست سعید مرتضوی بر سازمان) اشاره شده است.
بر اساس این گزارش، آقایان «ناصر برهانی» دبیر وقت کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور و رئیس فعلی کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران، «محمد پارسا» عضو پیشین کانون عالی شوراهای اسلامی کار، «محمد یاراحمدیان» رئیس کنونی مجمع عالی نمایندگان کارگران، «غلامرضا عباسی» دبیر وقت کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران و «علی اکبر خبازها» رئیس وقت کانون عالی کارگران بازنشسته تحت عناوین مختلف از آقای مرتضوی رئیس وقت سازمان تامین اجتماعی، مبالغ کلانی را دریافت کردهاند.
تعدادی از کاربران ایلنا پس از انتشار جزییات فساد مالی در تامین اجتماعی، با ارسال نظرات شان در ذیل اخبار و گزارشات ایلنا از جزئیات این تخلفات، نسبت به «بذل و بخشش»های صورت گرفته از اموال کارگران واکنش نشان دادهاند که مرور این نظرات روشنگر خواهد بود.
یکی از کاربران که خود را «کارگر» معرفی کرده، نوشته است: «بنده به نوبه خود از مسببین و خیانت کاران به دست رنج کارگرانی که از صبح تا شام کار میکنند نخواهم گذشت. خدا شاهد است در پیش خانواده شرمندهام و نمیتوانم مایحتاج اولیه زندگیام را تهیه کنم.»
«سید محسن» دیگر کاربر ایلنا در این خصوص نوشته است: «بیچاره گارگران زحمتکش و مظلوم ایران که ثمره دست رنجشان را به صندوق تامین اجتماعی سپردهاند و با این تورم و وضعیت بد معیشتی سالهاست که شرمنده زن و بچه هستند و باسیلی صورتشان را سرخ نگه داشتهاند؛ بعد یک عده سود جوی خدا نشناس اینطوری خیانت در امانت میکنند.»
کاربر دیگری به نام «منصور» در واکنش به مطلبی در خصوص مبارزهٔ نهادهای کارگری با فساد درون تشکیلاتی، به کنایه گفته است: مگر ما گروه جومونگ هستیم که قدرت مبارزه با آنها را داشته باشیم؟ تعدادشان زیاد است و به همین دلیل امکان پذیر نیست.
کاربر ناشناس دیگری پرسیده است: کدام مقام پشت متهم کهریزک است که قوه قضاییه جرات برگزاری دادگاه برای او را ندارد؟ خداوند مرتضوی واحمدینژاد را به راه راست هدایت کند.
«حسین» از تربت جام ضمن کنایه به «پاکترین دولت تاریخ» معتقد است احمدینژاد خیلی جرات دارد که تقاضای مناظره هم میکند.
رابطه کسری بودجه میلیاردی با تخلفات میلیاردی
سازمان تامین اجتماعی در همه ادوار در خصوص عدم رعایت تعهداتش به کارگران و بازنشستگان مدعی شده است بدلیل کسری منابع مالی و عدم تناسب هزینهها و مصارف، از انجام وظایفش ناتوان است. بازنشستگی پیش از موعد، بیمه بیکاری، کمبود امکانات و خدمات درمانی و... تنها چند نمونه از موارد متعددی است که تامین اجتماعی نتوانسته در خصوص آنها به تعهداتش جامه عمل بپوشاند.
یکی از کاربران ایلنا که بصورن ناشناس اظهار نظر کرده است در این رابطه مینویسد: پس به خاطر این میگفتند پول نیست و هزینه سازمان تامین اجتماعی بیش از درآمدش است، چون که آقایان اموال کارگران را در این سازمان به غارت میبردند. یک عده از کارگران را بازنشسته نکردند (ماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع) به خاطر اینکه پول نیست. پس چرا به کارگران دروغ میگفتید؟ سه سال منتظر بودیم بلکه ما هم به لطف خدا بازنشسته شویم.
«علی» دیگر کاربر ایلنا معتقد است: وقتی صحبت از بازنشستگی پیش از موعد (۲۵سال) میشود این سازمان میلیاردی میفرماید دولت هنوز بدهیاش را پرداخت نکرده و به ما بدهکار است. متولی دستهای پینه بسته کارگران چه سازمانی است.
کاربر دیگری از تبریز نوشته است: همین آقایان پاداش گرفته به بهانه بار مالی برای تامین اجتمایی تاکنون مانع اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور شدهاند درحالی که خودشان مانند زالو از خون گارگران ارتزاق کردهاند.
استفاده از ابزار طنز
برخی دیگر از کاربران ایلنا هم با بیان جملات شوخ طبعانه در خصوص فساد مالی میلیاردی در تامین اجتماعی ابراز نظر کردهاند.
«ای دمتان گرم نوش جان خوردید و رفتید کسی هم دنبالتان نیست»، «مال باباش هم بود این جوری بذل وبخشش میکرد؟»، «بخورید و به روح باز نشستگان یک فاتحه بفرستید»، «اگر این اتفاق در چین میافتاد مسئول مربوطه خودش را میکشت»، «واقعا همچون هیولایی داره راست راست میگرده و به ریش همه ما...» «همه اینا پاداشه مگه حقشون نیست؟» «نمایندگان محترم [...] بلاخره کی سیر میشید. یک تاریخی اعلام کنید.» و... نمونههایی از این واکنشهای بداهه و شوخ طبعانه هستند.
اما آنچه در بسیاری از اظهار نظرات شوخطبعانه کارگران مشاهده میشود، کنایه به «پاک ترین دولت تاریخ» است. صفتی که محمود احمدینژاد برای دولتاش به کار برده بود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید