کدخبر :9875 پرینت
15 مهر 1392 - 07:21

برادر ضرغامی! لطفا این مجری تان را صادر کنید!

متن خبر

"در حالیکه رییس جمهور بارها در سخنان خود به اهمیت درک پیام رای مردم در 24 خرداد تاکید کرده است، ظاهرا هنوز این پیام به جام جم نرسیده است، و مجری بخش گفتگوی ویژه خبری شبکه دو، ظاهرا تصور می کند که سعید جلیلی رییس جمهور شده است".

 

به گزارش آینده، در گفت‎وگوی ویژه‎ی اخیر شبکه دو، با آنکه ظریف توضیح داد مذاکرات خصوصی را نمی توان اینجا مطرح کرد، مصاحبه گر شبکه دو که گویا اصلا درکی از این عرف ساده دیپلماتیک نداشت، ناگهان خستگی سفر طولانی ظریف به سراغش آمد، و با سرفه های پی در پی عملا مصاحبه را از نیمه به انتها برد.

 

عابدینی که پیشتر یک پست مدیریتی و مجری گری را همزمان در اختیار داشت، از نقاط ضعف برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوست؛ برنامه ای که به دلیل عدم رعایت اصول حرفه ای و احترام لازم به مخاطبان و نحوه طرح سوال و دعوت مهمانان، جذابیت های لازم را ندارد و به رغم تبلیغ آن در بخش های قبلی خبری نظیر بیست و سی، اقبالی به آن نیست.

 

عابدینی همان کسی است که در ایام تبلیغات انتخابات اخیر، نحوه پرسش سوالهای کلیشه ای وی از حسن روحانی با پاسخ صریح حجت الاسلام روحانی مواجه شد.

 

وی از روحانی پرسید: برخی می گویند در سعدآباد همه چیز متوقف شد. چقدر دولت تدبیر انتقاد پذیر است؟ که روحانی پاسخ داد: این حرف دروغ است. این ها مال بی سوادهاست. شاید کسی که در گوشی به شما می گوید بی سواد است.

 

بسیاری معتقدند همان مصاحبه و واکنش صریح روحانی به این مجری کلیشه ای، روند محبوبیت روحانی میان افکار عمومی را استارت زد؛ روندی که به فاصله کمتر از 20 روز بعد، باعث رئیس جمهور شدن وی شد.

 

این مجری محبوب! که عضو شبکه فیسبوک هم هست، هنوز پای روحانی به تهران نرسیده، در حال مطلب نویسی علیه تیم دیپلماسی و سخنان رئیس جمهور می پرداخت.

 

در این حال، رحیم قمیشی، سردبیر پیشین سایت تابناک نیز در این باره نوشته است:

 

اخیرا آقای ظریف در دو شبکه مختلف صدا و سیما مصاحبه زنده داشت، مصاحبه گر صمیمانه از پست های فیس بوکی اش از او سوال می کرد و دکتر ظریف هم با علاقمندی جواب می داد و عمده مصاحبه با خوش اخلاقی و توضیحات زیبای وزیر امور خارجه گذشت.

 

موضوع پست من جواب های سنجیده و عملکرد بسیار مثبت ایشان در سفر به نیویورک نیست، که اکثر کارشناسان معتقدند بسیار خوب و هنرمندانه و مطابق عرف و علم دیپلماتیک عمل کرده است. اما وقتی آقای ظریف به شبکه دو رفت و مجری برنامه دائما از او در مورد «بدجنسی» دولت های غربی سوال کرد و اینکه چطور می خواهد به آنها اعتماد کند و از این دست سوالات، و یا وقتی پرسید آنها (مقامات کشورهای غربی) در مذاکرات خصوصی چه می گفتند، ناگهان صدای آقای ظریف گرفت.

 

با آنکه ظریف توضیح داد مذاکرات خصوصی را نمی توان اینجا مطرح کرد، مصاحبه گر شبکه دو که گویا اصلا درکی از این عرف ساده دیپلماتیک نداشت، ناگهان خستگی سفر طولانی ظریف به سراغش آمد، و با سرفه های پی در پی عملا مصاحبه را از نیمه به انتها برد، و البته حق هم داشت.

 

نمی دانم کی وقت تغییر آقایان ضرغامی و مدیران و مجریان ناکارآمدی فرا می رسد که همچنان می خواهند در این شیپور دشمنی با جهان بدمند و سیاست های دولت جدید را شروع نشده، به چالش کشیده و زمینه جنگ و تخاصم را به وجود بیاورند.

کاش یک نظرسنجی علمی صورت می گرفت تا متوجه می شدند که خیلی کمتر از 20 درصد جامعه اینها را قبول دارند و ناگزیر به رسانه های بیگانه پناه می برند.

 

واقعا تا ما از داخل تغییرات را شروع نکنیم، نمی توانیم به دنیا بگوییم دیدشان را نسبت به ما عوض کنند. ما علاوه بر آزادی، به شایسته سالاری در همه نهادها واقعا نیازمندیم.

 

به راستی وقت ایجاد فضایی آزاد در رسانه ملی، تغییر مدیران کم توان فعلی، و استفاده از نیروهای تازه نفس، جوان، آزاداندیش و متعهد کی فرا می رسد؟

 

اکثر این مجریان، این مدیران و این رییسان اصلا جاذبه ندارند، مقبولیت ندارند، درکی از آغاز دوران جدید جهانی و احترامات متقابل ندارند و اگر نتانیاهو می دانست ما چه نخبه هایی در کشور داریم که اتفاقا قدرت رسانه ملی هم در دست آنهاست، شاید احساس نیاز به 45 دقیقه سخنرانی در سازمان ملل برای ناکارآمد نمودن سیاست های دولت جدید پیدا نمی کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

خوب آقاجان رسانه میلی ! یعنی همین دیگه ! ای تشکیلات را هدیه کردند به ضرغامی و دیگر ملت سهمی اینجا ندارند !
حالا چون مطابق نظر شما سوال نکرده باید عوضش کنن. اتفاقاً خیلی هم خوب سوال می کرد. از روحانی هم خوب سوال می پرسید اما ایشون به جای جواب درست فرمودند!: ااه ه شما کجا بودی اون موقع... که میزان تحمل اساتید رو نشون میده. متاسفم برای تحلیل آبکیتون. این احترام متقابل و ... فقط دهن پر کنه. این احتراما که همیشه بوده و با آمدن جناب ظریف تعریف نشده. اما اونی که مد نظر شماست ما رو 10 سال پیش کرد محور شرارت. فعلا بتازونید...
دازین خبر رو اعلام میکنین یا از کسی که قول تعلیق 10 ساله رو به جک استرا داده حمایت کورکورانه میکنید!!!!
این که اکثر این مجریان جاذبه تدارند نظر نویسنده این مطلب و گردانندگان سایت آینده است. قبلا هم در زمان دولت هاشمی با خفه کردن همه جور صدای ناهمراه با دولت مواجه بوده ایم. در حالی که در هر گفتگوی سیاسی، تضارب آرا به خود فرد مصاحبه شونده کمک می کند که نظرات خود را بیشتر باز کند و نقاط قوت و ضعف نظریه هایش بر مخاطبان آشکار گردد.
مثلا تلاش کردی با چندتا کلمه عابدینی رو بده کنی , روحانی رو خوبه؟
عقل هم خوب چیزیه
من 30 سال است در کار رسانه هستم تقریبا اکثر رسانه های خبری و فرهنگی ، شرقی ، غربی را پیگیری میکنم هر کشوری بنسبت شرایط سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی و شرایط زمانی و مکانی خود تریبونش را تعیین و تنظیم می کند. شما اگه به اکثر تلوزیونها و رادیوهای بین المللی توجه کنید عرض بنده را متوجه میشوید. کره شمالی با آن فضای کو مونیستی بسته گوینده هایش مشخص و مطالبی که بیان میکنند معلوم است، در اروپا بی بی سی را ببینید متوجه میشوید یا خود صدای امریکا هرکدوم با یک نگرش و فرهنگ ادای خاصی برنانه هارا تهیه و ارائه میدهند، جالب است در آن کشورها دولت ها که تغییر می یابند قطعا بنسبت حزب و گروهی که سر کار می آید لحن رسانه ها نیز تغییر می یابد که جزئ اصول اولیه رسانه داری در دنیای امروز است ، البته درصدا وسیمای خودمان از اول هم تا حدودی اینجوری بوده ، زمان جنگ تحمیلی به نسبت شرایط آن زمان گوینده ها و لحن ادا در آن شرایط حماسی و قهرمانانه ومبالغات زمان جنگ بود که کاملا طبیعی می نمود ، در همه کشورها این شرایط حاکم است و جزئ استانداردها و عرف فرهنگهاست ،اخیرا به همتدرسانه ملی و بدلیل پیروزی دکتر روحانی در انتخابات اخیر تغییراتی در اعمال سلیقه های اعتدال گرایانه مشاهده میشود ولی گهگاهی در بر نامه ها هنوز آن دیالوگ پرخاشگرانه و ستیزه جویانه مشاهده میشودکه لذت آرامش و دلپذیری را که در این 2-3 ماه مردم لمس میکنند را مکدر میسازد نمونه اش بعضی از گوینده های اخبار صبحگاهی 8 صبح رادیو ایران است . خدا وکیلی یکی از گویندگان زن این بخش خبری وقتی صبح اخبار را می خواند بند تا یکی دو ساعتی اعصابم بهم می ریزد آخر چه دلیلی دارد صبحها ایشان سوهانی برای مردم باشد. ما خیلی گوینده های نرم گو و معتدلی داریم که نیازی به ادای اخبار صبحگاهی با آن لحن اصلا وجود ندارد.اینها از بی توجهی مسولان محترم رسانه ملیست گوینده خانم مورد ذکر نه اینکه مناسب اخبار نیستند و از کار برکنار بشوندو...... نه دیگر ادای اخبار با آن لحن بیان ضرورتی ندارد انتخاب ایشان برای گویندگی احتمالان برای شرایط خاص اجتمای و سیاسی مناسب بوده که فراموش شده فضای گفتمان عمومی تغییر کرده .
انشاالله مسولین محترم یه بررسی جامعی در این مورد را قبول زحمت دهند
این مجری گفت و گوی ویژه خبری واقعا آکبنده معلوم نیست از کجا پیداش کردن، نه قیافش جذابیت داره، نه صداش و نه سوال پرسیدن و حرف زدنش، یعنی آدم نداشتن بهتر از اینو مجری کنن؟
اگر ما قدرت مند هستیم که نباید از مذاکره بترسیم. اگر هم ضعیف هستیم که برای آمریکا فرقی ندارد که ما با او مذاکره کنیم یا نکنیم. یعنی هر کاری دلش بخواهد می کند. پس اگر آمریکا دم از مذاکره می زند حتماً یک نقطه قوتی در ما دیده است. دیپلماسی خود می تواند قدرت ایران را چند برابر کند. همانطوریکه آن ها با دیپلماسی قدرت خود را چندین برابر آنچه هستند نشان می دهند. چرا ما از این تاکتیک ها استفاده نکنیم؟ مگر پیامبر در زمان خود در برابر کفار فقط یک استراتژی داشته است؟ مهم این است که همه نیروها در ایران با هم هماهنگ باشند.تا دشمن نتواند از ذهن سیاستمداران ما خبر دار شود. اصل بحث مجری و وزیر این است باقی حاشیه.
آقا جان من یه بسیجی هستم اما نباید تعصب بیجا داشت این آقای عابدینی آدم خیلی محترم . ولی خدائیش نچسبه قیافه ی عالمانه هم می گیره آدم مور مور میشه یه چیزی بگه بهش
این هم یه حقیقته که محبوبیتش بسیار کمه ، کاری نداره میشه نظر سنجی کرد
در هر حال مجری باید ظاهر و باطن و سواد و همه چیزش مطلوب و مقبول باشد
عزیز دل قرار نیست مثل دوران هاشمی صداهای مخالف در نطفه خفه بشه . حالا وضعیت جامعه رو احمدی نژاد عوض کرده و فضا رو برای انتقاد حتی از رئیس جمهور بازتر کرد چه برسه به وزرا. پس اجازه بدیم صداهای مخالف نیز اجازه بیان داشته باشند.

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.