دکتر عارف: هر زمان که تشخیص دهم به صلاح است، برخی ناگفتهها را خواهم گفت
سیوهشتمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات با درج گفتوگویی ویژه از دکتر محمدرضا عارف کاندیدای انصراف داده از رقابتهای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری منتشر شد. در این گفتوگو دکتر محمدرضا عارف در مورد کنارهگیری از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری با عنوان «خوشبینتر از خاتمی بودم » سخن گفته است.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، اشاره این مصاحبه چنین است: «بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشرشده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم میدانم.» شاید این جمله، از کلیدیترین عبارات بیانیه 246 کلمهای محمدرضا عارف 62 ساله در انصراف از کاندیداتوری یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اسلامی ایران است که در شامگاه 20 خردادماه 1392 و تنها سه روز مانده به برگزاری انتخابات خطاب به «ملت شریف ایران» و نه تنها «طرفدارانش» منتشر شد؛ انصرافی که بهزعم بسیاری او را از صندلی چهارساله ریاستجمهوری دور کرد اما بر صندلی ثابت «اخلاق» نشاند. اما تعهدات عارف به چه کسانی و چه بود؟
وی در مصاحبه اختصاصی خود با ماهنامه مدیریت ارتباطات که ظهر روز یکشنبه 26 خردادماه، یعنی کمتر از 24 ساعت پس از اعلام رسمی نتایج انتخاباتی که پیروزش حسن روحانی بود، با آرامش بیشتری به تبیین دیدگاهها و سیاستهای گذشته، حال و آینده خود پرداخت.
عارف در این گفتوگو با اشاره به اتفاقاتی که بعد از انتخابات چهار سال پیش رخ داده بود، توضیح داد که با چه رویکرد و منشی تلاش کرده «امید به آینده» را از جمعهای کوچک هشت تا 10 نفره در «بنیاد امید» به میان جمعهای بزرگتر بیاورد و به زعم خودش شکاف بین نسل اول و سوم انقلاب را کمتر کند. او گفت که در این مسیر به هیچ عنوان و از هیچ نهاد مسؤول و غیرمسؤولی بابت برنامهها و کارهایش از جمله نام بردن از سیدمحمد خاتمی و علیاکبر هاشمیرفسنجانی تذکری نگرفته است.
کاندیدای انصرافداده اصلاحطلب انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در این گفتوگو از رابطه و تعاملش با رهبری انقلاب، بیمها و امیدهایش برای حضور در عرصه انتخابات و کاندیداتوری، خط قرمزهایش، پایبندی به اعتقاداتش و شخص رئیسجمهور پیشین کشورمان، میزان تحقق اهدافش، آمادگیاش برای همکاری با رئیسجمهور منتخب و توصیه به وی برای استفاده از تجارب رؤسای جمهور سابق و از جمله محمود احمدینژاد در قالب مشاور ارشد، مهارتهای ارتباطی نامزدهای ریاستجمهوری، مناظرههای تلویزیونی و تأثیر اشتباهات نامزدها در بالا و پایین شدن آرای آنها، تندرویهای انجامشده از ناحیه افراطیون اصلاحطلب در سالهای گذشته، تأثیر رسانههای داخلی و خارجی در انتخابات یازدهم، مخالفتش با جابهجایی گسترده مدیران پس از برگزاری هر انتخابات و بسیاری از موضوعات دیگر پاسخ داده است.
عارف بحث زندانیان سیاسی و مسأله موسوی، رهنورد و کروبی را استخوان لای زخم دانسته و با بیان اینکه برای حل این موضوعات تا حد توانش کمک خواهد کرد، گفت: «امیدوارم این مسأله از وادی هماهنگی و همکاری با نهادهای ذیربط حل شود و حل آن به استمرار روحیه پرشور و بانشاط موجود در جامعه کمک کند و به همدلی و همراهی با دولت جدید در پیگیری مطالبات و حل مشکلات کشور یاری رساند. بدون اینکه کسی یا جریانی بخواهد امتیاز حل شدن این مسائل را برای خودش بداند».
وزیر پست و تلگراف و تلفن (1379-1376)، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور (1380-1379)، معاون اول رئیسجمهور (1384-1380)، عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بهرغم بیان صریح مواضعش در این گفتوگو تأکید کرد: «هر زمان که تشخیص دهم به صلاح کشورم و جامعه است، برخی ناگفتهها را خواهم گفت.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید