کدخبر :7108 پرینت
22 اردیبهشت 1392 - 08:43

وزرای دیروز ارتباطات، نامزدهای امروز ریاست جمهوری/ رقابت یا انصراف؟

متن خبر

وزرای اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات یا پست، تلگراف و تلفن در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به شکلی فعالانه شرکت داشته‌اند که باید منتظر ماند تا تصمیم نهایی آنان برای ادامه رقابت یا انصراف به نفع دیگری مشخص شود.

به گزارش سیتنا (citna.ir)، با مروری بر کابینه‌ دولت‌های بعد از انقلاب متوجه می‌شویم که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یا همان پست، تلگراف و تلفن در مدت 34 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، چهره‌های بسیاری را در جایگاه ارشد خود داشته است.

در دولت موقت بازرگان (سال‌های 57-58) اسلامی وزیر ارتباطات بود؛ درکابینه‌های شهید رجایی و باهنر هم شهید قندی عهده‌دار این سمت بود.

نبوی توانست در کابینه سوم به وزارت ارتباطات برود و بعد از پایان این دوره، نوبت به غرضی رسید که نیمی از عمر آن در دولت موسوی و دوره پنجم و ششم آن نیز با هاشمی رفسنجانی بود و در کل تنها وزیر ارتباطاتی بود که دوازده سال در سمت خود ابقا شد.

کابینه هفتم هم که بیشترین تغییرات را در این بخش داشت، شاهد حضور عارف، جهانگرد و میرطاهری بودیم.

کابینه‌های هشتم با معتمدی، نهم با سلیمانی و دهم نیز با تقی‌پور و نامی اداره شد.

خبرگزاری تسنیم اضافه کرد: حال از میان این تعدد وزرا، عارف و غرضی که هر دو اسم کوچک مشابهی دارند (محمد) در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام آمادگی و در این رویداد عظیم سیاسی ثبت نام کرده‌اند.

سید محمد غرضی که مدیریت دو وزارتخانه کلیدی نفت و پست، تلگراف و تلفن را بر عهده داشته و نماینده دور اول مجلس نیز بوده است، متولد 1320 در اصفهان است و مدرک فوق لیسانس الکترونیک از دانشگاه تهران دارد.

وی پس از پیروزی انقلاب، سمت‌های مختلف در سپاه پاسداران، استانداری کردستان و استانداری خوزستان داشته و در سال 1360 به عنوان وزیر نفت انتخاب و از سال1364 تا 1376 به عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن در دولت مشغول به خدمت بوده است.
 
محمدرضا عارف هم متولد 1330 در شهر یزد است و در سال 1359 موفق به اخذ مدرک دکتری از دانشگاه استنفورد آمریکا شد.

وی در دوران حیات سیاسی خود مسئولیت‌هایی چون تصدی‌گری وزارت پست، تلگراف و تلفن را بین سال‌های سال 1376 تا 1379، ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در سال‌های 1379 تا 1380 و ریاست دانشگاه تهران در سال‌های 1373 تا 1376 را عهده‌دار بوده است.

عارف همچنین در سال‌های 1380 تا 1384 معاون اول رئیس جمهور بود و در حال حاضر هم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف است.
انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.