بی میلی ایمیلهای ملی به ایمنی کاربران
ایمیل های ایرانی زیادی ایجاد شده اند که کاربران را ترغیب به جایگزینی با مشابه خارجی می کنند ولی آیا این ایمیل های ملی از امنیت لازم در فضای مجازی برخوردار هستند؟
به گزارش سیتنا به نقل از جهان نیوز، زمانی می گفتند داشته های خود را به کسی بدهید که خودش در امان باشد، حالا این موضوع در دنیای مجازی مصداق بیشتری پیدا کرده است.
برای کاربران امروزی اینترنت، فعالیت در فضای امن و تضمین شده که اطلاعات و فعالیت هایشان از دسترس و دستبرد دیگران در امان باشد اهیمت زیادی دارد.
ایمیل ها یا پست های الکترونیکی امروزه جایگزین پست و صندوقچه های قدیمی شده اند که برگه ها و اسناد مهم را پنهان می کردند.
روز به روز فعالیت در فضای مجازی با این امکان که مخاطبان بتوانند اطلاعات خصوصی و محرمانه بیشتری را اختصاصی کرده و ذخیره کنند افزایش یافته است.
با گسترش استفاده از ایمیل در بین مخاطبان ایرانی که متن و اطلاعات را در اسرع وقت به مقصد می رساند ارگان های دولتی هم از قافله عقب نماندند و با ادعای تامین امنیت اطلاعات رد و بدل شده مخاطبان ایرانی وارد گوی شدند و شمشیر از نیام کشیدند.
اردیبهشت امسال (1391) رضا تقی پور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در نامه ای به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستور داد "برای حفظ امنیت اطلاعات استفاده از ایمیل های خارجی مانند یاهو و جی میل برای اپراتورها ممنوع شود".
با توجه به اینکه امکان دسترسی به اطلاعات امنیتی ایمیل های ایرانی وجود ندارد تنها احتمال "فیشینگ" این ایمیل ها که یک هکر مبتدی هم می تواند آن را انجام دهد می تواند مورد بررسی قرار گیرد.
فیشینگ (Phishing) تلاش هکرها برای به دست آوردن اطلاعاتی کاربران اعم از گذرواژه و اطلاعات بانکی است که با جعل صفحه نخست یا ورود به یک سایت یا ایمیل انجام می شود.
ایمیل های ایرانی زیادی برای سرویس دهی به کاربران وجود دارند که می توان از بین آنها به چاپار، پست، ایران، میهن میل، صبا میل و ایمیل فارسی اشاره کرد.
پست الکترونیکی پست
این ایمیل متعلق به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران است و با آدرس http://mail.post.ir قابل دسترس است. سرور این ایمیل با روزانه نزدیک به 30 هزار مراجعه کننده در ایران قرار دارد.
نکته قابل تامل درمورد "ایمیل پست" این است که آدرس http://post.com 14 سال و 2 ماه قبل در آمریکا خریداری شده و جزو دامین های غیر فعال است.
انتهای پیام
دیدگاهها
اماباید توجه کرد که بالاخره میبایست از جایی شروع کرد
و اینکه امنیت و امکانات ایمیلهای ایرانی بسیار پایین هست
با اطلاع رسانی شما و جریان سازی شما میتوام به ایم مهم دست یافت
دنیای مجازی دنیای دیروزی نیست
و بنظرم اهمیت این موضوع توسط رسانه هایی مثل رسانه شما برای مسئولین روشنتر خواهد شد
وقتی دامین های ایمیل روسی ،چینی ،آمرکایی،انگلیسی و ... وارد میشن و باکلی امکانات و سرعت عالی خب مشخصا کاربران ایرانی با داشتن حق انتخاب بیشتر به اون سمت میرن
تیم های امنیتی فعالی توی ایران هست که میتونن امنیت 99% رو برای این سرویسها فراهم کنن
که باتوجه به دید ضعیف به این قضایا از افراد صاحب سبک استفاده نمیشه و همه متضرر میشن
وقتی میشه پروتوکل های قوی یاهو و ... رو براحتی هک کرد که قبلا هکرای خودمون اینکارو کردن
پس راه بستن اونرو هم بلدن
یعنی سرویس پر امنیت ایمیل ملی
که اگر امنیتش تایید بشه اونوقت تمام دنیا بطرف این سرویس ها میان
تشکر
اول امنیت رو باید تامین کنند
دوم دولت نباید در انتخاب مردم دخالت کند و بگوید از چه ایمیلهایی استفاده کند یا نکند
دولت ظاهرا در همه چیز دوست دار دست به انحصار بزند
این انحصار از فروش خودروهای به درد نخور مونتاژ داخل تا ایمیل یک کاربر ساده اینترنتی هستش حتی دولت به وی پی ان هم دخول کرده و به فروش رسمی وی پی ان مشغوله ،
دولت باید دستش را از خیلی چیزها کوتاه کند از انتخاب زورکی ایمیل تا انتخاب ناگزیر خودروهای در پیت داخلی
امیدوارم تایید بشه
کی یاهو رو هک کردید شما؟
شایعه پراکنی نکن
دوم امنیت 100% هم کمه تو از 99% میگی؟
عمرا دنیا از ایمیل ایرانی استفاده کنه و اطلاعاتشون رو به خطر بیندازند ،
در ضمن تا امنیت بالا نرفته چرا استفاده از ایمیلهای معتبر رو ممنوع کردند و گیرم امنیت بسیار بالا باشه دولت چرا در انتخاب مردم دخالت میکنه و به زور برای سایتهای داخلی کاربر زورکی میگیره و مردم رو وادار میکنه ایمیل داخلی بسازند
افزودن دیدگاه جدید