کدخبر :313849 پرینت
26 دی 1403 - 15:03

رژیم صهیونیستی در مقابله با حملات هکری، گنبد سایبری می‌سازد

از آنجا که پس از عملیات طوفان الاقصی، توان سایبری رژیم اشغالگر صهیونیستی بارها به چالش کشیده شده و گروه‌های هکری مدافع مقاومت به دفعات موفق به نفوذ در بخش‌های امنیتی و اطلاعاتی این رژیم شده‌اند تا توانایی شرکت‌های امنیتی و ساختارهای سایبری و تأسیسات راهبردی صهیونیست‌ها را به چالش بکشند، اکنون خبرگزاری فرانسه خبر می‌دهد که اسرائیل قصد دارد تا در مقابله با حملات هکری با همکاری مستقیم چند کشور از جمله آمریکا یک «گنبد سایبری» بسازد.

متن خبر

به گزارش سیتنا و بنابر گزارش روزنامه الاستقلال، اسرائیل مدت‌ها مدعی برتری در بخش امنیتی، اطلاعاتی و توانایی شرکت‌های امنیتی و ساختارهای سایبری برای محافظت از اشغالگران بود، به‌طوری‌که روزنامه عبری Calcalist در رتبه‌بندی سال ۲۰۲۳، اسرائیل را از نظر تعداد شرکت‌های حفاظت سایبری پس از ایالات متحده در رتبه دوم جهان قرار داد، اما از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، این بخش با آزمون سختی در مقابل سرمایه گذارانی مواجه شده است که میزان بالای نقض امنیت را در ساختارهای ارتباطی سایبری اسرائیل تجربه کرده‌اند. 

در همین حال، اویرام اتزابا، مدیر بخش همکاری بین‌المللی دفتر ریاست امنیت سایبری اسرائیل، به خبرگزاری فرانسه گفت که این جنگی خاموش است و اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر حماس، با افزایش حملات سایبری مواجه بوده است.

اتزابا در ادامه افزود از آغاز جنگ غزه به این سو، حدود ۸۰۰ حمله بزرگ خنثی شده است و سازمان‌های دولتی و زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی جزو اهداف حملات بوده‌اند.

برخی از این حملات خنثی نشد از جمله حمله به بیمارستان‌های حیفا و صفد که اطلاعات بیماران به سرقت رفت.

به گفته اتزابا، اسرائیل پدافند سایبری دارد، اما به‌صورت محلی است و به یکدیگر متصل نیستند. دفتر ریاست امنیت سایبری کشور در دو سال گذشته در تلاش بوده‌ است یک سامانه مرکزی ایجاد کند که از کل فضای سایبری اسرائیل محافظت کند.

دفتر ریاست امنیت سایبری در تل‌آویو قرار دارد و زیر نظر نخست‌وزیر فعالیت می‌کند. جزئیات شمار کارکنان، بودجه و منابع رایانه‌ای این دفتر فاش نشده است.

اتزابا با اشاره به اهمیت بیشتر کیفیت فناوری نسبت به کمیت هکرها، گفت: «ما در دو سال گذشته در حال ایجاد یک گنبد سایبری حملات سایبری بوده‌ایم که مانند گنبد آهنین مقابل حملات راکتی عمل می‌کند.»

او در ادامه افزود با وجود گنبد سایبری، تمام منابع معطوف یک پایگاه داده‌ای عظیم می‌شود که تصویری کلی ایجاد می‌کند و پاسخ ملی جامع و هماهنگ را ممکن می‌کند.

این سامانه مدام فضای سایبری اسرائیل را رصد می‌کند و بخش‌های آسیب‌پذیر را به اطلاع مسئولان می‌رساند تا مشکل را رفع کنند.

اتزابا گفت قدرت سایبری اسرائیل به همکاری نزدیک میان بخش‌های دولتی، خصوصی و دانشگاهی و همین‌طور هکرهای «کلاه سفید» متکی است که به شناسایی ضعف‌ها کمک می‌کنند.

گفتنی است این همکاری سایبری با ارتباط ویژه رژیم غاصب صهیونیستی با آمریکا و هزینه مستقیم آمریکا در این پروژه شکل می‌گیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.