"رایتل؛ توسعه یا تهاجم!" بررسی آسیبها و آفات رایتل
"برخی مسوولان با راه اندازی رایتل، زمینه گسترده گناه را برای عموم مردم ایجاد کردهاند و خود نیز بانی بزرگ آن بودهاند؛ در حالیکه مقام معظم رهبری بارها بر لزوم مبارزه با تهاجم فرهنگی تأکید داشته اند، ما اکنون شاهد یک تهاجم فرهنگی رسمی، علنی و با صد افسوس، هنجارشده مواجهایم که در صورت عدم مقابله با آن، عن قریب آثار شوم آن فضای جامعه ما را دگرگون خواهد کرد."
به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا (citna.ir)، میثم هدایت طلب - پژوهشگر مطالعات اسلامی - در نوشته ای آورده است: اپراتور سوم تلفن همراه با نام «رایتل» در حالی در چند استان راه اندازی شده است که با قابلیت ارسال مستقیم تصاویر طرفهای مکالمه، به عنوان یک خطر بالقوه ولی جدی کیان خانوادهها و نسل جوان جامعه را تهدید میکند. با تأملی هرچند کوتاه و حتی سطحی به امکاناتی که این تکنولوژی به سادگی و در سطح وسیعی، در اختیار دختر و پسر معصوم کشور قرار میدهد، میتوان مضرات خانمان براندازی را برای آن برشمرد.
به راستی این اپراتور تا چه میزان میتواند موجب گسترش ناامنی، اختلافات خانوادگی و آماده شدن زمینه آسان برای هر نوع فساد و گناه گردد؟ عمق این فاجعه تا کجا خواهد بود؟ چه کسی خواهد توانست آسیبها و آفات به بارآمده از این اپراتور وسوسه انگیز را جبران کند؟ با تصویری کردن مکالمات تلفنی، چه نیاز ضروری و بر زمین مانده فرهنگی یا غیر فرهنگی قرار است که مرتفع گردد؟
با راه اندازی این شبکه، حیا و عفت به جدّ مورد تهدید قرار میگیرد و زمینه برای وساوس شیطانی و هر نوع گناه و در نتیجه تزلزل بنیان خانواده ها مهیا میگردد. فاعتبروا یا اولوا الالباب
بارها و در طول سالهای پس از جنگ تحمیلی، دیده ایم که برخی از مسئولین دولتی و غیر دولتی، بیتوجه به دین و حریمهای واجبالعنایه دینی، در تصمیم گیریهایشان دیواری کوتاهتر از دین پیدا نکرده و در آنجا که دین فدا میگردیده از آن دفاعی ننمودهاند و اکنون برخلاف وظایف ذاتی خویش که توسعه اخلاق و ایمان در جامعه میباشد،با راه اندازی رایتل زمینه گسترده گناه را برای عموم مردم ایجاد کردهاند و خود بانی بزرگ آن بودهاند در حالیکه مقام معظم رهبری بارها بر لزوم مبارزه با تهاجم فرهنگی تأکید داشته اند، ما اکنون شاهد یک تهاجم فرهنگی رسمی، علنی و با صد افسوس، هنجارشده مواجهایم که در صورت عدم مقابله با آن، عن قریب آثار شوم آن فضای جامعه ما را دگرگون خواهد کرد.
در اینجا توجه شما را فقط به چند ضرر از ده ها آثار زیانبار این اپراتور معطوف می داریم:
الف) در اسلام بر حریم بین زن و مرد بسیار تأکید شده و حال با آمدن این اپراتور دیگر حریمی باقی نمی ماند. خداوند فرموده است: «فاسئلوهنّ من وراء الحجاب» دیگر حجابی باقی نمیماند. این وسیله و وسایلی شبیه به آن تمام مرزها، حجابها و حریمها را مورد تهدید قرار دادهاند.
ب) در جامعه اسلامی باید بین تمایلات نفسانی و امکان گناه هزاران کیلومتر فاصله و مانع وجود داشته باشد. با راه اندازی این اپراتور، این فاصله به کمترین حد خود می رسد.
ج) تزلزل بنیان خانوادهها، یکی دیگر از آثار شوم این وسیله ارتباطی است. در غرب به سبب راه تاریک و بدعاقبتی که در اباحیگری و لاابالیگری طی کرده است، دیگر خانواده بیمعناست. پدر، مادر، حریم فرزندان و والدین و دهها و صدها واژه دیگر از این دست معنا و مفهوم خویش را از دست داده است و اکنون کشورهایی چون ما، آگاهانه یا از سر ناآگاهی و غفلت،فریفته ظواهر تکنولوژیک غرب، در همان راه بدسرانجام غرب گام برمیداریم. راهاندازی اپراتور تصویری تلفن همراه، چونان یک بمب ساعتی، همبستگی و انسجام خانوادگی را به نابودی خواهد کشاند. این در حالی است که مقام معظم رهبری هم به عنوان ولی امر جامعه اسلامی و هم از منظر یک کارشناس خبره و آگاه از مسائل فرهنگی، از هر عملی که منجر به ضعف بنیان خانواده ها گردد نهی فرمودهاند. با استفاده از این وسیله به راحتی می توان تصاویر مخاطبان را ضبط و از آنها سوءاستفاده نمود و این تهدید بسیار جدی برای امنیت و احساس امنیت خانوادههاست. همچنان که با آمدن موبایل مشاوران خانواده از تشدید سوءظن همسران به هم خبر می دهند، با راه اندازی رایتل این مسأله به حد انفجار خواهد رسید.
بررسی دقیق آمار منتشر شده از سوی مراکزی چون نیروی انتظامی، بهزیستی و مراکز مشاوره رابطه هول انگیز و معناداری میان افزایش دسترسی به موبایل و گسترش مفاسد اخلاقی، کاهش سن تمایل و جذب به مفاسد اخلاقی، خیانت و روابط خارج از ضوابط را نشان میدهد. گسترش موبایل و افزایش امکانات جانبی گوشیهای تلفن همراه، بسیاری از تولیدات پورنو را در دسترس جامعه بزرگی از مخاطبان از دانشآموزان دبستانی دختر و پسر تا بزرگسالان قرار میدهد. اینهمه در حالی است که موبایل تنها امکانی برای مکالمه صرف صوتی و یا ارتباط مکتوب پیامکی است و به یقین و به طریق اولی، گسترش یک ابزار فراگیر صوتی-تصویری همهجائی و بدون کنترل، بسیار مخرب خواهد بود. کاهش سن ابتلا در دام تجربههای جنسی غیر شرعی، از سن ۲۷ سال در اواخر دهه ۶۰ به سنینی پائینتر از ۱۷ سال در اواخر دهه ۷۰ نشان از ارتباط نزدیک میان گسترش امکانات ارتباطی جدید و ناهنجاریهای اجتماعی دارد.
مقام معظم رهبری در تاریخ ۶/۱۲/۱۳۸۱ در دیدار جوانان سیستان و بلوچستان خاطره تلخ سقوط آندلس را به عنوان تابلوی روشنی در برابر جوانان و مسئولین کشور قرار دادند و برای چندمین بار مسئولین فرهنگی، بنگاههای فرهنگی کشور و جوانان را یادآور شدند که دشمنان اسلام، چگونه با یک اقدام طولانی مدت و صرف هزینههای فراوان «به فاسد کردند جوانها پرداختند…جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده کنند! گذشت زمان راههای اصلی برای فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمیکند.امروز هم آنها همین کار را میکنند» در همین دیدار رهبر کبیر انقلاب از سیاست فرهنگی دشمنان انقلاب پرده برداشتند و فرمودند: «سیاست امروز، سیاست آندلسی کردن ایران است!» و دردمندانه برای اینکه کسانی این فرمایشات را توصیه و خطابه خیال نکنند افزودند: «موضوعی که من با شما در میان میگذارم، شکل موعظه ندارد؛ بلکه موضوعی اساسی است». باز در جائی دیگر رهبر انقلاب از اظهار نظر یکی از استراتژیستهای نظامی آمریکا نقل فرمودند که بعد از حمله آمریکا به افغانستان، خطاب به سردمداران آمریکاگفته بود: «اگر به جای این موشکها، برای جوانان افغان لباس زیر زنانه و وسایل شهوترانی و پوششهای سبک غربی و آمریکائی بفرستید، بدون صرف این هزینهها میتوانید افغانستان را تصرف کنید و خرج تسلیحات در کیسه تان باقی می ماند! به جای بمب و موشک و راکت، سیدیهای پورنوگرافی و منظرهها و ادبیات مهیج شهوت را میان آنها ترویج کنید، آنوقت کار بر شما آسان میشود.»
د) رایتل با امکانات جدیدش، راه را برای رسیدن مفسدان به اهداف و اغراضشان هموارتر کرده و زمینه های جدید سوءاستفاده و باجخواهی افراد فاسد و شیّاد را از خانواده ها و افراد فراهم میکند. این وسیله با عادی سازی ارتباط چهره به چهره دو نامحرم بیش از آنچه تاکنون در اثر کوتاهی ما پیش آمده، میتواند زمینه انحرافات اخلاقی فراوانی را فراهم کند. رهبر معظم انقلاب درمورد خطر به تباهی کشاندن اخلاق جامعه و سیاست آمریکائی- صهیونیستی تهاجم فرهنگی فرمودند:
«بنده بارها گفته بودم که دشمنان ملت ایران بیش از آنچه به توپ و تفنگ و این چیزها احتیاج داشته باشند، به اشاعهی بنیانهای فرهنگی فاسد ساز نیاز دارند. در خبرها خواندم که یکی از مسئولان آمریکا گفته بود به جای انداختن بمب، دامنهای کوتاه برایشان بفرستید! راست میگوید؛ اگر برای کشوری شهوات جنسی و آمیزش بیرویه زن و مرد و دختر و پسر را ترویج کردند و جوان را به راههایی کشاندند که غریزهی او هم به طور طبیعی متمایل به آن است، دیگر احتیاج به استفادهی از توپ و تفنگ علیه یک ملت نیست. فساد، یک ملت را به خودی خود ضایع و باطل میکند و آینده او را تباه میسازد.»
ه) یکی از شاخصه های جامعه اسلامی، هموار بودن مسیر پاک بودن و درست زندگی کردن میباشد؛ در حالی که با گسترش این نوع وسایل ارتباطی، راه پاک زیستن بسیار سخت و دشوار و هزینههای مادی و معنوی زندگی مؤمنانه بسیار افزایش خواهد یافت. وقتی امکان دسترسی به گناه افزایش یابد، پاک زیستن، به خصوص برای نسل جوان بسیار سخت می شود.
و)بسیاری از فقها، خلوت دو نامحرم را حرام میدانند. بر اساس روایات فراوان رسیده از حضرات معصومین،(علیهم صلوات الله) ، اگر چنین خلوتی فراهم شود، شخص سوم آن مجلس ابلیس رجیم خواهد بود. این وسیله ارتباطی برای دو نامحرم که فرسنگ ها از هم دورند، خلوت فراهم میکند و عملاً به ابزاری شیطانی تبدیل میشود.اکنون جای این سؤال است که بپرسیم: مسؤولان مخابراتی و متولیان این پروژه و امثال آن، چه توجیه قابل قبولی در محضر خداوند، شهیدان و امام شهیدان برای ترویج، توسعه و پیگیری چنین طرحهایی دارند؟
ز) با راه اندازی این شبکه ارتباطی، حاصل فعالیت آمران به معروف و زحمات مبلغین اسلام به راحتی از بین میرود.
آنچه گفته شد پاره ای از مضرات رایتل است که در صورت راه اندازی کامل این شبکه، باید منتظر شنیدن پیامد های ناگوار آن از سوی خانواده ها، وزارت آموزش و پرورش، مشاوران خانواده، نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و… باشیم.
به گزارش سیتنا، و اما چند نکته:
۱) ممکن است برخی از مسئولین با بزرگ نمایی محسّنات جزئی رایتل در مقام پاسخ به منتقدین این وسیله ارتباطی برآیند. این در حالی است که ما منکر بعضی محسّنات جزئی این طرح نیستیم. ما در مقام مقایسه بین منفعتها و مضرات آن هستیم. در قرآن خداوند به صراحت از منافع شراب برای مردم سخن گفته است ولی چون مضراتش بیشتر بوده خوردن آن را از گناهان بزرگ شمرده است. رسول اکرم «صلی الله علیه و آله وسلم»، به عنوان حاکم اسلامی، در شهر مدینه به عنوان اولین شهر دینی، وقتی از وجود دو خمره شراب در مکانی خبردار شدند، آنرا بر زمین ریختند. این سیره نبوی، که به عنوان حاکم اسلامی و در مدینه رخ داده، نشان از این وظیفه جامعه اسلامی دارد که در جامعه دینی، نه تنها نباید گناه و تباهی انجام شود، بلکه زمینه گناه نیز باید از بین برود
۲) ممکن است گفته شود ارتباط تصویری تا قبل از این هم به وسیله چت با اینترنت فراهم بوده است و این چیز جدیدی نیست. پاسخ این است که چت هم یکی از معضلات بزرگ اجتماعی اخلاقی جامعه به شمار میآید که ناهنجاریهای بسیاری را به بارآورده است به علاوه امکان ارتباط تصویری با تلفن همراه، به دلیل عام بودن و فراگیر بودن آنچند ده برابر اینترنت است.
۳) ممکن است گفته شود مکالمه تصویری در رایتل اختیاری است و میتوان با فشردن یک دکمه، فقط مکالمه صوتی را انتخاب کنیم. این حرف مثل این است که ما تمام زمینههای گناه را در جامعه به صورت عمومی فراهم کنیم و بعد بگوییم کسی را مجبورنکردهاند که گناه کند!
۴) باید دانست که هیچ نیاز واقعی و مطالبه مردمی در ورای این طرح وجود ندارد و ما دستمال به سری بسته ایم که درد نمی کند. اکنون با تبلیغات گسترده، هوس انگیز و حقیقتا اغواگرانه، سعی در طبیعی و بلکه ضروری جلوه دادن نیاز به موبایل تصویری دارند. ولی حقیقت این است که هیچ نیاز واقعی فرهنگی، سیاسی و یا اقتصادی، این طرح را پشتیبانی نکرده و تنها یک سوداگری منفعت طلبانه میتواند چشم بر آفات فرهنگی و هویتی این طرح بپوشاند.
۵) برخی براین باورند که ما نمی توانیم جلوی نفوذ تکنولوژی ر ا بگیریم، اگر امسال چنین تکنولوژی را نیاوریم مجبوریم سال های بعد بیاوریم،ما مجبور به پذیرش چنین تکنولوژی هایی هستیم. اینها در واقع از ترس مرگ ، خودکشی می کنند. صاحبان این تفکر، بیست سال است که درباره ماهواره نیز چنین استدلال های کرده اند. مقام معظم رهبری چند سال پیش در جواب به این گونه استدلال ها چنین فرموده اند:«یک نمونه اش هم همین ماهواره است که حالا بازهم می بینیم بحث ماهواره را مطرح کرده اند.این منطق درست نیست که ما بگوییم چون تا پنج سال دیگر فناوری ماهواره پیشرفت خواهد کرد و بدون بشقاب هم مردم ممکن است. تصاویر ماهواره را بگیرند، پس از حالاجلویش را باز کنیم! این منطق، منطق صحیحی نیست. آن کسی که این منطق را مطرح می کند، باید بگوید برای جلوگیری از آن، چه کار تازه ای باید کرد. این منطق واستدلال، این گونه باید نتیجه بدهد. البته دشمن فناوری را پیشرفته می کند. در مقابل ، شما باید فکر کنید که با تطور وپیشرفت فناوری ماهواره، چه کارهایی را می توانید انجام دهید تا از نفوذ ماهواره جلوگیری کنید. اما این استدلال، که چون دشمن پیشرفت می کند، پس ما بیاییم هر مانعی را از جلوراهش برداریم، منطقی نیست. این مانع، علی العجاله مانع است. مثل این است که دشمن تا مرزهای ما پیش آمده، آن وقت بگوییم، ما که نمی توانیم بیشتراز دو ساعت مقاومت کنیم، پس برویم! نه آقا! این دو ساعت را مقاومت کنید، شاید پیروز شدید. این چه حرفی است؟! قانون ممنوعیت ماهواره که مجلس شورای اسلامی، چند سال قبل از این، آن را تصویب کرد یک قانون کاملا درست وبجا بود. حداقلش این است شما توانسته اید چند سال این نفوذ را به عقب بیندازید وان شاء ا… باز هم خواهید توانست.» باید بدانیم که رایتل و ماهواره از نظر فن آوری با هم تفاوت بنیادین دارند چرا که تکنولوژی ماهواره بدست دشمنان ما است؛ در حالیکه اپراتورهای تلفن همراه کاملا در دست خودمان است وما به آن تسلط داریم وتا صدسال دیگر هم می توانیم امکانات جدیدیرا به آن اضافه ویا از آن حذف کنیم.
۶) ملاک ارزش گذاری برخی از مسئولین،بسیار متفاوت از ملاک های دینی می باشد و این تفاوت مبنایی در طرح رایتل به خوبی مشهود است. برای تبیین ملاک ارزش گذاری در اسلام فقط به یک آیه از قرآن و یک روایت از امام صادق «علیه السلام» بسنده می کنیم:
قرآن کریم از زبان حضرت یوسف «علیه السلام»می فرماید: خدایا در زندان باشم وگناه نکنم برایم محبوب تر از این است که در قصر باشم وگنهکار باشم. قطعاً حضرت یوسف «علیه السلام» به ما انسان ها نیز می گوید: اگر در زندان باشید وگناه نکنید بهتر از این است که در قصرها زندگی کنید ولی مرتکب گناه شوید. منطق مسئولین ما، در راه اندازی رایتل با منطق انبیا، تفاوت بنیادین دارد. رایتل هزاران زلیخا را در معرض دید و در دسترس قرار می دهد اما مسئولین مربوطه این آثار زیانبار و خانمان برانداز را گویی به حساب نمی آورند.
شخصی برای سفر تجاری به محضر امام صادق «علیه السلام» شرفیاب شد و از ایشان مشورت خواست. حضرت فرمودند: این سفر موجب ضرر است ولی آن شخص به سفر رفت و اتفاقاً سود هنگفتی کرد. پس از بازگشت خدمت امام شرفیاب شد و عرضه داشت: من بسیار سود کردم در حالی که شما فرمودید این سفر زیانبار است. حضرت در پاسخ فرمودند: فلان روز نماز شما قضا شد. ازدست دادن یک نماز صبح در منطق امام صادق «علیه السلام» نه تنها با بدست آوردن طلا و نقره فراوان برابری نمی کند بلکه عین زیان است، این در حالی است که فرد مذکور در روایت، در پی انجام واجبی از واجبات دینی اش که همان طلب روزی برای خانواده است به این سفر رفته بود.
حال تامل کنید! ما در رایتل چه چیزی بدست می آوریم و چه چیزهایی را از دست می دهیم. شما خود ببینید که تفاوت منطق امام صادق «علیه السلام» و مجریان این طرح، تفاوت از زمین تا آسمان است.
در آخر روی سخن ما با فضلای گرانقدر حوزه است وسئوال ما از حافظان و نگهبانان دین مردم این است که: آیا بعد از آمدن وسایل اینچنینی صحبت از کار فرهنگی کردن و مبارزه با بی حیایی و بی عفتی آب در هاون کوبیدن نیست؟!
امیر المومنین «علیه السلام» زمانی که شنیدند در حکومت اسلامی خلخالی از پای زن یهودی کشیده شده فرمودند: «اگر مسلمانی از این غصه بمیرد سرزنشی بر او نیست»، اینک به خاطر سهل انگاری های برخی از مسئولین و عدم حساسیت نگهبانان دین، ناموس میلیون ها مسلمان در معرض دید و تهدید است.
انتهای پیام
بار دیگر یادآور میشود پایگاه خبری سیتنا به عنوان سایت خبری تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وظیفه خود میداند همچون گذشته بستری برای تبادل نظر و تبیین دیدگاههای مختلف در این حوزه فراهم آورد. لذا تاکید میشود سیتنا همانگونه که انتشار نظرات و دیدگاههای کاربران در حیطهی موازین قانونی و اخلاقی را وظیفهی خود میداند نسبت به انتشار این یادداشت نیز اقدام کرده و نظرات موافق و مخالف کاربران را نیز در انتهای مطلب منتشر میکند.
در پایان تاکید میشود انتشار دست نوشتهها، دیدگاهها و نظرات کاربران گرامی که این پایگاه خبری را برای انتشار مواضع خود انتخاب کرده و میکنند به معنی تایید این مواضع نیست و سیتنا تنها تلاش دارد به رسالت اطلاع رسانی خود عمل کند و در این مسیر همچنان نیازمند نصایح و انتقادات شما کاربران عزیز است.
دیدگاهها
که بحر بی کران در ظرف نیاید
براستی عمیقا می بایست برای نگارنده مطلب فوق در رابطه با اپراتور سوم رایتل تاسف خورد
به هیچ یک از هزاران جنبه مثبت ان اشاره نکرده است؟؟؟؟
سالهاست که با اینترنت می شود هر گونه فایا تصویری را فرستاد ویا گرفت؟با ام ام اس هم همچنین و...دنیا به ما ایرانی ها چه خواهند گفت؟حتی از بنگلادش و افغانستان هم در فناوری اطلاعات عقب افتاده ایم
قبل از هر چیز میبایست به غرض برسانم که به عنوان یک مهندس الکترونیک که بیش از 28 سال سابقه اداره یک شرکت فعال در زمینه IT را عهده دار هستم از خواندن مطلب شما تا آنجا متعجب شدم که شک کردم نکند جنابعالی کارمند سایر اپراتورهای تلفن همراه که از انچصار رایتل در ارائه این تکنولوژی رنج میبرند هستید .
آیا همچنان باید از نقش چاقو در عمل جراحی یک پزشک در مقابل همین آلت در دست یک جانی صحبت کرد !
آیا استفاده مکرر و ادامه دار از چاقو برای اعمالی چون قتل و تهدید و تجاوز ... توانسته است از رشد ، توسعه و تنوع در تولید این ابزار بکاهد !
آیا واقعا نمیدانید که دها سال است که امکان تماس تصویری از طریق سایر ابزارهای تکنولوژی های قابل دسترسی عمومی فراهم هست و امروزه یکی از راه های تماس با دوستان و اشنایان خصوصا آنها که فاصله زیادی با ما دارند استفاده از همین ابزارهای بسیار ارزان و با کیفیت میباشد که نمونه های بسیار پیش پا افتاده آن مسنجرهای یاهو ، گوگل و یا اسکایپ هستند که بیش از یکمیلیارد عضو دارند .
چرا ضعف مدیران کشور در ارتقای فرهنگی کشور را اینگونه ماست مالی میکنید .
چرا فکر میکنید میتوانید گناه تاریخی مسئولین در بی توجهی به مشکلات جامعه درانفجار بی بند و باری ، دروغ و فحشا را به گردن تکنولوژی های غربی بدانید .
میدانم که این فضا برای ارائه کامنت هست و نه درج مقاله و از اینرو به همین اندازه کفایت میکنم که اگر کسی چشم نداشته باشد ولی بخواهد که بشنود میتوان راه را به او نشان داد (نقل به مضمون از سوره روم ) .
والسلام
اول اینکه هر وسیله ای جنبه خوب دارد و جنبه بد . این انسان ها هستند که انتخاب میکنند ، و اگر این تکنولوژی هم نباشد راه های دستیابی به امیال نفسانی فراوان است ، سخت نیست تصور اینکه در دورانی که چاقو در حال عمومی شدن بوده ، امثال شما چه سخنرانی هایی کرده اند در باب مضرات چاقو و بنیان شکن بودن این وسیله !!!
دوم حتی تصور کرده اید دیدن زنده و تصویری چهره پدر و مادر و یا فرزند در یک مکالمه تصویری بین این دو وقتی برای مدت طولانی دور از هم هستند - مثلا برای تحصیل - چفدر امید و روحیه بخش می تواند باشد ؟ یا اینکه این تکنولوژی میتواند باعث راهنمایی یک دکتر در مواقع اورژانسی به یک بیمار و همراه آن شود ؟ ویا ...
پس می بینید که اگر شما یک مقاله در جهت مضرات آن نوشتید ما 100 مقاله در جهت مزایای آن میتوانیم بنویسیم .
تعقل و تفکر متاسفانه چیزی است که کمتر در بین انسان ها رواج دارد . در این مورد مقاله بنویسین بهتر هست ;)
در ضمن اگر اینجوریه پس MMS همراه اول و ایرانسل هم دارای مشکله پس چرا با اونها برخورد نمیشد؟ یک بوم و دو هوا؟!!!!
از قضا با خوندن این مقاله امروز من می رم و یکی می خرم
این فرمایشات شما خیلی وقت پیش با اومدن دوربین عکاسی و بعد از اون با امکانات دیجیتال و اینترنت و ... کهنه شده
یاد ضرب المثلی می افتم که می گفت: به شتر گفتن چرا این قدر کجی ...
چاقو هم چیز خطرناکیه، ولی بدون اون باید از پنجول مبارک برای کندن گوشت استفاده کنی ...
اما مهمتر از همه ذهن بیمار شماست که کاری که خودتون دوست دارید و متصور هستید به ناف مردم می بندید.متاسفم برا شما
چرا شما در مورد مضرات ماشین چیزی نمی نویسی، مگه اسب را خداوند نیافریده که ما انسانها سوار ماشین میشیم.روی اسب هزار کار جور واجور نمیشه انجام داد ولی توی ماشین میشه!!!دوستان دیگه کامنتهای خیلی عالی نوشتند.
البته من از 2 زاویه به این قضیه نگاه کردم:
1- نویسنده محترم کارمند یکی از اپراتورهای دیگست.
2- چون ما انسانها از هر چیز منع بشیم نسبت به انجامش حریص تر میشیم،ایشون با این مقاله خواسته اون دسته از کاربرایی که نیاز به استفاده از این امکانات را ندارد به استفاده از این سیستم ترغیب کنه!!!
خصوصا با توجه به اصرار و پیگیری های سنگین برای لغو انحصار رایتل قبل از پا گرفتن و عمومی شدن. و همچنین مصاحبه مسئولین برخی اپراتور ها که ما آماده ارائه نسل سوم و چهارم هستیم و امکاناتمان را برای این کار ارتقا داده ایم !!
اولا ایا کلمه "رایتل" اصلا بد است یا نسل سوم بد است یا ارائه مکالمه تصویری با استفاده از نسل سوم توسط رایتل؟؟؟!!
ضمن اینکه در بسیاری از کشور ها نسل سوم بدون مکالمه تصویری اپراتوری راه اندازی شده و مردم آنها بخاطر سرعت بالا و فرهنگ خاص خودشان از مسنجر های مختلف استفاده می کنند و برای همین اپراتور دنبال این کار نمی رود.
ضمن اینکه آیا استفاده از مسنجر های خارجی که اولا از کل کره زمین این تماس عبور می کند و بعد هم در سرور های دشمنان ذخیره می شود بدتر است یا استفاده از خدمات اپراتور ایرانی که انشاا.. تصاویر را دخیره نمی کند و نظارت نهاد های داخلی بر امنیت آن امکان پذیر است و تصاویر مانند روح سرگردان در هزاران کیلو متر فیبر و صدها سرور خارجی و سرور های سرویس های امنیتی دشمنان و .... عبور و ذخیره نمی شود؟؟
در هر صورت باید اگر هم تشخیص داده شد مکالمه تصویری نباید باشد این چرا ترجمه می شود رایتل باید تعطیل گردد؟؟!!
دوما سایر اپراتور ها هم باید دید دو سه ماه دیگر همین خدمات را با ساعتها تبلیغ در سیما و پر کردن بیلبورد ها و ... ارائه نخواهند نمود؟؟ با همین استدلال هایی که الان هواداران رایتل دارند؟؟!!
آیا مرگ برای همسایه خوب است؟؟
افزودن دیدگاه جدید