شگفتی رئیس گوگل از وضعیت اینترنت در کره شمالی+ تصاویر
اریک اشمیت به عنوان رئیس شرکت گوگل به سروکار داشتن با فناوریهای بسیار پیچیده عادت دارد، از این رو عجیب نیست که در زمان مواجه با نمونههای بسیار ابتدایی، بهتزده شود.
به گزارش سیتنا به نقل از NBC، از این رو زمانی که اشمیت طی سفرش به کره شمالی از کتابخانه دانشگاهی بازدید کرد، با دیدن رایانههایی بسیار قدیمی در این کتابخانه از حرکت بازمانده و ترجیح داد از این تجهیزات سالخورده عکاسی کند. وی در بازدید از کتابخانه دانشگاه کیم ایل سونگ در پیونگیانگ دانشجویانی را دید که در حال گشت و گذار در اینترنت بودند و حتی از موتور جستجوی گوگل نیز استفاده میکردند.
با اینهمه استفاده از رایانهها در کرهشمالی امری به دور از هنجارهای جامعه است و دولت تمامی تلاش خود را در محدود ساختن رایانه و دسترسی به اینترنت انجام میدهد.
همشهری نوشت: دلیل سفر اشمیت به این کشور علاقه وی به برخی از مسائل اقتصادی از در این کشور همچنین بوده است.با این همه گفته میشود این سفر، سفری خصوصی و ماموریتی انسان دوستانه در جهت نجات یکی از شهروندان آمریکایی نیز بوده است.
تصمیم اشمیت به عنوان یکی از بلندمرتبهترین روسای آمریکا،برای سفر به کره شمالی، انتقادات بسیاری را به همراه داشت. اشمیت به همراه فرماندار نیومکزیکو و رئیس مرکز ایدههای گوگل به این سفر رفته است. کره شمالی درحال حاضر یکی از شهروندان آمریکایی را به جرم انجام فعالیتهای خصومتآمیز علیه دولت کره شمالی دستگیر کرده و به 10 سال زندان محکوم کردهاست.
با وجود اینکه سه دانشگاه در کره شمالی به اینترنت دسترسی دارند، این دسترسی بسیار محدود بوده و تنها برای استفاده از مطالب علمی تعریف شدهاست. اکثریت مردم در کره شمالی هرگز از اینترنت استفاده نکردهاند. در واقع رایانههای کتابخانههای این سه دانشگاه به سروری متصل است که تنها امکان استفاده از رسانههای آنلاین محلی و دسترسی به مطالب تایید شده مقامات کرهای را میدهد.
انتهای پیام
دیدگاهها
بیاد ایران چه می کنه!
اینترنت ما هم که داره محلی (ملی) میشه. پس اینقدر با تعجب این خبر رو ننویسید.
باسلام
اگر بازدید از سیستم های دانشگاه های کره شمالی شما را چنان به تعجب وا داشت که از سیستم های قدیمی آن دانشگاه عکس برداری نمودید پیشنهاد میکنم هرگز به دانشگاه های ایران مراجعه ننموده و یا حتما قرص قلب به همراه داشته باشید که خدایی نکرده دچاره عارضه قلبی نگردید (دنیا به افرادی مانند شما نیاز دارد).
اگر سری به سایت اصلی دانشگاه ما ( دانشگاه ملی هرمزگان که در مرکز بزرگترین استان تجاری ایران است) بزنید وضعی بسیار اسفبار تر مشاهده میفرمایید. حداقل تمام سیستم های درون تصویر دارای مانیتور lcd هستند و تمام کیبورد ها تا آنجا که در تصاویر میبینیم سالم هستند.شاید اگر دانشجوهای ما را درحالی ببینید که بهترین مانیتور آنها طرح لبخند lg است و دانشجویان ناچارند از سیستم هایی استفاده کننده که قطعات آنها به قدری قدیمی است که حتی قدیمی ترین نرم افزار های مهندسی نیز روی آنها قابل اجرا نیست و تازه 40 درصد همان سیستم ها هم خراب بوده و غیر قابل استفاده میباشند بدون شک اشک از دیدگان شما جاری میشود درخصوص دسترسی هم هیچ نمیگویم. در ضمن این را هم اضافه کنم که در دانشگاه ما مانند اکثر دانشگاه ها دسترسی به اینترنت محدود گردیده به طوری که هر دانشجو میتواند به یک اکانت 256k با 3گیگ ترافیک ماهیانه که برای شماره دانشجویی وی تعریفگردیده است دسترسی داشته باشد و در صورت اتمام این ترافیک تا پایان ماه حق استفاده از اینترنت دانشگاه را نخواهد داشت .
امیدوارم شما از دانشگاه های ایران بازدید ننمایید چرا که آنوقت به جای عکاسی احتمالا دوربینی دست گرفته و مانند توریست هایی که با بومی های آمازون مواجه شده اند به ساخت مستند روی می آورید و یا همانطور که در بالا اشاره شد دچار عارضه قلبی میگردید .
با آرزوی موفقیت برای شما
اون موقع ست که ...
اين اقاي اشميت به ايران بياد چه چيزهايي كه نميبينه!
ما هم که از همین ها استفاده می کنیم!!
در دانشگاه ما حتی امکان وصل شدن به اینترنت وجود نداره و فقط کارکنان اینترنت دارن و دانشجوها فقط می تونن به سایت خود دانشگاه دسترسی داشته باشن!!!!!!
(تکنولوِژی که فقط به ظاهر ال.سی.دی نیست.)
افزودن دیدگاه جدید