استاندار اصفهان خبر داد: راهاندازی اولین موتور جستجوی استانی در اصفهان
استاندار اصفهان از راهاندازی اولین موتور جستجوی استانی در اصفهان خبر داد و گفت: این موتور جستجو، اطلاعات مورد نیاز استانی و اطلاعاتی که بیشترین درخواست را در استان دارند، ارائه میکند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، علی رضا ذاکر اصفهانی خبر داد: برای نخستین بار طرح موتور جستجوی بومی استانی با نام پارسجو در استان اصفهان راهاندازی شده که این موتور جستجو ضمن تسهیل دسترسی به اطلاعات فضای مجازی به دور از آسیبهای اجتماعی، میتواند در هر استان اطلاعات مورد نیاز استانی و اطلاعاتی که بیشترین درخواست را در استان دارند، ارائه کنند.
استاندار اصفهان همچنین از اجرای پروژه شبکه ایمن و پرسرعت بین دستگاههای اجرایی استان بر مبنای فناوری بیسیم خبر داد و گفت: با انجام این پروژه از طریق پهنای باند بالای اینترانت به تمام ادارات سرویسدهی میشود و 314 نقطه تحت پوشش این شبکه قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین در نتیجه طراحی شبکه اینترانت بین 1400 مرکز دولتی و غیردولتی استان اتصال برقرار شده است.
وی از طراحی، اجرا و راهاندازی مرکز داده در این استان خبر داد و گفت: از طریق این مرکز داده به متقاضیان خدمات میزبانی پایگاههای اینترنتی، فضای اشتراکی، فضا برای سرور مجازی و اختصاصی ارائه میشود؛ در این راستا تجهیز و توسعه پورتال استان با راهاندازی سرویسهای جدید از قبیل تالار گفتوگو در برنامه قرار گرفت که هماکنون این پورتال از 5 هزار صفحه محتوا و سامانه خدمات الکترونیکی با 750 روند الکترونیکی برخوردار است.
ذاکر اصفهانی از تدوین سند راهبری توسعه IT استان خبر داد و گفت: توجه به مقوله IT و دولت الکترونیک در این استان بسیار جدی است و هماکنون اصفهان از منظر IT جایگاه خوبی بین استانهای کشور دارد؛ همچنان که در ادارات تلاش میکنیم تا حد امکان از رفتوآمدهای بیمورد پرهیز شود و ارتباطات از طریق ویدئوکنفرانس صورت گیرد؛ کما اینکه از 210 واحد مسکن مهر احداث شده استان افتتاح 35 هزار واحد در یک روز و با یک ارتباط ویدئو کنفرانسی توسط رئیس جمهور انجام شد.
استاندار اصفهان همچنین با اشاره به اینکه صنعت توریسم کویری اصفهان نیز فعال شده است علت اصلی کم رونقی صنعت توریسم را نداشتن مناطق نمونه گردشگری و زیرساختهای لازم دانست و گفت: متاسفانه به دلیل هجمه ایران هراسی، فضای مسمومی نسبت به ایران وجود دارد، از این رو تعداد توریسمها کاهش یافته است البته در سال ۱۳۹۰، ۶۱۶ هزار و ۴۹۹ توریست داخلی و ۶۴ هزار و ۸۴۹ توریست خارجی داشتیم این در حالی است که تعداد هتلهای ۵ ستاره اصفهان تنها یک مورد است اگرچه در آینده ۳ هتل ۵ ستاره دیگر در اصفهان احداث خواهد شد و البته هتلهای ۴ ستاره ما تنها ۴ هتل هستند.
به گزارش سیتنا، ذاکر اصفهانی با بیان اینکه تعداد صنایع دستی ثبت شده در یونسکو بیشتر به اصفهان تعلق دارد، خاطرنشان کرد: شهر اصفهان ۳ هزار و کل استان ۶ هزار بنای تاریخی دارد و از مجموع ۱۶ اثر جهانی کشور ۴ اثر متعلق به اصفهان است.
وی گفت: بسیاری از آثار تاریخی در حال نابودی هستند و متاسفانه هنوز موفق نشدهایم بخش خصوصی را درگیر مرمت آثار تاریخی اصفهان کنیم از سویی دولت نیز بودجه و اعتبارات کافی را برای این مساله ندارد اما اخیرا قرار شده است در اقدامی خانههای بسیار قدیمی را واگذار کند تا از طریق فروش آنها نسبت به مرمت آثار تاریخی اقدام شود.
او در خصوص خطر نابودی بناهای تاریخی معروف در اصفهان گفت: اینکه در مورد آثاری گفته میشود در حالت تخریب هستند، امری طبیعی است؛ بنای 33 پل در 2 سال گذشته مرمت شده و مشکلی ندارد؛ مشکل این جا است که برخی ناآگاهان اقدام به نوشتن یادگاری یا روشن کردن آتش روی پل میکنند و این قبیل اقدامات سبب تخریب بنا میشود زیرا نمیتوان برای مراقبت از هر 33 دهنه پل پلیس گذاشت؛ همچنین در سال 89 برای چهل ستون بیش از یک میلیارد تومان هزینه شد و هماکنون مشکلی ندارد.
وی در خصوص احداث متروی اصفهان گفت: اگرچه شهر نیازمند تسهیل ارتباطات است و وضعیت آلودگی هوا در اصفهان خوب نیست و حتی موضوع آلودگی هوا یکی از تهدیدات تخریب بناها است؛ اما برای ما تاریخ و هویت اولیت است و از این رو به هر اقدامی که از نظر کارشناسان یونسکو مخاطره انگیز باشد، اجازه ادامه نخواهیم داد.
استاندار اصفهان در خصوص تعداد گردشگران وارد شده به استان اصفهان در سال گذشته پاسخ داد و گفت: در سال 90 تعداد توریستهای ایرانی وارد شده به اصفهان 616 هزار نفر و تعداد توریستهای خارجی وارد شده به استان 64 هزار نفر بوده است.
وی با اشاره به رقم پایین آمار توریست خارجی، علت عدم موفقیت در بخش توریست در استان اصفهان، با وجود دارابودن 3 هزار بنای تاریخی و ثبت جهانی بیش از 100 اثر صنایع دستی در یونسکو را ناتوانی در معرفی بدون اغراق و مناسب آثار است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید