تاثیر عمیق هوش مصنوعی بر صنعت چاپ
نایب رئیس اتاق اصناف تهران گفت: هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوریهای جدید و تحولآفرین در عصر حاضر، تاثیرات عمیقی بر بسیاری از صنایع، از جمله صنعت چاپ، خواهد داشت.
به گزارش سیتنا، احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه صنف چاپخانهداران تهران با اشاره به استقبال گسترده شرکتهای داخلی و خارجی از سیویکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و صنایع وابسته، گفته است که در این نمایشگاه حدود ۳۸۰ شرکت توانمند داخلی حضور دارند که آخرین توانمندیها، فناوریها و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتهاند.
بنا به اظهاراتِ رئیس ستاد برگزاری سیویکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و صنایع وابسته، مشارکت کنندگان این نمایشگاه محصولات و خدمات متنوع خود در حوزه چاپ و بستهبندی و صنایع وابسته را در سالنهای مختلف شامل سالنهای ۳۵، ۳۸، ۳۸A، ۳۸B، ۱۸، ۴۰، ۴۱، خلیج فارس، میلاد و همچنین فضای باز به بازدیدکنندگان ارائه می کنند.
ابوالحسنی از رشد ۳۰ درصدی مشارکت در بخش ارزی این دوره از نمایشگاه خبر داد و افزود: در این دوره، میزبان ۵۰ شرکت برجسته از کشور چین و همچنین بیش از ۲۰ شرکت معتبر و مطرح از سایر کشورهای جهان هستیم. این حضور گسترده، فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش، تجربه و ایجاد همکاریهای بینالمللی فراهم میکند.
نایب رئیس اتاق اصناف تهران، تصریح کرد: نمایشگاه امسال با بهرهگیری از ۴۰ هزار متر فضای سرپوشیده و ۱۵۰۰ متر فضای باز، پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود. همچنین، شرکتهای خارجی بیشتر در سالنهای ۳۵ و ۳۸ مستقر هستند.
رئیس اتحادیه صنف چاپخانهداران تهران همچنین اظهار تاسف کرد که به دلیل محدودیت فضای نمایشگاه، امکان پذیرش برخی از شرکتکنندگان که تمایل به حضور داشتند، فراهم نشد. این موضوع برای یک برگزارکننده نمایشگاه، چالشی جدی محسوب میشود. علاوه بر مشارکتکنندگان نمایشگاه، درخواستهایی برای بیش از ۲۰ هزار مترمربع فضای اضافی دریافت کردیم که به دلیل محدودیت فضا امکان تأمین آن فراهم نشد. تلاش خواهیم کرد تا در سال آینده کل مساحت سایت نمایشگاه بین المللی تهران را در اختیار بگیریم.
او با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی در چهار روز برگزاری نمایشگاه گفت: یکی از اقدامات محوری ما، برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعات متنوع و کاربردی است که به نیازهای فعلی و آینده صنعت چاپ پاسخ میدهد. این کارگاهها موضوعات متعددی را در بر میگیرند که از جمله آنها میتوان به موضوعاتی همچون رنگشناسی، درک بهتر اصول و قواعد کنتراست در طراحی، و همچنین بررسی نقش و کاربردهای نوآورانه هوش مصنوعی در این حوزه اشاره کرد.
ابوالحسنی، خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوریهای جدید و تحولآفرین در عصر حاضر، تاثیرات عمیقی بر بسیاری از صنایع، از جمله صنعت چاپ، خواهد داشت.
به گفته نایب رئیس اتاق اصناف تهران، هدف از برگزاری چنین کارگاههایی، ارائه دانش بهروز و کاربردی به شرکتکنندگان و همچنین تقویت مهارتهای آنها در مواجهه با چالشها و فرصتهای پیشرو است. این برنامههای آموزشی گامی اساسی در جهت پیشرفت صنعت چاپ و همگامی با فناوریهای نوین خواهد بود و به فعالان این حوزه کمک میکند تا بتوانند در بازارهای رقابتی عملکرد بهتری داشته باشند.
او با اشاره به مکان برگزاری کارگاههای آموزشی اظهار داشت: کارگاههای آموزشی در سالن کنفرانس واقع در سالن ۳۵، در مجاورت ستاد برگزاری، برگزار خواهد شد. از علاقهمندان دعوت میکنیم تا برای حضور در این کلاسها ثبتنام کنند و از فرصتهای آموزشی بهرهمند شوند.
ابوالحسنی در ادامه بیان داشت: روز دوم نمایشگاه به حضور پررنگ پیشکسوتان صنعت چاپ اختصاص دارد. این روز فرصتی خواهد بود تا فعالان صنعت چاپ بتوانند از تجربیات و دانش ارزشمند پیشکسوتان بهرهمند شوند و تعاملات حرفهای میان نسلهای مختلف این حوزه گسترش یابد.
رئیس ستاد برگزاری سیویکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و صنایع وابسته از بازدیدکنندگان خواست تا برای جلوگیری از ترافیک، صبح زودتر به نمایشگاه مراجعه کنند و خاطرنشان کرد که نمایشگاه رأس ساعت ۸ صبح آغاز و در ساعت ۱۵ بعدازظهر به پایان میرسد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید