کدام ویتامینها و مکملها در مقابله با سینوزیت موثر هستند؟
عفونت سینوسی که بهعنوان سینوزیت نیز شناخته میشود، زمانی رخ میدهد که بافتهای حفره بینی و سینوس شما متورم و ملتهب شوند. اگر عفونت سینوسی دارید، ممکن است علائمی را تجربه کنید که ابتدا شبیه سرماخوردگی معمولی و با گذشت زمان بیانگر سینوزیت است. علائم قابل توجه سینوزیت شامل تب، خستگی، سرفه، ترشح از بینی، ترشح و آبریزش بینی، احتقان و احساس ضعف عمومی هستند.
به گزارش سیتنا از هلث، چهار نوع سینوزیت وجود دارد و دوره بیماری هر کدام حداقل دو هفته طول میکشد؛ سینوزیت حاد نوعی است که ظاهراً از ناکجاآباد به وجود میآید و ممکن است با علائمی مانند احتقان یا آبریزش بینی شروع شود. سینوزیت حاد معمولا بین دو تا چهار هفته طول میکشد. سینوزیت فراتر از حاد یک پله بالاتر از سینوزیت حاد است و دوره بیماری آن از چهار هفته تا سه ماه طول میکشد. اگر سینوزیت بیش از سه ماه یا ۱۲ هفته طول بکشد، بهعنوان سینوزیت مزمن طبقهبندی میشود. اگر فردی چندین بار در سال سینوزیت را تجربه کند، ممکن است بهعنوان سینوزیت عودکننده تشخیص داده شود.
مهم نیست که چه نوع سینوزیتی داشته باشید، چندین ویتامین و مکمل وجود دارد که میتواند به کاهش علائم سینوزیت و به بدن شما در مبارزه با التهاب کمک کند.
هنگامی که عفونت سینوسی دارید، احتمالاً میخواهید هر کاری که میتوانید برای از بین بردن آن انجام دهید. بهترین موادی که هنگام ابتلا به سینوزیت مصرف میشود ویتامین C، ویتامین D، ریشه زنجبیل و پروبیوتیکها هستند.
ویتامین C احتمالاً شناختهشدهترین ویتامین برای ایمنی و مبارزه با سرماخوردگی است که اغلب پرتگاه عفونتهای سینوسی است. از آنجایی که سینوزیت با التهاب بافت سینوس مشخص میشود، ویتامین D دفاع خوبی در برابر التهاب ارائه میکند. ویتامین D مانند همسایه الفبایی خود، ایمنی را تقویت میکند و به مبارزه با عفونتها کمک میکند.
نتایج تحقیقی در سال ۲۰۲۲ نشان داد که ریشه زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و میتواند التهاب بافت را کاهش دهد و به کاهش علائم عفونت سینوسی کمک کند. میتوانید با زنجبیل تازه، یک کپسول پودر شده از ریشه زنجبیل تهیه کنید، یا چای زنجبیل بنوشید تا علائم سینوزیت را کاهش دهید. بخار چای داغ همراه با قدرت زنجبیل میتواند غشاهای مخاطی ملتهب و تحریک شده را کاهش دهد.
برای تکمیل مکملهای ضد سینوزیت، پروبیوتیکها میتوانند از سینوسهای شما در برابر تشدید التهاب محافظت کنند و گاهی اوقات از عفونتهای سینوسی بهطور کلی جلوگیری میکنند.
یک پروبیوتیک به نام لاکتوباسیلوس، اسید لاکتیک تولید میکند که در واقع میتواند از رشد میکروارگانیسمها و باکتریهایی که باعث عفونت دردناک سینوسی میشوند جلوگیری کند.
میتوانید مکملهای پروبیوتیک بدون نسخه، نوشیدنیهایی مانند کامبوچا که مملو از پروبیوتیکها هستند و حتی اسپریهای بینی پروبیوتیک که بهطور خاص برای مبارزه با عفونتهای سینوسی ساخته شدهاند را استفاده کنید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید