محافظت در برابر بیماری با سبزیجات برگ دار
با پیروی از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگدار می توان از خود در برابر بسیاری از بیماریها محافظت کرد.
به گزارش ایران پژواک، با پیروی از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگدار می توان از خود در برابر بسیاری از بیماریها محافظت کرد. سبزیجات برگدار حاوی ویتامینها، مواد معدنی و فیبر فراوان هستند و ارزش غذایی بالا و کالری کمی دارند.
انواع سبزیجات دارای ارزش غذایی بالا عبارتند از: گل کلم که به کلم پیچ نیز معروف است و یکی از مفیدترین سبزیجاتی است که افراد میتوانند در سراسر جهان از آن استفاده کنند. خوردن یک فنجان کلم پیچ خام ۶ برابر بیشتر از رژیم غذایی کامل بدن، ویتامین K، دو برابر ویتامین A، بیش از مقدار کافی ویتامین C و آنتی اکسیدانهای موجود در آن را تامین میکند.
میکروجرین، گیاه سبز ناقصی است که دانه و گیاه تولید میکند و عمدتا برای تزئین ظروف غذا استفاده میشود، اما با این وجود، برای بدن انسان بسیار مفید است. این گیاه کوچک حاوی ویتامینهای K، Eو C است که برای نیاز بدن کافی است و مصرف کالری را که ممکن است باعث چاقی شود کاهش میدهد.
کولارد سبز، سرشار از کلسیم و ویتامین A و همچنین حاوی ویتامین B۹ و ویتامین C است که به بدن کمک میکند تا بهبود یابد.
برگ چغندر سبز، منبع خوبی از تغذیه است، زیرا سرشار از پتاسیم، فیبر، کلسیم و ویتامینهای A و K است. این برگها حاوی آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتن و لوتئین است وبه کاهش برخی از مشکلات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید.
کلم، از چند لایه برگ ضخیم تشکیل شده است. کلم خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان مری کمک میکند، اما اگر به صورت خام یا جوشانده مصرف شود و یک غذای تخمیر شده باشد، میتواند سلامت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و همچنین به کاهش وزن کمک کند.
شاهی، گیاهی است برگ دار که دارای خواص شگفت انگیز درمانی است و از دیرباز به عنوان داروی گیاهی شناخته شده است و برای سلامتی مفید است، زیرا سلولهای بنیادی سرطانی را هدف قرار داده و توانایی تکثیر سلولهای سرطانی را کاهش میدهد. میتوان آن را به راحتی به غذاهای مختلف اضافه کرد و نیازی به آماده سازی ندارد.
اسفناج، این گیاه تولید گلبولهای قرمز خون را افزایش داده و ظاهر نقایص لوله عصبی را کاهش میدهد و سرشار از اسید فولیک است که در پیشگیری از چندین بیماری کمک میکند. توصیه میشود که با هدف بهبود سلامت عمومی و ایمن سازی در برابر بیماریهای مختلف فرد یکبار در روز اسفناج خام بخورد.
کاهو، یکی از انواع سبزیجات غنی از ویتامین A و K است و طبق بسیاری از مطالعات، خوردن منظم کاهو ممکن است سطح چربیها را در خون انسان بهبود بخشد و خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید