خطر جدی ناشی از ناترازی برق در کمین شبکه ها و صنایع مخابراتی
دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: عوارض ناشی از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق کشور که قطعی سه تا چهار ساعته روزانه برق در تابستان را به همراه دارد، باعث بروز اختلال شدید در برقراری ارتباطات سیار، کاهش حداقل ۵۰ درصد از ظرفیت تولید تجهیزات اصلی مخابراتی و عدم امکان راه اندازی مراکز داده جدید خواهد شد که این از جنس شرایط بحرانی است.
به گزارش سیتنا، مدیرعامل شرکت توانیر در سفر به استان گلستان در روز یکشنبه ۳۱ فروردین از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق کشور خبر داده است.
وی اشاره ای به تولید بیشتر برق تا تابستان امسال و حتی تا آخر سال نداشته و افزایش ظرفیت تولید برق را در انتهای برنامه هفتم توسعه وعده داده است.
مدیرعامل توانیر برای کاهش ناترازی برق صرفا به همکاری مشترکان خانگی، تجاری، اداری و صنعتی برای صرفه جویی در مصرف برق دل بسته است.
دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در واکنش به این خبر که یک تهدید جدی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات است به سیتنا گفت: این میزان کمبود برق حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد نیاز برق در فصل تابستان امسال است.
وی ادامه داد: اگر صرفه جویی مورد انتظار در مصرف برق در حد سخنرانی و نصیحت باقی بماند و راهکار عملی توام با نظارت جدی در این زمینه صورت نگیرد، در تابستان امسال بطور متوسط با سه تا چهار ساعت قطعی برق در ساعات کاری ادارات و صنایع مواجه خواهیم شد.
رستگار افزود: عوارض ناشی از این میزان قطعی برق در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، اختلال شدید در برقراری ارتباطات سیار(موبایل)، کاهش حداقل ۵۰ درصد از ظرفیت تولید تجهیزات اصلی مخابراتی و وسایل جانبی در صنایع مرتبط و عدم امکان راه اندازی مراکز داده جدید خواهد بود که این از جنس شرایط بحرانی است.
وی خاطرنشان کرد: چنین شرایطی نیاز به برنامه عملیاتی با ضریب اطمینان بالا و از پیش تعریف شده، برای کاهش تهدیدات دارد.
وی گفت: ضروری است وزارتخانه های ارتباطات، نیرو و صنعت با مشارکت تشکل های خصوصی حوزه فاوا در اسرع وقت برای پایداری، تاب آوری و امنیت شبکه های ارتباطی و صنایع مخابراتی تدبیر کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید