ساختارهای شهر هوشمند با تاکید بر اینترنت اشیاء طراحی شد
مدیرعامل شرکت «شهر هوشمند گیلسا» گفت: شرکت ما با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه طراحی و ارائه تجهیزات و ساختارهای هوشمند با تاکید بر اینترنت اشیاء، یکپارچگی و هوشمندسازی شهر و خانههای هوشمند فعالیت میکند.
به گزارش سیتنا، دکتر روحالله حاکمیفر، مدیرعامل شرکت «شهر هوشمند گیلسا» در برنامه جوان آپ رادیو جوان درمورد فعالیت این شرکت گفت: ما در شهر هوشمند تمام تلاشمان این است که اطلاعات لازم را به دست آوریم و بعد از دستهبندی، در اختیار مدیران شهر قرار دهیم و در مرحله بعدی در اختیار شهروندان قرار گیرد و شاهد شهر هوشمند باشیم.
مدیرعامل شرکت شهر هوشمند گیلسا ادامه داد: برای ایجاد یک شهر هوشمند در سطح کلان، نیاز به زیرساختها در جامعه داریم و با توجه به اینکه ایجاد چنین زیرساختی شاید هزینه هنگفتی را به همراه داشته باشد، برای شهری که قرار است از نو ساخته شود، از کل به جزء حرکت میکنیم.
حاکمیفر به خانههای هوشمند اشاره کرد و گفت: خانههای هوشمند یکی از جذابترین حوزههایی است که امروزه مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، خانهای شامل وسایل و تجهیزات هوشمند یا سامانههای پیشرفته کنترلی که هدف اصلی آن فراهم آوردن امنیت، آرامش، راحتی و بهرهوری انرژی طی روز با در نظر گرفتن حضور یا عدم حضور ساکنین است.
وی هوشمندسازی خانه را شامل امنیت، انرژی، تفریحات، پارکینگ، وسایل خانه، نور و روشنایی، دسترسیپذیری، مراقبت از گیاهان، گرمایش، سرمایش، تهویه هوا و... دانست و بیان کرد: در گذشته خانه هوشمند به عنوان یک رویا تصور میشد اما امروز با وجود اینترنت اشیاء، خواهیم توانست از طریق اینترنت با همه اشیاء ارتباط برقرار کنیم.
مدیرعامل شرکت شهر هوشمند گیلسا افزود: ما در بخش اینترنت اشیاء برای ساختمان، تلاش میکنیم تا از طریق گوشی و اینترنت بتوانیم با اشیاء بیجان ارتباط برقرار کنیم. در زمانهایی که دور از خانه هستید، فناوری اینترنت اشیاء قادر است تا اشیای خانه شما را تبدیل به یک کامپیوتر با قدرت و توانمند کند به طوری که توانایی انجام مواردی همچون اندازهگیری، تجزیه و تحلیل، انتشار اطلاعات و انتقال اطلاعات را داشته باشند.
حاکمیفر تصریح کرد: مواردی چون یخچال و فریزر، لامپها، قفل دربها که دارای قابلیت اتصال به اینترنت هستند، با استفاده از اینترنت اشیاء با یکدیگر و نیز با سایر دستگاههای دارای این قابلیت ارتباط برقرار میکنند.
وی سطح اول هوشمندسازی را شامل استفاده از اپلیکیشن و گوشی و سطح دوم و سوم را پیام صوتی و هوش مصنوعی اعلام کرد و گفت: قرار است در سطح دوم از طریق پیام صوتی با اشیاء صحبت کنیم و در سطح سوم از طریق هوش مصنوعی و یادگیری عمیق به دنبال این هستیم که اشیاء نیز با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، اما عموم مردم از خانههای هوشمند اطلاعات کافی ندارند.
مدیرعامل شرکت شهرهوشمند گیلسا در ادامه با بیان اینکه کنترل گرمایش و سرمایش در خانه برای ما مهم است، اظهار کرد: هوشمندسازی و خانههای هوشمند علاوه بر صرفهجویی در انرژی و سرعت بخشیدن به کار و یکپارچهسازی این سیستمها با یکدیگر از مزایای اصلی خانههای هوشمند است و در سیستمهایی که ما طراحی کردیم، نیازی به کابل اضافه و تخریب نیست.
حاکمیفر گفت: ما معتقدیم تا سال 2025 از طریق گوشی میتوانیم با بیش از 15 شیء ارتباط برقرار کنیم.
وی به برخورداری از مرکز کنترل حرفهای و یکپارچه در شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه یکی از چالشها در حوزه هوشمندسازی بحث جزیرهای بودن کار است، به معنای اینکه هر کدام از اشیاء یا انرژی از اپلیکیشن مجزا برخوردار است، در مرکز کنترل مجموعه، نیازهای یک خانه را با یک اپلیکیشن به مردم ارائه میدهیم.
حاکمیفر در مورد صادرات محصولات این شرکت نیز گفت: همه تلاشمان توجه به صادرات است تا شاهد کاهش خروج ارز در کشور بوده و جایگزین خوبی برای محصولات خارجی باشیم.
وی افزود: عراق را به عنوان کشور پایلوت برای صادرات درنظر گرفتهایم و در حال حاضر صادرات محصولاتمان را به صورت بستههای کوچک آغاز کردهایم و امیدواریم همه اقشار جامعه از مزایای خانههای هوشمند بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت شهرهوشمند گیلسا ضمن تشکر از صندوق نوآوری به عنوان حامی استارتآپها و شرکتهای دانش بنیان، گفت: شرکت ما در بخش تسهیلات و اخذ ضمانتنامه از خدمات صندوق نوآوری استفاده کرده است.
گفتنی است برنامه «جوانآپ» کاری مشترک از صندوق نوآوری و شکوفایی و رادیو جوان است که طی روزهای شنبه تا چهارشنبه با هدف بررسی ایدههای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها روی آنتن میرود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید