درخواست کنارهگیری «ساندار پیچای» توسط شاکیان گوگل
طبق اسناد جدید یک دادگاه، ساندار پیچای، مدیر ارشد اجرایی گوگل در سال ۲۰۱۹ هشداری درباره حالت ناشناس مرورگر کروم دریافت کرد که نشان میداد چالشهایی در بر دارد. اما پیچای اقدامی در این باره انجام نداد زیرا نمیخواست این قابلیت در مرکز توجه قرار گیرد. اکنون وکلای شاکیان خواهان برکناری وی هستند.
به گزارش سیتنا، مهر به نقل از رویترز، نوشت: براساس اسناد دادگاهی مربوط به یک شکایت دسته جمعی از گوگل، ساندار پیچای از چالش های مربوط به حالت ناشناس مرورگر کروم در ۲۰۱۹ مطلع بوده است.
خوزه کاستاندا سخنگوی گوگل در این باره میگوید: در اسناد شکایت از ایمیلهای حسابهای کاربری درجه دوم و سوم اشتباه برداشت شده است.
طی سالهای اخیر افشاگریهای مربوط به واحد حریم خصوصی آلفابت (شرکت مادر گوگل) تحقیقاتی از سوی قانونگذاران را پی داشته است. این درحالی است که نگرانیهای مردم درباره نظارت آنلاین نیز افزایش یافته است.
در همین راستا، در ماه ژوئن گروهی از کاربران علیه گوگل شکایت و این شرکت را متهم کردند به طور غیرقانونی آنها را هنگام استفاده از مرورگر در حالت ناشناس ردیابی کرده است. از سوی دیگر گوگل ادعا میکند درباه حالت ناشناس مرورگر کروم به طور کامل شفاف سازی کرده و توضیح داده است در این وضعیت فقط ذخیره شدن دادهها در دستگاه کاربر متوقف میشود. اکنون گوگل تصمیم دارد با این شکایت مقابله کند.
در به روز رسانی مکتوب مربوط به آماده سازی های دادگاه اعلام شده وکلای کاربران خواهان کناره گیری پیچای و لورین توهیل (مدیر ارشد بازاریابی شرکت) شدهاند.
این وکلا با اشاره به اسناد گوگل ادعا کردند پیچای در سال ۲۰۱۹ میلادی مطلع شد که حالت ناشناس کروم نباید به عنوان «خصوصی» معرفی شود زیرا ممکن است تصور اشتباهی از این حالت را به وجود بیاورد. اما پیچای تصمیم گرفت که نمیخواهد حالت ناشناس مرورگر را در مرکز توجهات قرار دهد و در نتیجه گوگل بدون اشاره به چالشهای شناخته شده به فعالیت ادامه داد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید