فناوریهای نوظهور به هوشمندسازی کشاورزی در کشور کمک میکنند
100 شرکت دانشبنیان به منظور ارتقا و گسترش کشاورزی مدرن در داخل کشور و با بهرهگیری از فناوریهای نوظهور، به حوزهی کشاورزی دیجیتال ورود کردند.
به گزارش سیتنا، شاید ندانیم که اینترنت اشیا نقشی موثر در شکل گیری کشاورزی دیجیتال دارد. یک فناوری نوظهور و نوین که اساس کشاورزی را تغییر داده است. کشاورزی هوشمند به معنای استفاده از فناوریهای اطلاعاتی و دادهها برای بهینهسازی سیستمهای پیچیده کشاورزی است.
در این نوع از کشاورزی، کشاورزان می توانند از تلفنهای هوشمند و تبلتها برای دسترسی به دادههایی در مورد وضعیت خاک و گیاهان، زمین، آب و هوا، استفاده از منابع، نیروی انسانی، بودجه و غیره استفاده کنند.
این روش می تواند دقت و سرعت کارها را افزایش دهد و شیوه های نوین و مبتنی بر فناوریها را جایگزین شیوه های سنتی، زمان بر و خسته کننده کند. البته در ایران هنوز کشاورزی سنتی به قوت خود پابرجا است؛ اما با تلاش 100 شرکت دانشبنیان و با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این مدل از کشاورزی در حال گسترش یافتن است.
شرکت سامانه های هوشمند کشاورزی والی یکی از این مجموعهها است که دستگاه هوشمند پاکسازی گل زعفران را تولید کرده است. مجموعه هوش آب خوان صنعت البرز هم شرکت دیگری است که با تولید سامانه پایش رطوبت خاک و گیاه برای آبیاری هوشمند بر پایه (IoT) به این حوزه ورود کرده است.
فناوری آوید نت، فرا سنجش افزار پردیس، هوبر آریا تک، دانش تدبیرآسیا، مشاوره مهندسی سیستم های اطلاعاتی صنعت یار، ارزش آفرینان کوهستان جنوبی، به روز اندیشان پارسی گل، پالیز گستر ویرا، شبکه ایرانیان هوشمند تمدن سبز، کیانا فردوس شهر، آوش ایده بهسان، صدرا تجارت سروش و طبیعت دوستان نوین کشت پالیز از دیگر شرکت های فعال این حوزه هستند.
محصولاتی چون پکیج هوشمند چاه کشاورزی، نود سنسوری بیسیم اینترنت اشیاء در کشاورزی، نرم افزار طراحی شبکه های آبیاری، امداد کشاورز (سامانه مشاوره و ارتباط بین کشاورزان و کارشناسان خبره)، سیستم اتوماسیون و کنترل واحد های کشاورزی، طراحی، پیاده سازی و هوشمندسازی گلخانه های کشاورزی، ساختمان های مسکونی، تجاری و دامپروری، سامانه آنلاین رویدادهای کشاورزی و سامانه تخصصی عرضه مجازی گل و سایر ملزومات گل و گیاه را ارائه کردهاند.
شبکه ایرانیان هوشمند تمدن سبز، کیانا فردوس شهر، آوش ایده بهسان، صدرا تجارت سروش، طبیعت دوستان نوین کشت پالیز، پرواز یاران سیرنگ، کیمیا گستر بارثاوا، فضا پایه کشتیار، بوم نگاران هوشمند امید و پیشگام پویای آوا تک هم برخی دیگر شرکت های این حوزه هستند که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت های خود را توسعه داده اند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید