کدخبر :251619 پرینت
05 آذر 1399 - 11:10

آیا تاکسی‌های اینترنتی مجاز به تردد در ساعات ممنوعیت هستند؟

فرمانده انتظامی تهران بزرگ، درباره اینکه آیا رانندگان تاکسی‌های اینترنتی برای تردد در ساعات منع تردد در شهر مجاز هستند یا خیر گفت: چنین ادعایی درست نیست، همه شامل طرح ممنوعیت تردد می‌شوند و مجوزی برای ورود خودروهای تاکسی اینترنتی و غیره نیست.

متن خبر

بعد از اعلام محدودیت‌های سراسری تردد بود که یکی از شرکت‌های آنلاین خدمات حمل و نقل مسافر اعلام کرد محدودیت‌های تردد شامل خودروهای این شرکت نبوده و شهروندان می‌توانند در طول شبانه‌روز و به طور ۲۴ ساعته از خدمات آن استفاده کنند، موضوعی که رییس پلیس پایتخت به آن واکنش نشان داده است.

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اینکه آیا رانندگان تاکسی‌های اینترنتی برای تردد در ساعات منع تردد در شهر مجاز هستند یا خیر گفت: چنین ادعایی درست نیست، همه شامل طرح ممنوعیت تردد می‌شوند و مجوزی برای ورود خودروهای تاکسی اینترنتی و غیره نیست.

وی با بیان اینکه مجوزهای تردد برای خودروهایی که ترددشان دارای ضرورت باشد از سوی فرمانداری صادر خواهد شد، افزود: رانندگان این خودروها اگر ضرروتی برای تردد دارند یا خودشان یا از طریق شرکتشان باید مجوز تردد را دریافت کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: معیار پلیس برای عدم جریمه خودروهایی که در ساعت غیرمجاز تردد می‌کنند مجوزی است که از سوی فرمانداری صادر می‌شود و ما براساس آن عمل خواهیم کرد.

رحیمی در عین حال از همراهی و همکاری مردم در اجرای محدودیت‌ها قدردانی کرد و گفت: پلیس جزو نهادهایی بود که در این مدت نه تنها تعطیلی نداشته  بلکه در آماده باش هم هست و به  شکل محسوس و نامحسوس خیابان ها و معابر را پوشش می دهیم و بر اجرای پروتکل ها نظارت می‌کنیم.

به گفته وی، تمام این اقدامات برای حفاظت از سلامتی و جان شهروندان انجام می‌شود و خوشبختانه میزان همکاری شهروندان با اجرای محدودیت‌ها نیز بسیار خوب بوده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

اینکه بانک مرکزی، به بانکها دستور داده که پول نقد نگیرند، یک حماقت محض هستش. وقتی مردم، پول را میبرند بانک و میریزن به حسابشون، بعدش میتونن از کارتشون هم استفاده کنن. ولی وقتیکه پول در دست مردم باشه و توی کارتشون پول نباشه، مجبورند پول نقد را که آلوده هستش دست به دست کنند.
اینکه این وسط این احتمال برود که کارمندان، آلوده شوند، طبعا نیمشوند. کارمند دست میزنه و میدونه که پول نیز آلوده هستش. و وقتیکه پول را میگره، پول میره توی گاوصندوق بانک و یا بانک مرکزی و چندین روز، در یکجای ثابت می مونه و کرونای روی اون از بین میره.
اما وقتیکه در دست مردم باشه، زودتر بیماری را انتقال میدهد.
در واقع، توقیف چرخه اسکناس در دست مردم و جمع آوری اسکناسها در صندویقهای بانکی، یک امر مثبت در جهت مبارزه با کرونا هستش که بانک مرکزی، طبق معمول، خلاف عقل، عمل نموده و در یک اشتباه فوق استراتژیک، به انتشار بیماری کرونا دامن زده است.
فلذا با حذف این قانون غیرعقلانی، و جمع آوری اسکناسها از دست مردم، هرچه ریعتر نسبت به قطع زنجیره انتقال کرونا از طریق اسکناس، اقدام شود.

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.