ارائهی چهارچوب مالیات دیجیتال بر شرکتهای بزرگ
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چهارچوبی برای اجرای قوانین مالیات دیجیتال شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل و آمازون ارائه کرده تا به بهبود اقتصاد پس از بحران کرونا کمک کند.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، یک سازمان ناظر بر اقتصاد جهانی پیشنهاد بازبینی کلی در قوانین مالیاتی بین المللی را ارائه کرد تا به این ترتیب شرکت های بزرگ فناوری مجبور به پرداخت مالیات دیجیتال شوند.
همچنین این سازمان هشدار داده عدم همخوانی با این قوانین، روند بهبود وضعیت اقتصادی پس از بحران کووید۱۹ را مشکل تر می کند.
«سازمان همکاری و توسعه اقتصادی»(OECD)، اعلام کرد چهارچوب بازبینی قوانین مالیاتی جهانی در هفته جاری به وزرای کشور اعضایG۲۰ ارائه می شود و درصورت دستیابی به توافق از اواسط ۲۰۲۱ میلادی اجرا خواهد شد. این سازمان تخمین می زند اقدامات مذکور به افزایش ۱۰۰ میلیارد دلاری درآمد حاصل از مالیات در یک سال منجر شود.
OECD از مدت ها قبل تلاش دارد میان ۱۳۵ کشور درباره مالیات دیجیتال همگرایی ایجاد کند. این درحالی است که فرانسه و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا از شرکت های بزرگ فناوری آمریکایی مانند آمازون و گوگل می خواهند تا سهم عادلانه مالیات خود را بپردازند. البته آمریکا در مقابل این امر مقاومت کرده است.
از سوی دیگر این سازمان جهانی هشدار داده اگر کشورها درباره قوانین مالیاتی به توافق نرسند، احتمالا هر کشور به طور جداگانه مالیات بر سرویس های دیجیتال را وضع کند تا به بهبود اقتصادی از بحران کمک کند. این امر خطری است که تجارت جهانی را تهدید می کند. همچنین اگر این امر اتفاق بیفتد، روند کاهش رشد اقتصاد جهانی سالانه بیش از یک درصد افت می کند.
در قوانین جدید از کشورها خواسته شده تا حداقل مالیات را از شرکت ها دریافت کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید