کدخبر :200038 پرینت
05 اردیبهشت 1396 - 08:20

دام دکتر قلابی برای زنان مطلقه در سایت‌های همسریابی!

هفته گذشته زنی 38 ساله و تحصیلکرده با مراجعه به پلیس آگاهی تهران از کلاهبرداری 27 میلیون تومانی مردی در فضای مجازی خبر داد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، جام نیوز نوشت: این تبهکار در سایت‌های همسریابی ادعا کرده بود مدرک دکترا از یک دانشگاه معتبر امریکا دارد، اما در بررسی سوابق‌اش مشخص شد فقط تا سوم راهنمایی درس خوانده است.

این تبهکار در سایت‌های همسریابی ادعا کرده بود مدرک دکترا از یک دانشگاه معتبر امریکا دارد، اما دربررسی سوابق‌اش مشخص شد فقط تا سوم راهنمایی درس خوانده است.

دکتر قلابی که خود را تحصیلکرده امریکا معرفی کرده وپس ازآشنایی با زنان بیوه و مطلقه پولدار در سایت‌های همسریابی، میلیون‌ها تومان ازآنها کلاهبرداری کرده بود با ردیابی‌های مأموران پلیس «فتا»ی پایتخت به دام افتاد.

هفته گذشته زنی 38 ساله و تحصیلکرده با مراجعه به پلیس آگاهی تهران از کلاهبرداری 27 میلیون تومانی مردی در فضای مجازی خبر داد. با ارجاع پرونده به پلیس فتا، تحقیقات دراین باره آغاز شد. این زن در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: «مدتی پیش در یکی از سایت‌های همسریابی با مرد جوانی آشنا شدم. این‌ فرد که خود را دکتر و متولد سال 1350 معرفی کرده بود، مدعی شد: پدر، مادر و همسرش چندی قبل دریک تصادف رانندگی در امریکا جان باخته‌اند و او هم به خاطر مشکلات شدید روحی و برای بررسی شرایط ادامه زندگی به ایران آمده است. او که حرف‌های زیبا و دلنشینی می‌زد بتدریج اعتماد مرا جلب کرد. این درحالی بود که من هم بتازگی طلاق گرفته و به همدم مهربانی احتیاج داشتم. ارتباط مجازی ما سه ماهی ادامه داشت تا اینکه چند روزی از او خبری نشد و پس از مدتی بی‌خبری اعلام کرد به خاطر مشکلات روحی‌اش در شرایط بدی بوده و به همین خاطر قادر به تماس نبوده است.»

این زن ادامه داد: «وقتی خواستم مشکلاتش را با من درمیان بگذارد ابتدا طفره رفت اما در نهایت پس از ابراز علاقه شدیدش به من و اینکه نمی‌تواند دوری‌ام را تحمل کند، گفت که می‌خواهد برای همیشه در تهران بماند، اما مدعی شد برای انتقال اموالش از طریق بانک نیاز به پول ایرانی دارد. من که خام حرف‌های او شده و فکر می کردم شوهر آینده و خوشبختی‌ام را یافته‌ام 27 میلیون تومان به حسابی که اعلام کرده بود پول واریز کردم اما پس از مدتی دیگر خبری از او نشد تا اینکه فهمیدم در دام یک کلاهبردار حرفه‌ای افتاده‌ام به همین خاطر هم به دادسرا شکایت کردم.

حتی یک بار هم او را ندیده بودم!
زن جوان در ادامه اظهارداشت: در مدت آشنایی‌اش با این مرد فقط از طریق مجازی با او در ارتباط بوده و چند باری نیز تلفنی صحبت کرده‌اند اما حتی یک بار نیز این فریبکار را ندیده بود. بدین ترتیب با اطلاعاتی که این زن در اختیار کارآگاهان پلیس فتا قرار داده بود آنها موفق شدند با ردیابی‌های تخصصی، این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی و دستگیرکنند. در بازرسی محل زندگی‌اش - در خیابان پیروزی - مأموران دریافتند متهم در این مدت با 4 زن دیگر که آنها نیز مطلقه و بیوه بوده‌اند ارتباط برقرار کرده و از آنها نیز به بهانه ازدواج مبالغ هنگفتی کلاهبرداری کرده است.

افشای راز تبهکاری ها
متهم که هنگام اجرای نقشه‌های ماهرانه‌اش خود را فردی 30 تا 45 ساله معرفی کرده بود تنها 28 سال داشت. این تبهکار در سایت‌های همسریابی ادعا کرده بود مدرک دکترا از یک دانشگاه معتبر امریکا دارد، این درحالی بود که در بررسی سوابق‌اش مشخص شد فقط تا سوم راهنمایی درس خوانده بود. این فرد همچنین با بیان اینکه همسرش را از دست داده سراغ زنان بیوه و مطلقه می‌رفت و در آخرین رصد اطلاعاتی پلیس فتا مشخص شد زنان فریب خورده همگی تحصیلکرده بوده و متهم از آنها به ترتیب 150، 47، 34 و 17 میلیون تومان کلاهبرداری کرده است.

زنان مطلقه یا بیوه استقلال مالی دارند
متهم جوان پس از دستگیری در اعتراف‌هایش به کارآگاهان گفت: «من با جست و جو در سایت‌های همسریابی، زنان بیوه و مطلقه را شناسایی می‌کردم و با ارائه مشخصاتی که زنان شیفته‌اش هستند اعتمادشان را جلب می‌کردم. من در سایت‌ها سراغ زنان بیوه یا مطلقه می‌رفتم چون وضعیت مالی‌شان بهتر از مجردها بود و استقلال مالی داشتند.»

احضار 5 زن فریب خورده
سرهنگ محمد مهدی کاکوان رئیس پلیس فتای تهران بزرگ دراین باره گفت: این متهم که از 5 زن جوان به طور مشابه کلاهبرداری کرده بود، چنان زیرکانه درخواست پول کرده بود که همه مالباخته‌ها به گفته خودشان به او اعتماد کرده و تصور می‌کردند برای کمک به همسر آینده‌شان این مبالغ هنگفت را می‌پردازند.

به گفته وی، از آنجا که احتمال می‌رود این متهم زنان بیشتری را فریفته باشد، از افرادی که به این شیوه هدف کلاهبرداری قرار گرفته‌اند درخواست می‌شود با مراجعه به مقر پلیس فتا درتهران شکایت خود را ثبت کنند. ضمن اینکه توصیه ما به شهروندان این است که برای ازدواج، طرف مقابل خود را از نزدیک ببینند وقبل از هر تصمیمی بخوبی تحقیق کنند و به هیچ عنوان هم به ارتباط مجازی اکتفا نکنند تا از بروز چنین اتفاقات و سایر مسائل که می‌تواند بحران زا نیز شود جلوگیری شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.