رییس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه:
رشد 80 درصدی حجم روابط اقتصادی ایران و روسیه در سال جاری/ هدف گذاری برای رقم 10 میلیارد دلاری در سال آتی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان در همایش تجاری ایران و روسیه با اشاره به گسترش روابط دو کشور گفت: این روابط علاوه بر حوزه های اقتصادی، فرهنگی، تجاری و بازرگانی در حوزه های منطقه ای و بین الملل در حال انجام است که نمونه ان اجلاس هفته گذشته اوپک بود.
به گزارش سیتنا، دکتر محمود واعظی گفت: بعد از گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری دو کشور و هماهنگی تحول و پیروزی خوبی برای کشورهای صادرکننده نفت بدست آمد که امیدوارم در مسایل منطقه ای و بین المللی ایران و روسیه به عنوان دو بازوی موثر نقش ایفا کنند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه طی چهار روز گذشته 5 کمیته در اجلاس کمیسیون اقتصادی مشترک همکاری های ایران و روسیه تشکیل شد، افزود: در این کمیته ها مذاکرات میان وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف انجام شد و تلاش کردیم با شناسایی موانع پیشرفت روابط اقتصادی ، راه حل هایی برای آنها پیدا کنیم که این مذاکرات بسیار مثبت بود بطوریکه امروز موفق شدیم 10 سند همکاری امضا کنیم که هر کدام از آنها نقش تاثیرگذاری را در روابط اقتصادی ایران و روسیه ایفا می کند.
رییس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی همکاری های ایران و روسیه علاوه بر آن به امضای سند دهم که سند این کمیسیون است اشاره کرد و گفت: این سند جامعی است که نقشه راه یکساله را در همه ابعاد روابط ایران و روسیه ترسیم می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دو سند در ارتباط با همکاری های روسی امضا کردیم، خاطرنشان کرد: این دو سند راه را برای تجار باز می کند تا رنج بخاطر نبود روابط بانکی سالم و مستقیم را از میان ببرد که با تلاشی که در گذشته کشیده شده بود، روابط بانکی هم رو به گسترش نهد تا در آینده خبرهای زیادتری داشته باشیم.
دکتر واعظی سند دیگر امضا شده را در ارتباط با استاندارد دانست و اظهار کرد: همچنین نقشه راه صنعت و معدن برای پنج سال آینده میان وزارت صنعت و معدن روسیه و وزارت صنعت ایران به امضا رسید.
وی یادداشت تفاهم همکاری گازی را از دیگر سندهای امضا شده میان دو طرف دانست و ادامه داد: علاوه بر آن یادداشت تفاهم با شورای تجاری روسیه به امضا رسید که در کنار آن دو توافقنامه در ارتباط با برقراری خط اعتباری ۵ میلیارد دلاری روسیه بود که نخست احداث نیروگاه حرارتی بندرعباس و دسگری برقی کردن خط آهن گرمسار به اینچه برون بود که در مجموع حدود 2.5 میلیارد دلار از این سرمایه گذاری را شامل می شد.
رییس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی همکاری های ایران و روسیه تصریح کرد: سند دیگر امضا شده میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت گازپروم نفت بود.
وی با اشاره به رشد 80 درصدی حجم روابط اقتصادی ایران و روسیه در سال جاری، افزود: بر اساس هدفگذاری مشترکی که میان روسای جمهوری دو کشور شده است این رقم باید در آینده به 10 میلیارد دلار برسد که سندهای امضا شده راه را برای رسیدن به این رقم هموار می کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید