کدخبر :181973 پرینت
14 آبان 1394 - 01:55

میزان پیشرفت اجرای نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی بررسی شد

با حضور مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و خبرنگاران رسانه ها، میزان پیشرفت اجرای نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی بررسی شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشستی با حضور خبرنگاران در بیمارستان تأمین اجتماعی شهدای کارگریزد، گفت: همه رسانه های کشور، رسانه سازمان تأمین اجتماعی هستند و از این که موضوعات این سازمان در رسانه های مختلف منعکس می شود، استقبال می کنیم.
دکتر نوربخش با بیان اینکه مهمترین سرمایه سازمان تأمین اجتماعی، سرمایه اجتماعی است که از همه سرمایه های سازمان مهمتر است، اظهار داشت: با اعتماد سازی و پاسخگویی رسانه ها، می توان رضایتمندی را در میان بیمه شدگان افزایش داد.
وی افزود: سرمایه دیگر سازمان تأمین اجتماعی، سرمایه انسانی است که آن نیز ارزشمند است و این سازمان 60 هزار نیروی انسانی دارد که ارائه گر خدمات درمانی و بیمه ای هستند.
دکتر نوربخش با اشاره به وضعیت تأمین اجتماعی در استان یزد گفت: 80 درصد جمعیت این استان تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند و از این حیث جایگاه منحصر بفردی در کشور دارد و به عبارتی بالاترین ضریب نفوذ  بیمه تامین اجتماعی در کشور  به استان یزد تعلق دارد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: این استان مرکز ارجاع منطقه جنوب شرق کشور است و بیش از 30درصد مراجعان به مراکز درمانی یزد از استان های همجوار هستند.
دکتر نوربخش با اشاره به آغاز فعالیت خود در سازمان تأمین اجتماعی از این استان گفت: در آن زمان بیمارستان تأمین اجتماعی یزد دارای قدمت 60ساله بود  و30تخت بستری بیشتر نداشت .
وی ادامه داد: بیمارستان جدید تأمین اجتماعی شهدای کارگر یزد در سال 1374 به بهره برداری رسید  و نیروهای متخصص  در آن استخدام شدند و  مجهز به امکانات و دستگاه های پیشرفته  شد و تاکنون روند توسعه خود را  حفظ کرده است.
وی  با بیان اینکه استان یزد دارای ظرفیت های خوبی در بخش  امکانات و نیروی متخصص درمان است، اظهار داشت: احداث مرکز انستیتو سرطان کشور توسط سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین مرکز سرطان کشور در دستورکار قرار گرفت.  
دکتر نوربخش  گفت: برای احداث این مرکز از تجارب کشورهای مختلف خارجی مانند آلمان و کره جنوبی نیز استفاده می شود و امیدواریم ساخت آن در سالجاری آغاز و در زمان کوتاهی تکمیل شود.
وی در ادامه به بررسی وضعیت هزینه های دارویی سازمان تأمین اجتماعی پرداخت و گفت: 70درصد هزینه های دارویی سازمان تأمین اجتماعی، مربوط به 190 قلم دارو است و همچنین 30درصد هزینه های دارویی این سازمان،  مربوط به 21قلم داروست .
دکتر نوربخش افزود: بیشترین هزینه های دارویی به ترتیب  به داروهای هورمون رشد،  نوعی داروی سرطان و انسولین مربوط می شود.
وی اظهار داشت: به  52 هزار بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی از مجموع 40میلیون جمعیت تحت پوشش در کشور، 600میلیارد تومان هزینه دارو اختصاص می یابد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه رصد هزینه ها در مسیر قانونی انجام می شود، گفت: با هدف رصد هزینه ها و رعایت قانون، نسخه الکترونیکی بیمه شدگان تأمین اجتماعی در حال پیگیری است تا پس از اجرای آن، کارت هوشمند سلامت جایگزین دفترچه های درمانی شود.
دکتر نوربخش افزود: طرح نسخه الکترونیکی در استان یزد به عنوان پایلوت آغاز خواهد شد  و برای اجرای آن در سراسر کشور نیاز است که زیر ساخت های فناوری اطلاعات به صورت پایدار باشد تا خدمات درمانی در بستر آن  ارائه شود.
وی  تصریح کرد: در حوزه درمان،  قطع سیستم فناوری اطلاعات و در نتیجه اختلال در ارائه خدمات درمانی قابل پذیرش نیست و به همین منظور برای قطع احتمالی سیستم های الکترونیکی، سامانه آفلاین وآنلاین نیز طراحی شده است.
دکتر نوربخش افزود: با وارد کردن کد ملی بیمه شده نسخه الکترونیکی  برای بیمه شدگان تجویز می شود .
وی اظهار داشت: اجرای نسخه الکترونیکی در دو مقطع در سال های گذشته انجام شد اما موفقیت آمیز نبود و این طرح در حال حاضر با رعایت هزینه ها و استفاده از امکانات سازمان اجرایی می شود.
در این جلسه مراحل اجرای برنامه نسخه الکترونیک توسط مدیران استانی سازمان تامین اجتماعی برای خبرنگاران تشریح شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.