بررسی مشکلات کسب و کار آموزش الکترونیکی در ایران
کارگروه آموزش الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران مشکلات و مسائل کسب و کار در حوزه آموزش الکترونیکی را با حضور متخصصان این حوزه بررسی می کند.
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، مهرداد سیجانی مسئول کمیسیون فضای مجازی سازمان با اعلام این خبر گفت: این کارگروه ذیل کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با هدف گردهمایی فعالان آموزش الکترونیکی و به منظور بررسی مشکلات کسب و کار در این حوزه، کار خود را آغاز کرده است.
سیجانی در این رابطه ادامه داد: کارگروه آموزش الکترونیکی تلاش می کند تا سند استانداردهای فعالیت تجاری در این حوزه را با حضور فعالان آموزش الکترونیکی در کشور تهیه کند تا بستر لازم برای ساماندهی فعالیت شرکت ها و اشخاص در این حوزه فراهم شود.
او با اشاره به اینکه کارگروه آموزش الکترونیکی به دنبال هدایت فرایند" آموزش الکترونیکی" در کشور است، تاکید کرد: ماموریت کارگروه این است که ضمن آسیب شناسی فعالیت در زمینه آموزش الکترونیکی، توانمندی و قابلیت های موجود در این کسب و کار را شناسایی کند.
مسئول کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران دراین رابطه ادامه داد: علاوه بر ارائه استانداردهای آموزش الکترونیکی، کارگروه در تلاش است فرایند فرهنگ سازی برای بهره گیری بیشتر از خدمات آموزش الکترونیکی در کشور را به ویژه برای دستگاه های دولتی توسعه دهد.
سیجانی با اشاره به برنامه کارگروه به منظور بررسی قوانین و مقررات آموزش الکترونیکی در کشور گفت: به دلیل ناشناخته ماندن توانمندی ها و قوانین و مقررات آموزش الکترونیکی در کشور، برگزاری برخی از دوره های آموزش الکترونیکی همچنان فاقد استانداردهای لازم و معیارهای صحیح است و متاسفانه مخاطبان عمومی و دولتی این دوره ها نمی توانند از کیفیت لازم استفاده کنند.
او درخصوص فواید توسعه آموزش الکترونیکی قانونمند در کشور گفت: قطعا با ترویج و توسعه آموزش الکترونیکی مبتنی بر استانداردهای جهانی و با رعایت ضوابط این حوزه، کاربران و مخاطبان در سراسر کشور می توانند دانش موردنیاز خود را به کمک روش های آموزش الکترونیکی و آنلاین دریافت کنند .
مسئول کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ادامه داد: کارگروه در فعالیت های خود به دنبال تدوین سند تعرفه خدمات آموزش الکترونیکی براساس معیارهای مختلف هزینه های برگزاری این دوره ها است . با آگاهی ازاین تعرفه ها، مخاطبان خصوصی و دولتی دوره های آموزش الکترونیکی می توانند هزینه های استانداردی را برای بهره گیری از این دوره ها پرداخت کنند.
سیجانی به موضوع رواج ارائه مدارک غیرمعتبر تحت برگزاری آزمون های الکترونیکی اشاره کرد و گفت: به دلیل نبود نظارت کافی، برخی آموزشگاه های مجری برگزاری دوره های آموزش الکترونیکی و آنلاین، مدارک غیرمعتبری در ازاء دریافت هزینه هایی به مخاطبان این حوزه ارائه می کنند که متاسفانه هیچ کدام رسمیت و کارایی لازم را ندارد.
او درخصوص برنامه کارگروه برای ارتباط بیشتر با دستگاه های متولی حوزه آموزش الکترونیکی در کشور افزود: سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران تلاش می کند در راستای توسعه ارتباطش با نهادهای متولی و تصمیم گیر این حوزه، مطالبات و مشکلات فعالان این حوزه را پیگیری کند.
سیجانی با بیان اینکه کارگروه آموزش الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران از تمام فعالان این حوزه برای حضور در این کارگروه دعوت می کند، گفت: علاقمندان می توانند برای مشارکت و حضور در فعالیت های این کارگروه با دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران تماس بگیرند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید