گوگل ردیاب تشخیص سرطان و حمله قلبی میسازد
گوگل به دنبال تشخیص زودهنگام سرطان، و پیش بینی سکته قلبی و مغزی است.
به گزارش سیتنا به نقل از بی.بی.سی، این شرکت در حال کار بر روی پروژهای است که بر اساس آن سرطان، حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماریها بسیار زودتر از زمانی که اکنون قابل تشخیص هستند، شناسایی شوند.
این تکنولوژی با ترکیب ذرات نانویی با قابلیت تشخیص بیماری کار می کند که با بلع قرص هایی کوچک وارد جریان خون می شوند و بعد با حس گری که روی مچ دست فرد بسته شده تبادل اطلاعات می کنند.
ایده اصلی این تکنولوژی این تشخیص تغییرات جزیی در ترکیبات شیمیایی بدن است که میتواند به عنوان یک سیستم هشدار زودهنگام عمل کند. این پروژه هنوز مراحل اولیه خود را میگذراند.
تشخیص زودرس، کلید درمان یک بیماری است. بسیاری از سرطانها مانند پانکراس، زمانی قابل تشخیصند که دیگر دیر شده و به مرحله غیرقابل درمان رسیده اند.
بین بافتهای سرطانی و بافتهای سالم تفاوتهای مشخصی وجود دارد. حالا هدف گوگل این است که به طور مداوم خون را به دنبال ردهای نشانه های مختص سرطان زیر نظر بگیرد و با این کار مدتها پیش از بروز نشانههای فیزیکی، سرطان را تشخیص دهد.
این پروژه توسط گوگل ایکس، واحد تحقیقات شرکت گوگل هدایت میشود. کار گوگل ایکس تحقیق و بررسی نوآوریهایی است که می توانند بالقوه نتیجه ای انقلابی داشته باشند. این تازهترین کار گوگل ایکس به از چرخش به سمت تحقیقات پزشکی است.
پیش از این گوگل بر روی اندازهگیری گلوکز بیماران دیابتی از طریق لنزهای طبی کار کرده بود. یک شرکت نوپا را نیز خریده بود که قاشقی را با قابلیت تشخیص لرزش ناشی از بیماری پارکینسون ابداع کرده بود.
گوگل درعین حال سهام کالیکو؛ یک شرکت تحقیقاتی متمرکز بر پیشگیری از پیری و نیز 23 و من یا '23andme' را نیز خریده است.' 23andme' کیتهای تست ژنتیک شخصی عرضه میکند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید