کدخبر :1726 پرینت
16 اسفند 1390 - 19:03

نمایشگاه "CeBIT" آلمان با حضور بیش از 4 هزار شرکت از ۷۰ کشور جهان گشایش یافت + تصاویر

متن خبر

بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی فن‌آوری اطلاعات و صنعت ارتباطات آلمان موسوم به "CeBIT" از روز سه‌شنبه (۶ مارس/ ۱۶ اسفند) درهای خود در شهر هانوفر را به روی علاقه‌مندان گشود.

 

به گزارش سیتنا به نقل از دویچه‌وله، سبیت امسال تا ۱۰ مارس برپاست و برزیل شریک برگزاری آن است؛ همچنین ۴ هزار و ۲۰۰ شرکت از ۷۰ کشور جهان در نمایشگاه ۲۰۱۲ حضور خواهند داشت.

 

همکاری خودروسازان با اپراتورهای تلفن همراه و کابوس مدیران شبکه از موضوعاتی هستند که در بزرگ‌ترین نمایشگاه فن‌آوری اطلاعات و صنعت ارتباطات جهان به آنها پرداخته شده است.
 
امنیت تردد درخیابان‌ها  و خودروهای برخط (آنلاین) از چند سال پیش موجب همکاری نزدیک‌تر محققان عرصه ارتباطات و خودروسازان شده‌اند. در این راستا، در غرفه‌ای از نمایشگاه سال جاری هم رفت‌وآمد خودروها در خیابان‌های آینده در معرض دید تماشاگران قرار داده شده است. سبیت ۲۰۱۲ روش‌هایی را معرفی می‌کند که با استفاده از آنها ترافیک روان‌تر و آلودگی هوا کاهش می‌یابد.
 
در حمل‌ونقل هوشمند از جمله خودروها از طریق دستگاه مسیریاب خود یا تلفن هوشمند سرنشین به مرکز مهندسی ترافیک متصل می‌شوند. این مرکز از جمله بهترین مسیر حرکت و راه‌های دور زدن خیابان‌های پر ترافیک را در اختیار خودرو و سرنشینان قرار می‌دهد. این فن‌آوری که سال‌هاست متولد شده، با توجه به تقاضای بازار بهینه‌سازی می‌شود.
 
در سبیت ۲۰۱۲ یکی از اپراتورهای تلفن همراه اروپایی فن‌آوری‌ای تحت عنوان "ارتباط دستگاه به دستگاه" را معرفی کرده است. خودروسازی "ب ‌ام ‌و" آلمان در سال‌های آینده با همکاری این اپراتور تمام اتومبیل‌های خود را به تراشه‌ای الکترونیکی مجهز می‌کند که کارکردی شبیه به کارکرد سیم‌کارت‌های تلفن همراه دارد. این تراشه هم امکان اتصال خودرو به اینترنت را فراهم می‌آورد و هم در صورت تصادف به صورت خودکار پیامی به مرکز فوریت‌های پزشکی مخابره می‌کند.
 
دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل (راست) در کنار آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در مراسم افتتاح سبیت ۲۰۱۲
 
به گفته‌ی سخنگوی اپراتوری که با "ب‌ ام ‌و" همکاری می‌کند، در آینده خودرویی به نام "گوگل" یا "وودافون" (اپراتور تلفن همراه) وجود نخواهد داشت، بلکه اتومبیل همان "ب ‌ام‌‌ و" است که خدمات متنوعی را در اختیار خریدارش قرار می‌دهد.
 
کارشناسان پول قابل گردش در فن‌آوری "ارتباط دستگاه به دستگاه" در سال ۲۰۱۲ را حدود ۹ میلیارد یورو برآورد می‌کنند.
 
رایانه‌ی شخصی، همراه همیشگی
 
به گزارش سیتنا، "IBM"، غول آمریکایی دنیای کامپیوتر، هم به عرصه‌ی حمل‌ونقل وارد شده است. محققان این کنسرن باتری‌های جدیدی ساخته‌اند که خودروهای برقی مجهز به آنها قادر خواهند بود ۵ برابر خوردوهای برقی کنونی – یعنی حدود ۸۰۰ کیلومتر – حرکت کنند. هر چند که "حرکت" خود به موضوعی مورد بحث تبدیل شده است.
 
وقتی هر کارمندی به تمام اطلاعات دفتر کار خود از طریق هر کامپیوتری دسترسی داشته باشد، آیا به عنوان مثال رفتن به محل کار لازم است؟
"رایانش ابری" (Cloud-Computing) بستری‌ست که این امکان را فراهم می‌کند. "IBM"  در سبیت امسال یواس‌بی فلشی را معرفی کرده که کمی از فلش‌مموری‌های رایج بزرگ است. با استفاده از این فلش می‌توان از اطلاعات هر رایانه‌ی متصل به ابر عکس یا به اصطلاح ایمیج گرفت و با استفاده از رایانه‌های دیگر روی اطلاعات کار کرد.
 
در چنین مواردی اولین موضوعی که به ذهن خطور می‌کند، امنیت داده‌هاست. چگونه می‌توان تضمین کرد که برخی اطلاعات حساس شرکت‌ها به دست شخص سوم نمی‌افتد؟
«بزرگ‌ترین خطر در دنیای مجازی در فاصله‌ی ۵۰ سانتی‌متری رایانه نشسته است». این پاسخی‌ست که یکی از کارشناسان "کاسپرسکی"، شرکت روسی تولیدکننده‌ی نرم‌افزارهای امنیت رایانه‌ای، به این پرسش می‌دهد. به اعتقاد این کارشناس، کاربر بزرگ‌ترین خطر امنیتی برای رایانه است و جالب این‌که همین کاربر هر روز پرتوقع‌تر می‌شود.
 
کابوس مدیران شبکه
 
به گزارش سیتنا (CITNA.IR)، رایانه‌های متحرک و گرایش روزافزون به استفاده از دستگاه‌های شخصی برای کار از جمله کابوس‌های هر مدیر شبکه‌ای هستند؛ گرایشی که موضوع امنیت شبکه‌ی شرکت‌ها را بیش از پیش در کانون توجه قرار می‌دهد.
 
ابر رایانشی مایکروسافت که برای کار در شرکت‌های هواپیمایی طراحی شده است
 
احتمالا هر مدیر شبکه‌ای ترجیح می‌دهد به جای علاج واقعه، سیم برق شبکه را از پریز بیرون بکشد، زیرا برقراری امنیت با شرایط بالا تقریبا غیر ممکن است.
 
از سوی دیگر نتایج تحقیقات نشان می‌دهند که استفاده از دستگاه‌های خانگی رضایت و در پی آن بازده کار کارمندان را بالا می‌برد. به همین دلیل گزاره‌ی "با دستگا‌های شخصی خود کار کنید" به شعار تبلیغاتی شرکت‌های تولیدکننده‌ی نرم‌افزارهای امنیت رایانه‌ای تبدیل شده است.
 
از آن‌جایی که گرایش به استفاده از دستگاه‌های شخصی در محیط کار برگشت‌ناپذیر به نظر می‌رسد، شرکت‌های امنیت رایانه‌ای از یک سو خطرهای اتصال دستگاه‌های شخصی به شبکه‌ی شرکت‌ها را گوشزد می‌کنند و از سوی دیگر رؤیای سال‌های پر آب‌ونان پیش رو را از سر می‌گذرانند.
انتهای پیام
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.