کدخبر :15727 پرینت
24 تیر 1393 - 16:51

رییس ایرانی پروژه عینک گوگل به آمازون پیوست +عکس

متن خبر

دانشمند ایرانی که نقش اساسی در خلق عینک هوشمند گوگل داشت، شرکت گوگل را ترک کرده و طبق گفته خودش با هیجان بسیار به آمازون محلق شده‌است.

 

به گزارش سرویس بین الملل سیتنا، بابک پرویز، تحصیل‌کرده دانشگاه شریف و میشیگان است. او یکی از ۳۵ مخترع جوانی بود که از طرف ماهنامه فن‌آوری ریویو Technology Review به عنوان یکی از بهترین‌های علمی سال ۲۰۰۷ در حوزه اختراعات و اکتشافات انتخاب شد.

 

او که در آن سال ۳۴ سال سن داشت به سبب خلق یک روش تازه در بخش نانو تکنولوژی در لیست این نشریه قرار گرفت. با استفاده از ‌روش ابتکاری پرویز، می‌توان امکان تولید حسگرهای بیولوژیک ارزان‌قیمت را برای شناسایی و معالجه بیماری‌های مرگبار در ابعاد میکروسکوپی را فراهم کرد.

 

به گزارش وب‌سایت اندروید پلیس، بابک پرویز دانشمند ایرانی - امریکایی از اعضای اصلی پروژه ایکس آزمایشگاه اختصاصی گوگل و نخستین رئیس تیم پروژه عینک هوشمند گوگل، اکنون اعلام کرده است که با هیجان بسیار به آمازون پیوسته است.

 

پرویز پیش از پیوستن به گوگل از پژوهشگران دانشگاه واشنگتن در شهر سیاتل امریکا بود و در همانجا هم بود که نخستین لنزهای تماسی را با مدارهای مجتمعی خلق کرد.

 

نمونه آزمایشی لنزها شبیه به یک میکروتراشه الکتریکی هستند و بابک پرویز را می‌توان اولین کسی نامید که برای ساخت وسیله‌ای سازگار با بدن انسان از تکنیک‌های صنعتی در ابعاد میکروسکوپی استفاده کرده‌ است.

 

پس از آن، آقای پرویز کار روی پروژه تحقیقاتی برای طراحی برنامهای برای نظارت بر قند خون را شروع کرد و از همین پروژه بود که پایش به گوگل باز شد.

 

آن طور که گفته شده است سیستم‌های میکرو‌الکترونیک گوگل که برای سنجش مداوم سطح قند خون طراحی شده‌اند از جمله فن‌آوری‌های است که می‌توان به استفاده از آن برای پیشگیری از دیابتی شدن بیمارانی که به طور بالقوه در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند استفاده کرد.

 

پرویز در بیانیه پیوستن به آمازون نگفته است که قرار است دقیقا چه کاری را برای آمازون انجام دهد. البته در ارتباط با حوزه تخصصی بابک پرویز در آمازون دست کم در حال حاضر پروژه دوربین‌های حساس جهت یابی در گوشی هوشمند فایر فون وجود دارد که سطح بالایی از دانش اپتیک را طلب می‌کند.

 

البته آمازون تاکنون نشانه‌ای از علاقه به سمت برنامه‌ها و فن‌آوری‌های پوشیدنی و یا فن‌آوری‌های پزشکی و بهداشتی نشان نداده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.