بیش از 30 درصد شرکت های فعال در تابلوی بورس از نرم افزارهای رایورز استفاده می کنند
عضو هیات مدیره شرکت مهندسی نرم افزار رایورز، بر لزوم ارتقای کمی و کیفی حسابداری در کشور تأکید کرد.
مهندس مهداد رزاقی که در حاشیه دوازدهمین همایش ملی حسابداری ایران با خبرنگار سیتنا در شیراز گفت و گو می کرد، اظهار داشت: حسابداری جزء اولین سیستم هایی است که اطلاعات مالی را در اختیار ذینفعان قرار می دهد. این سیستم از قرون 14 و 15 میلادی وسعت گرفت و جزء اولین سیستم های کامپیوتری است که خود را از تک سیستمی به مجموعه سیستم ها ارتقا داده است.
وی ادامه داد: با پیشرفت ابزارهای فناوری اطلاعات، تغییراتی بر سیستم های حسابداری حادث شده است که رایورز 25 سال است که در این زمینه فعالیت می کند.
رزاقی همچنین با اشاره به رابطه تنگاتنگ شرکت رایورز با مجموعه حسابداری و انجمن های حسابداری کشور، اظهار داشت: بیش از 30 درصد شرکت های فعال روی تابلوی بورس از نرم افزارهای رایورز استفاده می کنند.
وی تأکید کرد: ارائه راهکار جامع سازمانی مبتنی بر فناوری اطلاعات (IT) فعالیت اصلی ماست که طبیعتا بخش مالی هم عمده این راهکارها را تشکیل می دهد.
عضو هیات مدیره شرکت رایورز در ادامه گفت: بیش از 400 نیروی متخصص و کیفی در حال حاضر در دفتر مرکزی شرکت در تهران و هفت شعبه در سراسر کشور مشغول به ارائه خدمات هستند و همچنین ما بیش از سه هزار مشتری فعال در سطح کشور داریم.
رزاقی عنوان داشت: همواره سعی کرده ایم دستاوردهای خود را در حوزه مالی به سیستم های مالی کشور عرضه کنیم و یکی از مهم ترین اهداف ما از حضور در دوازدهمین همایش ملی حسابداری ایران همین امر می باشد. به گونه ای که نقش ما در این همایش نقش یک شرکت نرم افزاری با 25 سال سابقه حرفه ای است تا بگوییم با توجه به زیرساخت های موجود و تکنولوژی های نوین،نرم افزارهای بسیاری ساخته ایم و بدین گونه در خدمت نظام مالی کشور هستیم.
وی افزود: در بحث جمع آوری، شفاف سازی و ارائه گزارش های صحیح و قابل اتکا و به موقع اطلاعات و تجربیات در خدمت نظام مالی کشور هستیم.
رزاقی در ادامه تاکید کرد: اگر سازمان ها بخواهند به شکوفایی اقتصادی برسند و موتور اقتصادی آنها تحول پیدا کند،نیازمند اطلاعات مالی شفاف هستند تا بتوانند اطلاعات خود را به درستی و با شفافیت ثبت و کنترل نموده و از صحت عمل آن مطلع شوند. در نتیجه با این اطلاعات می توان چالش ها را بررسی کرد و با ارائه راهکار مناسب اطلاعات خود را با دیگر بنگاه های اقتصادی مقایسه نمود.
وی در پایان عنوان داشت: دو محور تقویت روابط صنعت با دانشگاه و انتشار یافته های علمی قطعا می تواند در این راه موثرباشد؛ چراکه از طریق نشر علم و تجربه سازمان پیشرفت خواهد کرد و ما نیز سعی کرده ایم به عنوان یک شرکت نرم افزاری معتبر این دو مسیر را در پیش گیریم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید